icon

18 ročný vekový rozdiel vo vzťahu a problém s rodičmi

leonika838
11. apr 2021

Ahojte, mám 17 rokov a môj frajer 35. Chodíme spolu pol roka. Bývame v rovnakej dedine, takže naše rodiny sa trochu poznajú. Viem, že moja mama mala jeden konflikt s jeho rodičmi, ale to tu nebudem radšej písať. Veľmi si rozumieme, máme veľa spoločných záľub a ľúbime sa.
Problém je v tom, že moji rodičia nechcú, aby som s ním chodila, ani aby sme boli v kontakte, chcú aby sme sa rozišli. Hneď ako sme spolu začali chodiť, mama si prečítala naše správy v mojom telefóne a vtedy to celé začalo...Tak sme spolu ďalej chodili, ale potajomky, aby o tom moji rodičia nevedeli. Po čase mi mama našla ďalšie správy. Dozvedela sa aj, že sme sa už spolu milovali. Bolo to krásne a z lásky...Takto to ide stále ďalej. Mama mi na noc berie môj telefón, cez deň mi ho dá kvôli škole. Nikam má nepustí, lebo si myslí že pôjdem za ním. Nemôžem sa ísť ani bicyklovať do prírody, ani na prechádzku. Niekoľko krát mi dala facku a šticovala ma, keď bola nahnevaná, že sme spolu stále neskončili. Raz ma chcela aj zbiť a aj niečo horšie mi spraviť, ale tatino ju zastavil. Často sa mi vyhráža, že keď s ním budem pokračovať po 18ke ma vyhodí z domu, alebo si niečo spraví. U nás platí väčšinou to čo povie mamina, takže tatino s ňou vo väčšine vecí súhlasí.
Nepáči sa mi, že musím takto rodičom klamať a bojím sa čo sa stane po mojej 18ke. Ale nemôžem a nechcem sa s ním rozísť. Veľmi sa ľúbime. Bojujem zaňho ako sa dá. A on za mňa tiež.

Rada by som vedela váš názor na môj problém. Budem vďačná za vaše odpovede.

zuzanockamt
11. apr 2021

@dollyzv tak ja som si užila dosť cestovania, zahraničie, mám vzdelanie, atestáciu, dve deti a nemôžem sa na nič sťažovať...do ničoho som sa nehrnula a som spokojná

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
oli18
11. apr 2021

@betty_image preco take mlade dievca ma opakovane vztahy s o generaciu starsimi muzmi? Zeby sugar baby? Alebo absencia otvovskej lasky?

zuzanockamt
11. apr 2021

@oli18 skôr to prvé...dievčatká sa naučili, že stačí málo a hneď je kredit/paušál, výlety, handričky...a to chlap nemusí byť zazobanec...dievčatku málo stačí a aj vlk je sýty ... rovnocenná žena by ho vyšla drahšie

21oktober
11. apr 2021

@dollyzv nie , nemám také skusenosti a som tomu rada, môj manžel je v primeranom vekovom rozdiele , takže predpoklad že spolu zostarneme je vyšší ako u zakladateľky , tam bude každý v inej životnej fáze a to vždy , neexistuje čas kde by sa vyrovnali . Ak je ten chlap troška rozumný , tak do 40 tky bude chcieť aspoň jedno dieťa , možno aj dve , po 50 tke sa mení hladina testosterónu u mužov výraznejšie a začínajú prvé investície do viagri , u niektorého to príde skôr , u niektorého neskôr a ani sa nenazdáme je tu ženina 40 tka , krásny vek často , lebo deti už reletívne väčšie ale doma 57 ročný muž ,len pri pomyslení ma pot oblieva mať doma toto ,v 46 holá muža dôchodcu , takže sa stanem samoživiteľka a pomaly aj opatrovateľka lebo vek nikomu na zdraví neprídá.
@betty_image áno ja mám VŠ , bola som na zahraničnej stáži , len s tým rozdielom že to nebol Erazmus ale AISEC. V správny čas som prala veci môjmu mužovi a v 18 to teda nebolo .

