icon

Získajú mamičky vianočný bonus na materskej?

21. nov 2023

Existuje nieco take ze dostaneme viac penazi na vianoce? Ci to iba penzisti maju vyhody vzdy?

Strana
z2
klarissa25
21. nov 2023

🤣🤣🤣🤣 môžeš ísť do práce a dostaneš vianočný bonus "vyplatu"

autor
21. nov 2023

@klarissa25 tak radsej materska bez bonusu😀

hiro
21. nov 2023

@klarissa25 Noo, staci byt statnym zamestnancom - viac dovolenky, kratsi pracovny cas a aj 13 plat (vianocny bonus) bude 🙂

klarissa25
21. nov 2023

Co sa ti máli? Véd do 3 rokov dieťaťa budeš dostávať peniaze....nebuď "pažrava"

klarissa25
21. nov 2023

@hiro nielen štátni zamestnanci majú 13, 14 plat alebo ak viac dovolenky

hiro
21. nov 2023

@klarissa25 Myslim ze ten pomer kolko zamestnancov statu ma tieto benefity a kolko normalnych je daleko vyssi u statnych ;)

klarissa25
21. nov 2023

@hiro tak to je samozrejme

zuzanaete
21. nov 2023

Iba penzisti maju vzdy vyhody? Rodiny s malymi detmi su v sucasnosti stedro dotovane statom a stale je malo.

saxana000
21. nov 2023

Nie nic take nie je ani vianocna materska.ani vianocny rodicak.mozno ak si odrobila skoro cely rok a na matersku nastupila oo oktobra /novembra a bude sef rozdavat obalky k vianociam posle jednu aj Tebe.od statu necakaj nic.

lenka.25
21. nov 2023

A na Nový rok ti príde popriať všetko dobré prezidentka osobne 🙈
Penzisti majú výhody vždy...no tým si to úplne zabila 😠

ivana11155
21. nov 2023

Hadam nezavidis penzistom tych par eur co dostanu? Ved si mlada, zdrava, mozes si ist zarobit. Oni uz do statneho systemu odvadzali ked pracovali.

veronikaszabova
21. nov 2023

@klarissa25 to je urcite ta ista, co zistovala, ci dostane 100€ naviac tento mesiac

https://www.modrykonik.sk/forum/rodicovska-dovolenka/pravda-o-vianocnom-prispevku-k-rodicovskemu/

terina25
21. nov 2023

@hiro statni zamestnanci nemaju 13 plat

ddaassuullaa
21. nov 2023

Akoze robit nie, ale pecene holuby do hu*by ano? Paneboze, preco nas tak trestas takymito spoluobcanmi?👀🤨
Skus si vypocitat tvoj osobny "prinos" pre tento stat - kolko rokov si pracovala (ak vobec), kolko si odviedla dani, poistneho do SP, ZP...a potom si spocitaj, kolko si uz spotrebovala (vratane platby poistneho do ZP od narodenia, lebo to plati tiez stat)...garantujem, ze stat je v totalnom minuse. Ti dochodcovia makali cely zivot a urcite 80% z nich dostava almuznu. Toto fakt zavidis? Nemam co dodat, chrbtova kost a charakter opustili tuto generaciu🤷‍♀️

0silvia0
21. nov 2023

akože penzisti? Veď mladí majú vyššie rodičáky, vyššie prídavky, vyššie daňové bonusy, ako pred pár rokmi. Plus tehotenský príspevok, to generácie pred vami ani nechyrovali, donedávna boli prídavky na deti 20 euro.

domka222
21. nov 2023

Autorka,vieš keďže sa penzistom chcelo makať, tak teraz majú viac. Ty môžeš ísť tiež, väčšina z nich už žiaľ nie.

slavomira236
21. nov 2023

Nie nic nedavaju..akurat dirotske dcera berie kszdy rok prispevok december..kedze je to tiez dochodok..ved mas krasnu matersku co by si chcela..ja pri najstarsej som mala 1700 korun alebo nejak tal a vtedy sa sni pracovat nedalobud rodicak alebo praca teraz mozes brat aj aj

candii
21. nov 2023

Penzisti majú odpracovaný celý život. Tak snáď si zaslúžia k tým úbohým dôchodkom raz do roka pár € navyše.
Štát nie je povinný sa starať o ženy na MD a RD. Založila si si rodinu, máš sa o ňu postarať.. máš otca dieťaťa. Rodina sa zakladá zodpovedne, aby si ju vedela aj uživiť a nie potom čakať drobné od štátu a sťažovať sa 🤷🏼‍♀️.

diamand2326
Autor odpoveď zmazal
autor
21. nov 2023

@klarissa25 no ta to mi je vela

autor
21. nov 2023

@zuzanaete co dostavame ? Napis mi ze co? Kremese?

autor
21. nov 2023

@ddaassuullaa ka som prinos velky a aku robotu robim je tebe prd cau a pa

autor
21. nov 2023

@domka222 vecsina? V robote mam min 10penzistov ktori robia popro penzii a koli tomu nezamestna sef inych..

terina25
21. nov 2023

Podla tvojho vyjadrovania si prinos tak akurat na zbieranie odpadu

autor
21. nov 2023

@candii ano cakam a co? Keny tebe poslali vratis ich?

19mmm71
21. nov 2023

A už zasa....

domka222
21. nov 2023

Závisť je veľmi zlá vlastnosť,ale zdvihnúť prdel a ísť robiť niečo preto aby som aj ja mala viac,tak to nie. Len plačkať stále a prečo ja nemám a chcem a chcem

anonymous87
21. nov 2023

Baby a prosim vas, neviete co nahodou nepride k rodicaku aj prispevok na letnu dovolenku? 😂🤣

candii
21. nov 2023

Nevrátim ale ani nezobrem a nesťažujem sa.

ddaassuullaa
21. nov 2023

Ty si tak ten prd a nie prinos, cau
PS: citame s pochopenim. Mne je vies kde, co ty mas za robotu. Staci to, co tu predvadzas, drahy (pre statnu kasu doslova) anonym

Strana
z2