16 ročný vekový rozdiel
Šli by ste do takehi vzťahu keby je od vás muž starší o 16r?
Je to jediný muz s ktorým si rozumiem, ktorý ma o mňa zaujem
Mam ho odmietnuť? Alebo byt sním? Bojím sa ze ak ho odmietnem tak žiaden muž už nepríde do môjho života, ostanem sama.
Trochu mi jeho vek prekáža. Aké by to bolo povedzme ked ja budem 30tnicka a on už 46rocny. Bojím sa ze by už nebol pohlavný život
Máš 17 a bojíš sa že už nik iny nepríde? Veď si mladá. Život máš pred sebou. Keby si mala 30 a on 46 tak poviem ok. Ale keďže si ešte len dieťa, tak mi príde on ako uchylak
Určite si uz nikdy nikoho nenájdeš, zober si hneď prveho"starca" , ktorý ti vojde do cesty.mne to trocha zaváňa pedofiliou...sorry
Tak podľa mňa je 16 rokov už veľmi veľa. Moji rodičia mali 12-ročný rozdiel, navyše mama celý život akčná, stále v pohybe, otec bol vedľa nej, ako taký dedko.
Ale odhliadnuc od vekového rozdielu: určite nebuď s nikým kvôli tomu, že sa bojíš, že iný už nepríde. Hlavne, keď máš 17 rokov. Ešte ich prídu celé kopy! Takže, ak máš kvôli niečomu pochybnosti, určite nebuď vo vzťahu len kvôli tomu.
A ak sa bojíš, že v jeho 46 rokoch už nebude sex, tak nad tým sa môžem akurát tak zasmiať. (Ja mám 46 a môj muž 53, nechcem zachádzať do intímnych detailov, ale neboj, sex bude. A možno lepší, než zamladi. 😉)
Ja mám 13.r rozdiel.
A keby som môjho muža spoznala v 15 tak by som s ním bola a rozumeli by sme si tak isto ako aj dnes.Pre mňa boli rovesníci vždy len nedozreté deti a nikdy ma nepriťahovali aj vzťah s rovesníkom bol detinský a nechápala som jeho správanie.Ak niekto 17 ročnú považuje za dieťa tak asi bol taký človek sám nezrelý.
Treba hlavne myslieť do budúcnosti.Ak chceš byť vo vzťahu s mužom lebo ťa ,,vraj nikto nechce,, tak je to blbosť a najhoršia vec akú môžeš sama sebe spraviť.
Začínali sme presne takto, sme spolu 19 rokov z toho 9 manželia a je to to najlepšie čo ma v živote stretlo ♥ rozdiel medzi nami je 17 rokov...
Vôbec nie je a ani nikdy nebol úchyl... Dva dlhodobé vzťahy mu nevyšli, kde v jednom mu priateľka zomrela na rakovinu prsníka a druhá ho podviedla...ja som mala 2 týždne pred 18kou hoci sa mi páčil už dávnejšie... takže je mi z niektorých ľudí fakt zle, že niečo čo nezažili vedia tak úžasne zhodnotiť 👍👏
@sella38 Dieťa? V 18 som už platila nájom a žila s frajerom v cudzej krajine niekoľko mesiacov 😂
17/18 to už nie je taký rozdiel.
Mňa môj muž spoznal keď som mala 20 a tiež mal po 30tke.Jediné čo sa od 17 zmenilo je to, že pracujem nič viac.Žiadne charakterové črty.Už v 15 som vedela akého chlapa si zobrať nechcem a už vtedy som žasla na čom sa ľudia vedia pohádať.Nájsť zrelého a zodpovedného muža bol pre mňa dar z nebies
17 rocne dievca by si malo uzivat zivot, nie si zacat s takym starsim muzom
@mamusa34 No čím asi...primitívnymi rečami, na ktoré mladé a naivné babenky s ružovými okuliarmi letia 😝
Počuješ? Máš si užívať život.Tak 10 rovesníkov ťa oprie niekde a na ďalší deň si na teba ani nespomenie lebo toto sú väčšinou tie dnešné vzťahy mladej generácie.
Vekový rozdiel by ma trápil najmenej.Veď sa nejde vydávať.Skôr je dosť nezmyselné si myslieť v 17, že ťa nikto nechce.Chce len väčšina na niečo iné než na vzťah.Ty musíš vedieť, že či chceš vzťah alebo sa zabávať a hlavne vzťah sa dá vždy ukončiť.Hlavne nechoď do vzťahu ,,lebo musíš,,.