petrao2
11. apr 2021

@leonika838 mna mama tiez v 19 vyhodila z domu lebo sa jej priatel nepacil
Bol moj prvy aj posledny a to co mama urobila bolo to najlepsie v mojom zivote
Sme spolu 14 rokov mame 5 rocnu dceru
Nie je medzi nami taky vekovy rozdiel ale mal ine chyby
Vo vztahu je vsetko mozne ale viem jedno
Nikdy sa nezachovam k mojej dcere tak ako mama kumne
Ty nebojuj nechaj veci nech plynu
Dokonci skolu a potom sa uvidi
Nikto ti nezaruci ze budete spolu do konca zivota ale ked uvazim zmyslanie dnesnych starych capov ako sa tu niektore vyjadruju tak vek je fakt len cislo a aj 35 rocny chlap moze byt este pubertak
Hlavne sa chran aby si neostala nechcene tehotna a nebola tu dalsia tema MAMA MA CHCE POSLAT NA POTRAT
Drzim palce

21oktober
11. apr 2021

@zuzanockamt nie že by ho vyšla drahšie , rovnocenná žena zväčša o takýchto nestojí . Je taký krásny film, neviem ako sa volá ale hrá tam Nicholson , ktorý má vždy mladé ženy a tá jeho mladá milenka sa ho pýta že prečo vždy také mladé , že či len mladé telo sa mu páči a on jej na to povedal že a nenapadlo ťa že ženy veku mne primeranom ma nechcú ?
Potom kedysi dávno tu bolo vjyadrenie nejakého francúza že ženy po 40 tke ho nepriťahujú a sú pre neho staré , on mal cez 50 tku na čo sa zdvihla vlna nevôle u žien , potom dodal a že ktorá 40+ žena by chcela zakomplexovaného neurotika ako je on 🙂

betty_image
11. apr 2021

@ptmt1011 Ja nechcem byť zlá, ale ty vidíš dnešné 17tky? Dnešné 17tky už sú veľakrát krásne ženy, vyspelé dievčatá, keď si k tomu oblečú nejaké sexi šaty, nahodia make up, vlasy, štekle a idú v piatok večeer von, tak nie, to nejdú von malé dievčatá, ale už zdravé mladé a krásne ženy. Ja rozumiem, čo si chcela povedať, ale už zo 17 ročných dievčat robiť deti je trochu odveci...

vevesh
11. apr 2021

@betty_image vyspele telo este nerobi vyspelu mysel a nenahradi zivotne skusenosti a rozhlad.....

taga
11. apr 2021

Chlap, ktory ma 35 a nema este vlastnu rodinu - ok, to by som este pochopila. Ale ked sa taky chlap obzera po 17rocnych tak v mojich ociach je:
A. Uchyl
B. Totalny neschopak, ktory by nedokazal zalozit rodinu s rovnocennou partnerkou a teda hlada mladu, ktora rodinu a vsetko k tomu od neho pozadovat nebude.
Takze, ked si ho chces preverit, ci ta fakt tak strasne miluje, po 18 sa zbal, chod byvat s nim a zite realny zivot. Nie nejake tajne milovanie za dedinskym senkom v aute. Myslim, ze realita ta rychlo preberie. Prepac za tvrde slova, ale trosku porozmyslaj, ako si neznicit zivot

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
natyreggae
11. apr 2021

@21oktober a keď som vo vzťahu myslíte že nemôžem len tak klebetiť na telefóne? Nemôžem vybehnúť s kamošmi von? A že kto je tu puťka domáca keď všetky tieto veci podľa vás sa vo vzťahu a spoločnom bývaní nedajú😂😂😂

natyreggae
11. apr 2021

@zuzanockamt hh kľudne vám sem prídem aj napísať keď mi tak neveríte ale aby ste neboli potom trošku zaskočené že aha jej to fakt vyšlo asi preto lebo som fakt nič o jej vzťahu nevedela a išlo asi fakt o normálny vzťah

21oktober
11. apr 2021

@natyreggae ešte nie si v spoločnej domácnosti, potom tu píš ako často a veľa klebetíš s priateľkami ktoré majú diametrálne odlišné záujmy od tvojich . A určite sú mraky 18 ročných dievčat čo žijú s tak starým chlapom .
Jednoducho si decko a tak sa na svet aj dívaš ako decko , všetko je super , o partnerskom živote nevieš nič a o živote s deťmi už vôbec nič. To ti ešte len potom odídu ilúzie o krásnom vzťahu .

