18 ročná tehotná neter si dieťa nechce nechať
Ahojte žienky moja neter mala v januári 18 rokov je v 2 mesiaci tehotenstva a chce si to dať zobrať lebo si myslí že sa jej budú smiať že je veľmi mladá a že je nezodpovedná baby ktoré ste tiež takto skoro mali detičky ako ste to zvládali chcela by som jej ukázať že je veľa takých žien čo mali v jej rokoch detičky 😊samozrejme je to na nej ci si to zoberie alebo nie aj ju nenútim len ona chce to dieťatko len ma z tohoto strach že by sa jej smiali
no hlavne asi je to na jej rodicoch a na jej rozhodnuti.....no ked ju stale trapi co povedia ostatni tak neviem ci je na dieta pripravena....
Nezodpovedná je keď sa nevie chrániť počas styku. Nezodpovedné by bolo nechať si dieťa vziať. Práve to že si dieťatko nechá je zodpovednosť ktorú prevezme za svoje činy 🙂 a nech sa smeje kto chce záleží snáď na tom? 🙂
Ja som otehotnela v 19 a som tu 🙂
@sara_1 ja by som odporucila aby sa porozpravala s uplne cudzou osobou, najlepsie psychologickou (ktora nie je zaujata) a mozno zmeni nazor. Takto na nu budete len tlacit a znasobovat rozhodnutie pre potrat.
@sara_1 moja mama mala 28 ked otehotnela a teraz sme super kamosky, pretoze vzdy bola mlada mama a rozumieme si. Keby mala o nieco viac, asi by sme si tak nerozumeli, sme ako kamosky. Ja som tiez kvoli tomu chcela mat v 18tke dieta, ale tak nevyslo mi to. A ked bude mat krpec 15 bude stale v super veku. To jej odkazujem ja. 😂
A este dodam, ze aj buduci otecko ma k tomu co povedat
A zaujimalo by ma co otec?
Jej frajer je super chalan on je teraz uz posledný rok na škole ale zároveň aj pracuje a povedal že sa o všetko postará aj lekárovi snou chodí jeho rodičia tak isto milý ľudia dosť veriaci takže jeho mama sa potešila a chce aby bývali u nich
rozhodnutie je na nej....len na nej..
Ja som tiež mala veľmi skoro môjho syna a vôbec to neľutujem aj keď boli dosť ťažké časy ale teraz keď sa na neho pozriem vidím veľku lásku ktorú mu dávame a on ju dáva nám je naozaj dosť ťažké sa stať matkou nezrelom veku ale časom dospeje kvôli dieťaťu akože ja som bola vždy dosť zodpovedná takže u mňa sa toho veľa nezmenilo akurát som sa naučila mať na zodpovednosti malého človiečika a starať sa o neho čo najlepšie ❤️❤️mladej držím palce aby to časom neľutovala✊
Nenechala by som si v 18tich dieta,uz nie bola to chyba teraz ma to moje 20 ale vratit cas volila by som potrat
@sara_1 ja som mala 18 v oktobri, za par dni rodim, som rada ze som na potrat nešla, viem že to bude tažke ale viem aj to že to dam že sa dokažem postarať aj ked mam len 18,dieta je dar, a nedokazala by som si predstaviť že by som musela ist na potrat .. ❤🥰
@olivia2001 veľmi krásne napísané držím palce a veľa zdravíčka bábätku aj vám ❤️
@sara_1 neviem si predstavit mat dieta v 18, koncila som strednu skolu a pripravovala sa na vysoku, mala som priatela, ale nezacala som si s nim kym sme nemali vyriesenu ochranu, pred x rokmi to bol bezny vek na dieta, ale dnes su 18-rocni sami nezrele a nezodpovedne deti (cest vynimkam), podla jej vyjadrenia je sama este nepripravena mat dieta, mali by jednoznacne pomoct v rozhodovani rodicia aj jednej aj druhej strany, aj tak v konecnom dosledku budu musiet so vsetkym pomahat na zaciatku oni..