@casavina možno zažili, ale majú zlú skúsenosť... keď sme mali 16, moja kamarátka si našla 35 ročného muža, učiteľa, bola z neho unesená, všetci sme nad tým krútili hlavami a varovali ju, niečo na ňom bolo zvláštne ... no a skončila unesená reálne, pol roka zamknutá v byte, nepustil ju za kamrátkami, za rodinou... resp. ona nás sama odmietala, ale nie dobrovoľne ... samozrejme takéto niečo sa môže stať aj s rovesníkom, takéto niečo sa môže stať aj staršej žene ... autorka nám ale nepovedala nič o nej, ani o ňom, aby sme vedeli zhodnotiť či je to super chlap a hodia sa k sebe alebo to je naozaj podivín ... nehovorím, že súhlasím s názormi, ktoré tu odzneli, že to musí byť určite úchyl a ona je dieťa, ale ani to nemusí byť tak super, len preto že tvoj muž je skvelý
@h2 My to máme takto.Muž cvičí, športuje súťažne, odbehne každý druhý deň niekedy 8, 10 km a má vyše 35.Neobsedí na zadku a o starobe nechce ani počuť.
Mňa dokopáva k aktivite.To nie je o veku to je o prístupe 🙂.My sa pohybujeme v spoločnosti kde chodia na súťaže športové 70tnici, 80tnici.
A sú lepší ako ja 😂😂
@lubkavargova1 A ty si uvedomuješ, že práve muži okolo 35-40 začínájú mať niekedy potrebu hľadať si mladšie a výrazne mladšie ( nie partnerky, skôr milenky, kamarátky s výhodami a pod.) a vtedy radi zábludia aj do katégorie študentky, pekné 18tky-20tky a pod.? A nie, to nemusia byť špaty, ktoré si nevedia nájsť k sebe rovesníka priateľa, ale paradoxne väčšinou tie pekné, za ktorými sa otáčajú všetci chlapi, keď idú po meste.
@littlebubble Presne tak.
No je to čudné ale mamina sestra si našla o 16r staršieho v takom mladom veku a sú spolu už asi 25 rokov a majú tri deti =D
No ja tiež skoro 17 ročná ale by som do takého vzťahu neišla 33 ročným určite by mi rodičia nedovolili s 23 ročným a ešte to ne s 33 🤦🏻 no keď tebe to vyhovuje a rodina by ho prijala tak s ním buď.
Môj muž chcel vždy za manželku aspoň o 10 rokov mladšiu.Nič v zlom, ale nemohol by mať rovesníčku vyzerá mladšie a ženy v jeho veku vyzerajú oveľa staršie.Volá ich tety lebo ho na nich nemá čo priťahovať.Rozvedené s deťmi...už len toto by mu trebalo.V 50tke by pri ňom žena vyzerala ako babička lebo máloktorá vyzerá tak dobre ako užívateľka účtu simsalabim.To je kočka.
Keď muž vyzerá mlado a je aktívny tak si nenájde niekoho kto mu pripomína pani učiteľku.Ja keď vidím rovesníkov tak sú to pre mňa deti.Chlapčenská stavba tela, správanie detinské no čo by ma na tom malo priťahovať.
Sú ľudia na ktorých by ste ani nespoznali, že nie sú rovesníci.Nie každý starší chlap je s mladšou lebo je mladá.Niekedy si to človek nenaplánuje a dvaja si začnú rozumieť no a skončia spolu.Ja som si tiež neplánovala spoznať muža po 30tke.Vyzeral max na 27 a vek mu neverím do dnešného dňa.Rozumieme si a uvedomujeme si vekový rozdiel do budúcna.
Možno by sa našla rovesníčka a pre mňa rovesník, ale jednoducho sa to tak nestalo.Život sa nedá nalinajkovať.Či vy ste niektoré dobrého staršieho chlapa poslali do zadku a vymenili ho za mladšieho, ale debila? 😂.
Vek je len číslo....sa hovorí. Ale keby si mala 30 a on 46, je to iné, ako keď si ešte študentka (predpokladám) a on už možno aj raz rozvedený , minimálne po nevydarenom vzťahu...tak do takého vzťahu by som nešla.