luccija
11. apr 2021

@ptmt1011 čo, keď bude variť a prať chlap?😉poznám aj taký vekový rozdiel a tiež ona je mladučká má 20 r, ale mentálne je už rozumná a dospelá a má chlapa staršieho.
@leonika838 tvoja mama dosiahne, že sa zbalis a odídeš, keď bude kam, keď kúpi byť...ale ako mame tiež by sa mi to nepáčilo ešte, ak živí v sebe nejakú krivdu za niečo z minulosti.Tak či tak zakazovanim nič nezmôže veď Ta nemôže zamknúť doma sama sa musíš popáliť či zistiť výhody a nevýhody.Mama sa boji to je pochopitelne

natyreggae
11. apr 2021

@jvasenka že prečo hľadám staršieho? No z vypočítavosti to neni určite.. ani tatka nehladám toho mám doma 😉ale to že starší su neni ako títo dnešný položeny polomuži chlapci ktorý hľadajú svoju orientáciu... u staršieho viem že je to chlap ako má byť, spoločné záľuby, normálne sa s ním porozprávať o živote o všetkom.. brutálne sexy výzor, tetovania, šperky, postava.. no proste všetko čo sa mi kedy páčilo na chlapovi on má ...

luccija
11. apr 2021

@21oktober u sestry v škôlke je dievčatko, ktoré má 40 r maminu a 60 r otec😊zase tu pausalizujeme sú chlapi, ktorí podnikajú či robia aj vo vysokom veku a do dôchodku nejdú aj zdraví sú.Tu na MK je raz dane, že snáď všetci už umierajú po 60 tke a, keď nemajú 4 choroby, tak to nemôže byť pravda.Ale určite, že 17 a 35 je divný nepomer, ale tak privrime oči Studenkova tiež zbalila mladého Kostku😜

21oktober
11. apr 2021

@luccija 60 ročný chlap je 60 ročný chlap , či cvičí alebo necvičí , len v vyzerá v 60 lepšie ako necvičiaci , ale andropauza je už nie na začiatku ale u konca, testosterón je nízky. Môže aj behať maratóny , nie je to zdravý 40 tnik . A lepšie to nebude, už nikdy.

21oktober
11. apr 2021

@luccija tak si predstav keby tvojho syna 17 ročného zbalila 35 ročná baba, oni sa milujú a sexovala by sním , po 18 by odišiel k nej a urobil jej decko .

luccija
11. apr 2021

@21oktober asi jej stačí menej sexovať😉ty píšeš, že po 50 už pomaly chlap bez Viagry nesexuje nemám rada toto porovnávanie a čierno biele videnie.Tak ako voľakedy bola žena po 35 tke stará na rodenie a teraz sa bežne rodí po 40 tke dokonca sa zase zvýšil vek na umelé oplodnenie a vydávali sa v 19, 20 r tak aj 50,60 tnik chlap je niekde inde.Ale určite, že to je individualne

21oktober
11. apr 2021

@luccija ja som napísala že investícia do viagri sa už blíži a pri dnešnej uponáhľanej dobe to bude aj skôr. Jednoducho 50 u chlapov je vek kedy testosteron začína klesat tak ako u žien je to vek kedy je často už v klimakteriu . To je fakt a tomu sa nikto nevyhne ani keby si bola zdravý 50 tnik a super vyzerajúca 50 tnička . Reprodukčný a fyziologický vek si ide rovnako svojim tempom ako pred 40 rokmi . Stále sú ženy v prechode medzi 45-55 a muži v andropauze okolo 50 tky , nič a nik tomu nepomôže. Biologicky je stále žena prvé dieťa stará či to bolo teraz alebo pred 30 rokmi , aj lekári sa k tomu tak vyjadrujú , že ženy rodia dnes aj po 40tke je dobou a nie že niekto vyzerá lepšie a niekto horšie, alebo že žena je teraz v 40 tke lepšie vyzerá .

meluela
11. apr 2021

@leonika838 Myslim, ze tvoja mama sa k tebe nesprava pekne. Mozno ten vztah nie je najvhodnejsi, ale narusat sukromie 17r cloveku, sticovat, vyhrazat sa .. to je riadne cez. Dufam, ze ked moje dieta bude v tom veku, tak budeme mat nejaku zakladnu doveru, postaram sa hlavne o to, aby mala vhodnu antikoncepciu a o takomto niecom sa budeme moct otvorene porozpravat ake tam vidim rizika a na co si ma dat pozor. Ja by som sa asi hlavne bala, ze by ten vztah bol nevyvazeny a ze by on bol privelmi dominantny vzhladom na vek. Urcite maju pravo urcovat si co sa bude diat v ich domacnosti, ale nie to co robia. Z tvojho pohladu asi fakt len vydrzat nejako do tej 18 a potom sa osamostatnit. Daj vsak naozaj pozor na to, aby si nebola zavisla od neho, aby si si spravila poriadne vzdelanie a mala sancu na slusnu pracu. Ludia sa dokazu velmi zmenit, treba byt sebestacna a nie sa spoliehat na chlapa. Samozrejme, potom ked pridu deti tak nevyhnutne nejaky cas taha iba jeden, ale tak celkovo aby si nebola ze v 18 otehotnies a v 28 bez prace, bez skoly s 3 detmi a chlap prec. Alebo trebars aj chory, lebo vselico sa stava. Drzim vam ale palce, mozno vam to vyjde.

