icon

36-ročný chlap je bez vzťahu. Je to normálne?

23. aug 2022
Strana
z2
tripetta
24. aug 2022

Robí dobre. Môže si robiť čo chce, ísť kam chce a nikto mu do toho nekecá. Je to jeho vec a tvoja zbytočná starosť. Každý by sa mal starať radšej o seba a nie do druhých. Je to jeho život a ty ho za neho neodžiješ.

dankamg
24. aug 2022

To čo je za otázku? Je snáď nesvojprávny, že nemôže žiť sám? Všetko čo sa len trochu vymyká zo zaužívaných zvyklosti v spoločnosti je divné a nepochopiteľné. Vyše 10 rokov nemám vzťah a teda nejaká nenormálna si nepripadam, dokonca mi to vyhovuje.

monicka987
24. aug 2022

@dankamg možno len autorka chcela vediet že prečo je taký, ja som napríklad mala teraz tiež s takým česť, bolo nám krasne ale vztah nechcel lebo chce byt sam…

ryan87
24. aug 2022

Striedanie vzťahov je rovnako podozrivé ako pri striedaní pracovných miest, ale je to naozaj tak? Sú ľudia ktorý nájdu svojho životného partnera na prvý šup, sú taký ktorý sa uspokoja aj s tým zlým ale sú tu aj taky, ktorý vedia čo chcú od partnera ci partnerky a snažia sa to nájsť. Jak sa vraví,, všetko to čo za niečo stojí, nieje ľahké získať "

monicka987
24. aug 2022

@ryan87 a sú aj taki, čo ani v takom veku nevedia čo chcú 🤣

bennn
24. aug 2022

Človek si zvykne, že premarnil roky, druhych deti pomaly sa začínajú chrániť predtým aby nemali deti a o teba žiadna žena záujem nemala. No, povedzme, že aj keď mala, na niečom sa pohádate, čím viac sa rozpráte a potom je koniec 🙂

anita1978
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
ryan87
25. aug 2022

@monicka987 Pravdaže máš pravdu🤝, lenže obe pohlavia s tým majú problém 😁

marseillefan
28. aug 2022

@zoro9836 no keď už také napíšeš, by ma celkom zaujímalo, či máš ženu a ak áno, ak aká je teda ona 🙂

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
marseillefan
28. aug 2022

@zoro9836 No veď jasné, že tie naše sú výnimky 😂

Strana
z2