icon

2 deti - každé s inou + klamstvo

22. aug 2022

Čaute. Fu, ani neviem čo chcem a nechcem počuť. Skratka - mam priateľa cca 10 mesiacov, chceme bábo, svadbu. Pred pár dnami som žila v tom, že má len jedno dieťa s bývalou.... dozvedela som sa že počas nášho vzťahu sa mu narodilo aj iné dieťa s inou ženou.. 8 mesiacov ma zavádzal že žiadne iné dieťa nemá (jeho prvá ex mi to písala, jeho rodina mi to hovorila - on vravel že mu chcú robiť zle..) bla bla bla.. Ja neviem ako sa teraz zachovať... do vzťahu som išla s tým, že má jedno.. v čase kedy spolu plánujeme budúcnosť sa dozviem že mi klamal v tak dôležitej veci ako je to dieťa "navyše".. Neviem si predstaviť život s dalším dieťaťom, ktoré nie je naše.. Neviem si predstaviť ani to, že ho bude stretávať.. že ho niekedy zoznámi s našim dieťaťom... Povedal že ho vidí raz za mesiac, max dva krát a aj to len na hodin a len z princípu.. že si vie predstaviť ten kontakt ešte viac obmedziť.. ale že nevie dokedy.. Ja som z toho naprášky... Nemôžem mu to zakázať, ale rovnako mu to nemôžem tolerovať (hlavne preto že mi to nepovedal hneď) To jedno dieťa zvládam a viem si predstaviť ju lubiť, byť s nou kamoška, žiť s nou, ale dve??

S tou ženou boli dlhé roky kamoši, skúsili vzťah na chvílku, nevyšlo, išli dalej.. jedného dňa (počas nášho vzťahu) mu povedala že to je jeho - posielal ju na potrat avšak neskoro, vybral si v sekunde mňa.. Citím sa že je to nefér voči tomu dieťaťu - nerozišli sa v zlom, proste len im to neklapalo a bola to fakt chvíľka..

Nepovedal mi to sám od seba, musela som sa mu nabúrať do telefónu. Tvrdí že sa bál mi to povedať že ho nechám.. Asi by som aj keby mi to po 2 mesiacoch chodenia povie, lebo 2 deti sú fakt moc a je to nefér voči tomu dieťaťu...

Ani neviem čo očakávam že mi napíšte, len asi potrebujem povzbudiť, načerpať inšpiráciu.. neviem..

Strana
z7
rybka16
24. aug 2022

Absolutne by som sa za niekoho takehoto nevydavala a, preboha, hlavne si s nim nerobila (pre neho dalsie, uz tretie) dieta. Po prve ti klamal v zasadnej veci, a po druhe, vela o nom napoveda aj to, ze o to “druhe” dieta sa nezaujima, stretava sa s nim len z povinnosti raz za mesiac a “vie si predstavit kontakt este obmedzit.” Treba si uvedomit, ze ked toto dokaze spravit tomu “druhemu” dietatu, uplne v pohode to dokaze spravit aj tomu pripadnemu vasmu.

katkami123
26. aug 2022

“ 8 mesiacov ma zavádzal že žiadne iné dieťa nemá (jeho prvá ex mi to písala, jeho rodina mi to hovorila - on vravel že mu chcú robiť zle..) bla bla bla.. ”
- má ťa za hlupaňu, ktorou môže manipulovať a všetko mu zhltne a ty ňou aj očividne si, keď ti to o ňom hovorila jeho prvá ex, rodina a ty také pomätené a zúfalo zaľúbené namiesto toho, aby si si dala poradiť, ideš bojovať proti všetkým. Tam teraz máš, len to, čo si si zaslúžila. Nabudúce sa nauč viac pocuvat okolie.

Strana
z7