Kto by sa jej mal smiat?
V dnesnej dobe uz clovek nevie, ci ma dievca 18 alebo 25. Niektore vyzeraju mladsie, niektore starsie, rozhodne si nemyslim, ze sa na mlade mamy hladi cez prsty.
Ja sama mam mladych rodicov a som za to vdacna a stastna, vzdy som sa stretavala len s pozitivnymo ohlasmi, spoluziaci nam potom zavideli, ked sme v doslosti chodili ns chaty oslavovat s rodicmi narodeniny a ich uz boli davno v dochodku.
Navyse mlade maminy su vacsinou take zbehlejsie, stylovejsie (nechcem nikoho urazit, ale chapeme sa....sleduju modu, trendy).
Velmi jej fandim a drzim palce 🙂🙂
A mimochodom, odo mna pytali obciansky az do chvile, kym som nezacala chodit s kocikom a to som nerodila na strednej a ani v 20tich 😄😄
Niekedy bolo bežné, že ženy mali deti v dvadsiatke a v 24 aj tri...to sa len teraz tak posunulo, že prvorodičky sú často krát po 30, tak byť tehotná v 18 sa zdá ako niečo nenormálne...je plnoletá, otec dieťaťa je známy, rodičia chcú pomôcť tak čo...v 35 bude mať takmer dospelé dieťa, život pred sebou a mnohé jej rovestníčky budú ešte len vtedy riešiť plienky a spol....Prajem aby to zvládla a rozhodla sa najlepšie ako v danej chvíli vie 🙂🍀
@olivia2001 určite budeš šťastná mama ja tiež nikdy neľutujem že som sa stala matkou môjho synčeka možno som stratila slobodu ale zato mám srdce naplnené láskou ❤️ a vidím každý deň krásny úsmev plný šťastia môjho synčeka 🥰 nikdy nebudem ľutovať že som mu dala život a šancu žiť ❤️
@sara_1 mozno jej len treba pripomenut, ze take kamaratky, co by sa jej smiali, nestoja za vela a ci stoji zivot jej babatka nad nazorom nejakych kamaratok. Po dalsie, kamarati sa stale este s ludmi zo skolky? Zo zakladnej? Aj keby sa smiali, ony v jej zivote nebudu donekonecna, a tie kamaratky co ostanu, tak verim, ze su tie spravne a tie ju naopak podporia. Plus pri kocikovani si najde nove kamosky 🙂
No je dospelá, ale možno potrebuje uistit, že budete pri nej stať a pomôžete v prípade potreby.. zistiť to v takom veku v tejto dobe (píšem preto, lebo kedysi to bol bežný vek na deti) je asi stresujúce a na nové si musí zvyknúť..
@ayanamirei nikto tu nepíše že ju presviedčam tak čítaj láskavo a potom otvaraj pysk😊 ja som jej len chcela ukázať ze je normálne keby ma dieťa v 18 že je veľa takých ale keby ide na potrat je to jej vec nepovedala by som jej ani slovo.. A aj keby ide k nim ty ako vieš aká je jeho mama? Za to že tvoja svokra je zjavne taká tak nie všetky svokry sú zlé.. A ty píšeš ako keby máš v tom skúsenosť takže asi ty si bola po 3 rokoch naspäť u svojej mamky... Podľa seba súdim teba tak to býva 😂👌 nikdy nereagujem na blbé komentáre ale toto bolo vrcholne sprosté čo si napísala keby čítaš aj komentáre vidíš ze ju do ničoho nenútim tak najprv sa opýtaj potom píš moja
ze strach z toho, co povedia ludia, je prejavom nezrelosti? a vo vsetky tie akoze dospele zeny, co tu riesia nazory okolia na ich frajera, rozvod a ochlpenie. to nieke detinske? ja slecne drzim palce. je super, ze ma podporu priatela, rodicov aj tety.

Preboha. Zjavne ma zmyslanie dietata a nemala by mat dieta.