Ak už ho veeelmi ľúbiš a on teba, tak spoznajte svojich blízkych, rodiny, priateľov...ti povedia viac o danom človeku, my nevieme, čo je zač.
Nevieme, čo čakáš od neho, ani aké máte povahy. Určite sa nejdeš vydávať, a do 70tky, ako tu niektoré píšu, máte ešte obaja ďaleko.
Nikde nie je napísané, že by bol pre teba rovesník lepší, ako zrelší muž.
Ale ak si s ním kvôli sexu, lebo teraz ti vyhovuje, lebo je skúsenejší, tak o chvíľu budeš aj ty a on ťa omrzí ... Alebo ty jeho...on ťa "zaučí" a pôjde učiť inú. 🙈
Rozhodni sa sama.
Nebali ta môj bývalý? 😁ale nie. Podľa mňa to neni normálne aby dospelý muž balil 17 r dievča ved by ti mohol byť pomaly otcom. Si mladá a určite ťa bude chcieť ešte veľa mužov v tvojom veku. To není dobrý dôvod na vzťah s nim.
Vek je podľa mna číslo
Ale záleží aký je človek
Máš 17 a za rok si budeš chcieť užívať a on bude chcieť byt doma pozerať telku taký muž chce svoj odych pretože on svoje prežil
Ale ak aj ty budeš chcieť pozerať telku nebudeš si chcieť užívať budeš ho milovať aj on teba a nebude k tebe zlý bude to fajn 🙂 musíš vidieť všetko aj inom svetle nie len v tom ružovom a rozmýšľať už ako dospela taký muž bude chcieť aby si mu prala varila bude vyžadovať od teba už dospelú ženu všetko si rozmysli aký chceš život čo chceš robiť ďalej v živote
Huh to je moc velky rozdiel,uz 8 rokov bolo dost u mna v jednom vztahu. Cize za mna ne
V 46 urcite pohlavny zivot bude! Niektori sulozia aj v 70tke.. a mam znamu, co si v posteli pochvaluje prave 50tnikov.. takze pohlavneho zivota by som sa neobavala, ze nebude...
Skor osobne..ja nie som za velke vekove rozdiely..takze ja ako taka, pisem cisto za seba, by som do takeho vztahu nesla.
P. S. S priatleom mame 45 r... a intimne fungujeme v pohode 🙂
@anabel2341 33 ročný muž chce len pozerať telku lebo si už svoje prežil? Prežila som viac než môj muž a lenivca som mala rovesníka.Môj muž je starší než tento jej nápadník a o lenivosti nemôže byť ani reč.
Toto je škatuľkovanie.V 33 rokoch keď muž len pozerá telku tak je to lenivec a má takú povahu.Vek s tým nemá nič spoločné 🙂.Určite bol lenivý vždy
Ahoj ja ked som spoznala môjho bývalého som bola slobodna mamička vo veku 19 r a on mal 33r a keby nebol posledné roky prvoradý alkohol boli by sme spolu skoro 16 rokov. A bolo nám dobre aj zle no rozumeli sme si ,kým nenastal problém u neho fyrma čo sa nabalovali nakoľko odmietal pracovať a začal veľmi piť. Tak že vyskúšaj ak si rozumiete nemáš čo stratiť,možno budeš prekvapená ako vám bude dobre a starší vie skôr zabezpecit spoločný život.
Niečo vám o ňom poviem.
Stále ma obima a bozkáva na pery
A chce mať somnou deti
A casto mi vraví ze ma má moc rad
No dieta, tak tak ti poviem. Toto budes pocut v zivote este niekolko krat.
Len si prave s tymto a teraz nenarob tie deti.
No poviem ti tak že mám 16 a môj má 34 za pár dní a je to to najlepšie čo som mohla stretnúť❤pozorný je ku mne, milý, dokážeme sa úplne o všetkom porozprávať spolu, smejeme sa spolu, neskutočne som za neho rada 💙💙spolužiakov čo mám tak tí furt len lieky zapíjajú chlastom, potom aj za volant sadajú .. proste úplne detinské veci robia a ja nemám na to náladu a nemám chuť počúvať aké ďalšie hlúposti vyvedie vokáky puberťák... môj partner úplný opak proste chce žiť normálny život a ja som za to tak moc vďačná🙏určite choď do toho neolutuješ😊