alexandra1990
11. apr 2021

Vek je len číslo, to je síce pravda ale je úplne choré, keď dospelý chlap po 30 si začne s násťročnou slečnou. Žiaden normálny dospelý 30 ročný chlap nebude chodiť a spávať so 16 ročným deckom.Ako buď je fakt úchyl alebo musí mať iný problém, keď si nevie nájsť dospelú ženu. Slečny sú rady, že sa môžu pochváliť dospelým chlapom, ale neviem si predstaviť, že by si môj 33 ročný kolega doniesol na firemný večierok 16 ročné decko a predstavil nám ju ako svoju partnerku.A je úplne bezpredmetné, že by výzorovo vyzerala ako dospelá žena.Keď som ja bola na strednej tak sme randili so staršími spolužiakmi, s chalanmi s výšky aj to až keď sme mali 17-18 lebo normálny vysokoškolák si hladal seberovnú frajerku a nie prváčku na strednej.Našťastie sme neboli odkázané na partnerov čo by nám mohli byť rodičmi alebo boli vekovo podobní našim rodičom.Mne vekový rozdiel medzi mužom a ženom nevadí ale je sakra rozdiel keď si 24 ročná dospelá žena začne s 34 ročným dospelým chlapom ako keď si dospelý 33 ročný chlap začne s deckom, čo začalo strednú školu.Ale fakt sa bavím na tom, že hlavné je, že má tetovania, šperky a postavu, to fakt len decko napíše.

magnetko
11. apr 2021

@leonika838 tvoj priateľ musi byt fakt vyhra... Byt si hlada az teraz ked spolu chodite. Doteraz mu bolo dobre aj pri mamicke. Len aby to nebolo tak ze hladanim bytu ta len balamuti a skoncite u jeho rodicov. A na tvojom mieste by som sa nespoliehala na to ze ta rodicia po 18tke nevyhodia. Ak mama takto reaguje, co by som na jej mieste aj ja, tak sa priprav na to ze realne pojdes z domu. 18 rocny rozdiel je vela a ak je tam este nieco z minulosti co vasi rodicia nemaju poriesene, duplom.

jvasenka
11. apr 2021

@natyreggae no vela chlapcov zjavne nepoznas ked takto hadzes vsetkych do jedneho vreca ale budis...a ako to vies ked spolu nezijete? Lebo ma sperky (cize finacna stranka), tetovania? (To moze mat uz aj 18-19r), rozpravat o zivote? (Tato debata by ma zaujimala kedze mas 16 a nic v zlom ale o zivote nevies absolutne nic..ano myslis si ze vies a mas patent na pravdu ale pockaj par rokov a pochopis) a co ak ten tvoj chlap ako ma byt je uplne iny ako si ho idealizujes? Nezijes s nim mozno namatova aj ine mlade zaby co su cele paf lebo po nich ide starsi, mozno ma nejaku divnu uchylku, bude ta bit, zakazovat ti vsetko, ziarlivy atd ...to su len ruzove okuliare a duhovy oblacik

jvasenka
11. apr 2021

@natyreggae a presne ako tu bolo pisane je to detsky pohla ze ma sperky, postavu, tetovania, dobre vyzera...laska nie je o vzhlade a peniazoch..on sa moze chvalit ze chodi s mladou zabkou (hoci to by bol pripad ak by si mala aspon 17-18) a ty ze si ta narazil starsi chlap (aj ked neviem ci z pohladu vztahu je to na chvalenie)

tncka
11. apr 2021

@leonika838 ked budes mat 18 sa zbal a porieste si svoje byvanie. Ine ti neostava. Ale dobre to premysli,lebo akonahle zabuchnes doma dvere,ked to s frajerom nevyjde,neprijmu ta s otvoremou narucou to necakaj🤷‍♀️

zuzap33
11. apr 2021

@natyreggae teba si pamätám z témy: Ako presvedčiť otca, aby ma pustil k frajerovi na víkend, alebo tak nejako. Urobila si si po svojom aj napriek radám. Túto 17 nastku by som aj vyplieskala a napadnika privítala prinajmenšom s kutacom. Takú scénu by som mu urobila... Uff

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená