icon

50 ročný chlap pokukáva po mladých ženách. Sú všetci chlapi takí istí?

15. júl 2020

Ahojte.Aky máte názor na toto.Chlap má 50 rokov /ja som o generácie mladšia/a obkukava mlade ženy maximum do 25-30 rokov ,bo všetko ostatne je už staré a nezaujímavé ,nehodné pohladu.Ked sme niekde v meste ,najradšej ide tam kde sú mladučký ľudia ,že vraj ho to nabíja pozitívnou energiou.Keď sú jeho kamoši spolu a viete ako to je medzi chlapmi,jeden povie,,pozri aká kočka ide a má napríklad 35-40 rokov ,, tak tento môj povie,že stará krava a ani nekukne.Ináč nepodvadza,nepíše na sociálne siete ,všade má chce brat so sebou keď niekde ide,nenávidí mrhať časom na nete ,ťažko pracuje ,má malo času .Mám sa chystať,že ako budem staršia ,vymení má za mladú ?

Strana
z6
lauriema
17. júl 2020

Ahoj mam takého ocka, má 59rokov naši sú rozvedený. Ocko žije sám frajerky mal hodne veľa stále sa prihovára mladuckym ženám. Míňa veľa peňazí. Chodí po reštauráciách, baroch. Ma rad spoločnosť. Posledný vzťah mal s veľmi slušnou korektnou dámou v jeho vekovej kategórii. Skončilo to pretože si vsimla že flirtuje s 25 ročnou koleginou

larafabrizzi
22. júl 2020

On to má miesto galérie výtvarného umenia..treba ho nechať, pozeranie nie je podvádzanie, niekto obdivuje silné mašiny, rýchle autá, niekto výhľady zo štítov hôr, niekto obdivuje veterány, či krásne kone, niekto mladé kočky😀😉

larafabrizzi
22. júl 2020

Ešte by som doplnila, že časom možno objaví skutočné krásy a hodnoty..keď bude neskoro...veď sú skutočne zaujímavejšie ženy, ktoré sú zrelé, vedia čo chcú a sú sebestačné, nie zlatokopky odkázané na uslintaneho chlapa. Veď čo už môže byť zaujímavé na možno riadne tupej a naspulenej žabke?...česť výnimkám...asi nie je veľmi náročný a dostane ho do varu hocičo😀

Strana
z6