29 ročná dcéra sa správa ako dieťa
Prajem dobrý deň.
Neviem či robím dobre, že pisem práve sem ale možno mi pomôžete. Mám 29 ročnú dcéru, býva 4 roky s priateľom. Za posledne dva, tri roky sa začína správať ako dieta. Neviem ako vám to mam vysvetliť. Z dňa ma možno 5,6 momentov, kedy sa správa ako dieta. Som z toho zhrozená. Vyzerá to už na diagnózu. Nikdy som sa s ňou o Tom nerozprávala, nechcem sa jej dotknúť. No niekedy sa správa ako 10 ročná. Nezažil niekto niečo podobne? Som ozaj zúfalá.
@bosorka2302 horšie, keď dieťa zabudneš doma a pôjdeš okolo škôlky 😂 Jedna tu uz raz spomínala, že začala v autobuse robiť "cifututu" že ide vláčik, až potom zistila, že dieťa má doma a ľudia si ju divné obzerali. 😇
@janickacrazy u lekara ked sa sestricke podarilo najst moju kartu zatlieskala som ako to robim synovi.uplne mi vyplo ze som sama 😆
@janickacrazy
@bosorka2302 ano, to su tie situacie ked kocikujete hore-dole nakupny vozik (bez dietata) 🙈 alebo ja som minule niesla igelitku na hrudi a jednou rukou som ju zospodu potlapkavala "po prdelke" 🙈
@zuzanka.zuzu ja ich mám, aby som mohla skákať v kalužiach a váľať sa v snehu 😀
@h2 s mačkami sa rozprávam aj ja 🤣 aj so psom 🤣🤣🤣
Inak každý je kúsok dieťa 🙂 viď ako tu ženy píšu že idú na skákací hrad atď
keby ste menej pindali na inych ludi, predovšetkym rodine, tak by bol svet krajším miestom... tam si zapni telenovelu a nemontuj sa im do vzťahu.

@mariejenka my kazde rano posledne metre utekame do skolky a robime ze sme opice 🙂 uz sa na mna uskrnaju vsetci okoliduci 🙂 a nech ved vidia ze mam dieta