30-ročný brat má 16-ročnú frajerku
povedzte mi je to normálne? keď som ich uvidela skoro som dostala infarkt. To dievčatko vyzerá na 13. Teraz dokončila základnú.
@zdenkastanka býva od neho skoro 400km
@zdenkastanka
Predátor ako vyšitý a potom tu ešte iné píšu, že má 18 a už je dva roky s 35 ročným. 💀 Takže 33 ročný chlap si nájde 16 ročnú, chudák spomalený.. od týchto báb sa to ani nedá brať relevantne, keďže im imponuje zaostalý jedinec :( Mne je ľúto chlapa, ktorému stačí 16 ročné dievča zo základnej školy a odpovede týchto dievčat sa nedajú brať do úvahy, bohužiaľ. Je rozdiel nechcieť seberovného a mladšieho, to nechcem ani ja, aj ja mám staršieho ale nie o 15 rokov a v mojich šestnástich. 💀💀 A samozrejme ak sa ľúbia nech im to vyjde, ale nech sa nikto netvári, že 33 ročný chlap, ktorému mentálne stačí 16 ročné dievča je normálny, aj s ohľadom na to, že môže byť vyspelejšia.
@autorka takže to majú taký vzťah cez internet a občas sa stretnú, takže príležitostný sex? ak býva 400km ďaleko, tak jednodznačne klame o tom ako, kde a s kým býva.
@cocolino234 nechcela som prvotne reagovať na tvoje tvrdenia o "spomalení a zaostalosti" ale nedá mi to...ja si obhájim svojho manžela pred hocikým aj pred tebou a miliónmi ľudí... robí vodiča v mhd už 30 rokov...s tým spojené psychotesty a iné testy na IQ, kde mu všetko vyšlo nadpriemer...tak si vyprosím hádzať všetkých do jedného vreca!!!
Čo sa týka mm som jeho tretia partnerka...prvá mu zomrela na rakovinu prsníka, druhá ho škaredo podviedla... takže toľko k tomu aký je čudák 🤣🤣
A k autorke len toľko že bratovi treba skôr psychológa, psychiatra a sexuológa a ustriehnuť ho nech sa nedostane do problémov, keďže nie je to prvýkrát...
@janetinka27 To, čo píšeš na SR určite neplatí. Pohlavný styk je dovolený od 15 rokov, nekonkretizuje sa.
Niekedy je možno 30 ročná "žena" viac pochabejšia ako tá 16 ročná "pubertiačka". Ak si spolu rozumejú, majú si čo povedať, majú spoločné záľuby a dopĺňajú sa navzájom tak podľa mňa áno, je to normálne . Všetko je o rozumovej vyspelosti a úrovni komunikácie, nie každú baby v tom veku bavia iba zábavy, diskotéky.. a že baba zo zanedbanejšieho prostredia , ako to môže niekto takto posúdiť tu mi skôr rozum zastáva ..
@casavina ako som vyššie spomenula, nedá sa to brať relevantne, keďže si účastníkom takéhoto vzťahu. Podľa môjho názoru má 30 ročný inteligentný chlap hodnoty úplne inde ako 16 ročné dievča. Alebo aj nemá a preto som použila výraz "spomalený".
@cocolino234 práveže som účastníkom takéhoto vzťahu (teda ja som mala 2 týždne pred 18kou ) tak to viem veľmi dobre posúdiť... preto mi príde od niektorých (aj teba) na hlavu sa miešať do niečoho do čoho má nič...to akokeby som povedala že tá, ktorá odrodila v 16ke je radodajka ( všetkým takým sa ospravedlňujem), pritom si urobila aj výšku a má dobrú prácu a po čase plnohodnotný život...
@jabadabadu Neviem, ale casavina nenapisala, že pred nou si vyberal opakovane takéto mladé.
Podľa mňa je divné ak sa to deje v intervaloch, ale občas motyka vystrelí... A môže sa stať, že príde niekto mladší/starší a sadnú si.. Ak to nie je ako Bohuš Matúš, ktorý je známy úchyl a aj za manželku si vzal decko. 😀
Ale zas autorky brat si aj doteraz vyberal opakovane výrazne mladšie, kde už by mi blikala kontrolka na všetky smery.😀
@jabadabadu 🤣🤣🤣🤣 prvú priateľku mal keď mal 24, ona mala 22, s druhou bol keď mal 29 - 33 dokonca ona bola o rok staršia...my sme sa dali dokopy keď mal 35 a ja skoro 18...ufff to je ale predátor 🤦🤦🤦🤦🤣🤣🤣🤣 sme spolu 20 rokov z toho 10 manželia 🙂
Niektoré si fakt dajte studený obklad na čelo, lebo sa vám zahriali kolieska...viem čo mám, čo ľúbim a ostatné je vás do toho prd...čo som chcela som napísala, aj autorke... každý by sa mal starať predovšetkým o seba!!!
