36-ročný chlap je bez vzťahu. Je to normálne?
To čo je za otázku? Je snáď nesvojprávny, že nemôže žiť sám? Všetko čo sa len trochu vymyká zo zaužívaných zvyklosti v spoločnosti je divné a nepochopiteľné. Vyše 10 rokov nemám vzťah a teda nejaká nenormálna si nepripadam, dokonca mi to vyhovuje.
@dankamg možno len autorka chcela vediet že prečo je taký, ja som napríklad mala teraz tiež s takým česť, bolo nám krasne ale vztah nechcel lebo chce byt sam…
Striedanie vzťahov je rovnako podozrivé ako pri striedaní pracovných miest, ale je to naozaj tak? Sú ľudia ktorý nájdu svojho životného partnera na prvý šup, sú taký ktorý sa uspokoja aj s tým zlým ale sú tu aj taky, ktorý vedia čo chcú od partnera ci partnerky a snažia sa to nájsť. Jak sa vraví,, všetko to čo za niečo stojí, nieje ľahké získať "
Človek si zvykne, že premarnil roky, druhych deti pomaly sa začínajú chrániť predtým aby nemali deti a o teba žiadna žena záujem nemala. No, povedzme, že aj keď mala, na niečom sa pohádate, čím viac sa rozpráte a potom je koniec 🙂
@zoro9836 no keď už také napíšeš, by ma celkom zaujímalo, či máš ženu a ak áno, ak aká je teda ona 🙂

Robí dobre. Môže si robiť čo chce, ísť kam chce a nikto mu do toho nekecá. Je to jeho vec a tvoja zbytočná starosť. Každý by sa mal starať radšej o seba a nie do druhých. Je to jeho život a ty ho za neho neodžiješ.