36-ročný chlap je bez vzťahu. Je to normálne?
ja mam kolegu, velky fesak, chlap ze chlap, 37r a bez zeny, frajerky.. ale vraj je na baby.. no ja ti neviem, niekde musi byt chyba na strane tych chlapov..
Mam bratranca. Ma 47r, ked bol mlady okolo 20r zacal chodit cvicit,fesak. Ci mal vtedy dievca neviem. Ja som zacala vnimat co sa okolo neho deje ,ked mal 28r. Mama psychicky chora,otec siel zit inde. On sa staral o mamu a zo strachu,ze si nieco urobi nechodil nikam. Teraz konecne ma priatelku. Predtym vobec. Je normalny,pracovity,mudry,akurat sa obetoval pre mamu. Jeho sestry sli zit do zahranicia,on sa staral
@elizita tento mal komplikovane detstvo, otec alkoholik a pod. , tak ci ho to neovplyvnilo, neviem
ono staci,kdyz chodil s nejakou babou,ktera mu dala kosem.nekteri chlapi pak uz zadny vztah nechteji a vy hybaji se tomu jak cert svecene vode.nezavazny vztah nebo jen na sex,jeste ano,ale zamilovat se uz znovu ,tak to odmitaji.par jedincu mam v rodine.a pritom jsou to sikovni,zabezpeceni,normalni chlapi.jen maji jednu spatnou zkusenost a uz nikdy vice
Autorovi/autorke:
Ak píšeš o sebe - buď v kľude. Stretneš tú pravú, keď bude na to vhodný čas, príležitosť, prostredie, duševné rozpoloženie. Silou mocou si nájsť ženu, len preto, aby si niekoho mal, nie je zrovna ideálny vzťah.
Ak píšeš o niekom inom - nechaj to na ňom. Osobný život je každého osobná vec.
Ak si žena, ktorá má zálusk na 37 rokov nezadaného chlapa - tu niet čo riešiť. Ak má záujem aj on o Teba, je to fajn. Ak nie - čarovný elixír lásky mu asi nenavaríš. 🤷♀️
Pokiaľ je to naozaj tak, že doteraz nikde nemal vzťah, je panic, bez frajerky, bez kamarátky s výhodami, je jednoducho sociálny analfabet vplyvom faktorov, ktoré okrem jeho blízkeho okolia nikto nepozná. Ale ano, rozhádzaná rodina a nepoužiteľný otec môžu byť príčinou. Alebo jednoducho to len navonok vyzerá, že nikdy nemal nikoho... napr. je na druhé pohlavie, ale tají to, alebo je na ženy, ale v minulosti ho nejaká tak dochrúmala emočne, že všeobecne začal ženské pohlavie nenávidieť a rozhodol sa žiť sám...
No pokiaľ sa pozriem na môjho krsného ktorý má 47 rokov a ženu som pri ňom nevidela odkedy som na tomto svete ..ale on býva s mamou,nevie si zohriať ani jest a ženy sú podľa neho sprosté a nič nevedia tak v Tom prípade je lepšie že takí muži nemajú nikoho ..
normálne - nenormálne, čo je ťa do toho? Či ti len vadí, že nechce mať vzťah s tebou?
Ja by som neriesila ci toje normalne ale spravila by som si sama nazor. Moze byt ze je uplne normalny, ale nestretol zatial zenu s ktorou by t ok stalo za to. Ale aj ze nie jevsetko ok.tazko povedat. Ja mam spoluziacky 36 rocne, uplne normalne, len nemali stastie na chlapov. 😒
A prečo by nemalo. A je jedno ci je to žena alebo muž. Môjho keď som spoznala mal 37 a bol bez vzťahu , sme zatiaľ spolu 3 roky, ma síce svoje muchy ako aj ja ale kto ich nemá, ale nič čoby sme zatiaľ nedokázali zvládnuť a vykomunikovat
A prečo by mal byť odkázaný jesť každý deň 150 rokov kura s ryžou,keď môže mať pestrú "stravu"? Úplne normálna vec.
Povies o 36 rocnej zene bez vztahu, ze nie je normalna? Moze mat 1000 dobrych dovodov, preco je sama.
@anita6666 Pýta sa, či je normálne, aby 36 ročný chlap nemal žiadny vzťah. Netvrdí, že ho určite nemá. Ale aj ja poznám zopár chlapov, ktorí nemajú vzťah a hoci s nimi nie som 24/7, aby som to vedela s istotou, to proste pri niektorých týpkoch vieš odhadnúť. Tichý antisexi "ťuťmáčik" nebude loviť každý deň novú korisť.
tak to je isto mozne, ze ho to ovplyvnilo.. moj fesny kolega sice neviem ake mal detstvo, ale otec podnikatel a on samotny priemerny veduci na obchode, takze ziadna socka a podla mna pochadza z velmi slusnej rodiny.. aspon jeho prejav o tom znaci.. preto mi je to absolutne nepochopitelne, ze nikoho nema.. a uz raz opomenul, ze by aj nejaku bral.. a nie je teda ziadny tutmak..
Skôr nie je normálne, že akých čurákov okupujú niektoré ženy, že totálni lúzri a majú ženu 😂
Je to ok. Každý máme za sebou nejakú minulosť. Ja som tiež do 36 bola oficiálne sama a nikdy ma nikto s mužom nevidel.
Pre okolie som bola čudáčka, ale mne môj životný štýl a sloboda vyhovovala. Ak by som náhodou po 11 rokoch znovu nestretla môjho muža, ktorý sa mi vždy páčil, tak by som bola sama stále. Keby sme takto uvažovali s mojim mužom, že čo je “normálne” a čo už nie. Nikdy by sme sa nedali do kopy. Ja 36 ročná sama a on 45 ročný rozvedený s deťmi a býval svojich u rodičov.
Môjho muža by som nevymenila za nič na svete. Oplatilo sa na neho “počkať”. 🙂 Slobodný život je jednoduchší ako ten partnerský a rodinný.
Sú rôzny niekto čaká na pravú niekomu to takto vyhovuje žiadne záväzky život free nevidím v tom nič zlé keď sám nechce možno ma blok ze si nepríde atraktívne možno není s tych ze robia prvý krok mozno sa sklamal možno bol zaľúbený do nejakej no ta si vybrala iného je to na každom
Preco by to nemalo byt normalne? Porusuje snad akesi nepisane pravidlo, ze muz v 36-tke ma robit cosi ine nez co robi alebo ze by mal mat deti a rodinu? Kazdy zije svoj zivot podla vlastneho uvazenia.
Ano, je to uplne normalne. Mam kopec kolegov ci znamych ktori uz maju po 30-tke a nemaju deti ani nie su momentalne v ziadnom partnerskom zvazku a teda ja nevnimam, ze by s nimi bolo nieco v neporiadku.
Mozno sa sklamal v laske, dovodov preco je slobodny moze byt mnoho. Mozno ho tvoje predchodkyne dostatocne zlomili, ze uz jednoducho nema chut a na lasku zanevrel.

Vzťah nemal vôbec žiadny, alebo len žiaden vážny?