z hladiska zakonu je to uplne vporiadku, nic niejej porusene....a ak to dvom ludom vyhovuje spolu byt preco ma tretia osoba potrebu to riesit na modrom konikovi??? on chce mladu - ma, ona asi niekoho starsieho na koho sa moze obratit - ma...navyse tvoj brat jej mozno nahradza rodicov, super...a co? ma teraz mlada nasilu hladat dvadsiatnika, ktory neuspokojuje jej potreby? nasla to v tvojom bratovi zmier sa s tym
@casavina Tym pádom by si si to vôbec nemala brať osobne. Lebo myslím, že baby skôr reagujú na to. Keď chlap naozaj vyhľadáva za sebou iba takéto výrazne mladšie... Ako autorky brat. Čo mne osobne príde divne a to sama som mala vzťah aj o 10r starším a mam dojem, že tá vyspelejsia som bola ja.😀
Ale ak chlap má vzťahy iba s výrazne mladšími znie to už ozaj čudne... Lebo to nie je len o tom, že stalo sa, dvaja si sadli a zahladeli sa do seba...
Vekový rozdiel medzi partnermi nemusí byť vždy problém. Je mnoho párov, kde na začiatku vzťahu malo dievča nízky vek (16-17 rokov) a bolo to úplne v poriadku.
Problém v tomto prípade určite je ten vzorec - vždy veľmi mladé dievča, veľmi mladou vyzerajúce, rozchod pri dosiahnutí istého veku (odborné efebofília). To už nie je v poriadku. Teraz, keď je brat relatívne mladý si ešte dokáže nájsť partnerku, ktorá ho priťahuje. Ale s jeho postupujúcim vekom to bude čoraz ťažšie. Ak nie je nadpriemerne bohatý, či pekný, alebo veľmi šarmantný, v istom momente proste tieto mladé žaby prestanú mať oňho záujem.
Otázka je, ako to bude riešiť....
Autorka , jaaj tak to je taka pokecova laska.. ako brat je dospelý ale co na to vravia vasi?
@mimka1402 ďakujem 😘
vyspelá som bola dosť...od 14tich som sa starala doma o všetko (mama bola chorá)...keď píšem o všetko dopisem ešte že vidiek a stým spojené hospodárstvo a polia, zahumienky aké mali naše babičky... Mm bola moja druhá polovička... polovička, ktorú keď som našla tvoríme spolu jeden celok vo všetkom 👍
@monuska112 a keď naozaj klamú o slecninom veku, tak to nemá riešiť? Ja som teda zato, aby sa ľudia nestarali do veci ktoré sa ich netýkajú, AVŠAK nesmie byť nikomu ublizovane.. ak sa slečna autorke javi ako mladšia ako tvrdi a má pocit že ju klamú o veku, má pocit že jej brat má nejaký sexuálny problém, vôbec sa jej nečudujem, že hľadá pomoc tu na MK..
Toto sú veci ktoré treba riešit, neprehliadat.. ak ide o dievča pod 15r, ktoré je manipulované starším chlapom, tak by som normálne nahlásila na políciu, brat nebrat.. ak toto niekto dokáže tolerovať nemyslím že je to ok..
@jana_eyre_2 necitala som celu diskusiu, ak nema tych 16 a je tam podozrenie zo sexualneho zneuzivania mladistvej, urcite by sa to riesit samozrejme malo.
@jabadabadu nevyjadruj sa ku mne a mm...a nestaraj sa do mňa... prvá si reagovala ty na mňa 🤣🤣🤣 tak nebuď nervna keď ti odpoviem...
A prečo obhajujem? Lebo presne takí ako ty , ktorí taký život nežijú vedia o tomto veľké 💩
@jabadabadu ale ved ja to neschvaľujem.iba som pisala ze po 15 moze spat kto chce s kym chce.to ze je ten vztah chory vieme vsetci...
@casavina dobre, ty si mala skoro 18, keď ste sa dali dokopy. To je niečo iné.
Táto dievčina má možno 16 a končí zš.
Netuším, aké záľuby môže mať spoločné s 30 ročným chlapom 😳
Podľa toho, čo píše, si dievča hľadá nahradný domov, kompenzuje stratu rodiny, to, že to pán brat využíva, by som však nenazývala vzťahom…
… netreba nechať plávať… presne to robili ľudia okolo K. Danovej podľa toho, čo píše v blogu, na ktorým som tu dávala link…
@cocolino234 no ale ty si aká odborníčka 🙂psychologička normálne aby si vedela určiť že keď si dvaja ľudia rozumejú aj keď sú od seba vzdialený 17 rokov tak hneď ten starší musí byť automaticky zaostalý jedinec 😀fuha dobrá teória teda.. prosím ťa, nevyjadruj sa k niečomu o čom nemáš ani páru a ani si to nikdy v živote nezažila.. 🙏 a ako sama vidíš tak ja a aj @casavina máme na to úplne iný názor aj skúsenosti a tie vzťahy nám fungujú.. my budeme spolu zatiaľ len 2 roky v septembri ale neľutujem ani 1 jediný deň s ním.. a nerobíme nič zvláštne vo vzťahu.. sme úplne obyčajní ľudia a robíme obyčajné veci tak neviem, čo to stále niekomu príde choré...

@zdenkastanka ok, vsak sa nehadam, zachytila som sudny proces s touto temou, zrejme to teda nebolo v sr, aj ked povedala by som ze ano