icon

29 ročná dcéra sa správa ako dieťa

27. jan 2022

Prajem dobrý deň.
Neviem či robím dobre, že pisem práve sem ale možno mi pomôžete. Mám 29 ročnú dcéru, býva 4 roky s priateľom. Za posledne dva, tri roky sa začína správať ako dieta. Neviem ako vám to mam vysvetliť. Z dňa ma možno 5,6 momentov, kedy sa správa ako dieta. Som z toho zhrozená. Vyzerá to už na diagnózu. Nikdy som sa s ňou o Tom nerozprávala, nechcem sa jej dotknúť. No niekedy sa správa ako 10 ročná. Nezažil niekto niečo podobne? Som ozaj zúfalá.

Strana
z2
bosorka2302
27. jan 2022

@mariejenka my kazde rano posledne metre utekame do skolky a robime ze sme opice 🙂 uz sa na mna uskrnaju vsetci okoliduci 🙂 a nech ved vidia ze mam dieta

janickacrazy
27. jan 2022

@bosorka2302 horšie, keď dieťa zabudneš doma a pôjdeš okolo škôlky 😂 Jedna tu uz raz spomínala, že začala v autobuse robiť "cifututu" že ide vláčik, až potom zistila, že dieťa má doma a ľudia si ju divné obzerali. 😇

bosorka2302
27. jan 2022

@janickacrazy u lekara ked sa sestricke podarilo najst moju kartu zatlieskala som ako to robim synovi.uplne mi vyplo ze som sama 😆

zuzanka.zuzu
28. jan 2022

@janickacrazy
@bosorka2302 ano, to su tie situacie ked kocikujete hore-dole nakupny vozik (bez dietata) 🙈 alebo ja som minule niesla igelitku na hrudi a jednou rukou som ju zospodu potlapkavala "po prdelke" 🙈

abbies
28. jan 2022

@zuzanka.zuzu ja ich mám, aby som mohla skákať v kalužiach a váľať sa v snehu 😀

janulik2008
28. jan 2022

@h2 s mačkami sa rozprávam aj ja 🤣 aj so psom 🤣🤣🤣

Inak každý je kúsok dieťa 🙂 viď ako tu ženy píšu že idú na skákací hrad atď

bennn
30. jan 2022

keby ste menej pindali na inych ludi, predovšetkym rodine, tak by bol svet krajším miestom... tam si zapni telenovelu a nemontuj sa im do vzťahu.

Strana
z2