icon

Absencia chuti na milovanie.

citimsasam
18. dec 2018

Žijeme s manželkou 30 rokov v manželstve. Začiatky boli ťažké, ale posledných 12 rokov si moja manželka pochvaľuje. Riadne som sa zmenil a snažím sa aby bola šťastná predovšetkým ona. Deti už máme dospelé a vzťahy sú super. V jedinej oblasti si však nerozumieme a to je intimita, milovanie, nežnosti. Vždy som bol iniciátorom ja. Ale keď k tomu došlo bolo to pekné pre obidvoch. No v posledných rokoch už z toho nič nemá. A skúšam všetko možné. Romantika, divadlo, prechádzky, darčeky... Dlhá predohra, krátka predohra, žiadna predohra, nič nezaberá. Nechce ani iné polohy, praktiky, vylepšenia. A ja sa cítim ako masový vrah, keď tam len tak leží, nič z toho nemá a ani nechce nič meniť. A o riešení tohoto problému sa vyjadrila, že keď nie som spokojný, tak viac mi dať nemôže. Snažím sa ju pochopiť, ale je to pre mňa veľmi ťažké. Mám pocit, že ju to veľmi depce. Niekoľko krát sme boli bez milovania pár mesiacov. Jej to vôbec nechýbalo. Tak som si potreboval vyliať srdce a čakám, že sa mi uľaví.

Strana
z2
marion09
26. dec 2018

@janinka007 mne tento príspevok príde akoby si nejaký pubertiak robil srandu,neverím že zrelý muž také nevie

janinka007
26. dec 2018

@marion09 aké starosti v jej veku OMG??? Deti odrastené, jediná starosť, mojkať sa mužom. A ak nemá takú potrebu, tak je niekde chyba. To, že treba navariť a oprať, to už ani nepovažujem za povinnosť, to už robím automaticky, aby som sa nenudila 😀

0silvia0
27. dec 2018

@citimsasam no tak to ta obdivujem, ze ta to este stale bavi a ze mas chut vobec nieco riesit.

mata.g
28. dec 2018

@citimsasam vsetko sa točí len o sexe? .. nič iné ma pri tomto príspevku nenapadá. Možno robíš niekde chybu ty a tlačis tam kde nemas. Daj jej vydýchnuť a možno ťa sama prekvapí. Každá romantika nemusí končiť hneď sexom, niekedy stačí vytvoriť atmosferu.. s pokračovaním nabyduce. A možno je to aj tým čo ste si prežili v minulosti, možno ju stále niečo ťaží.. Prechod treba brať tiež do úvahy, nedá sa to zrejme len tak preskočiť, skôr byť žene oporou. Držím palce

lacibo
29. dec 2018

@citimsasam ahoj mňa zaujalo, že v čase keď si ju údajne deptal a obmedzoval, to medzi vami v sexe klapalo a teraz, keď konečne spĺňaš jej očakávania v oblasti spolužitia, si to s tebou nevie "užiť"..a a ešte by ma veľmi zaujímalo, čo ťa primälo k tomu, že si sa - ako vravíš - zmenil?

citimsasam
autor
Autor odpoveď zmazal
citimsasam
autor
30. dec 2018

@lacibo
No veď ani ja tomu nerozumiem.
Zmenil som sa možno tým, že som dozrel, dospel. Možno tým, že mi konečne vysvetlila čo ju depce, čo jej vadí na mne.... Začal som sa zamýšľať nad sebou.

citimsasam
autor
30. dec 2018

@mata.g
Ok. Chápem. Ale bez sexu 4 až 6 mesiacov a nič? To fakt nerobím a nemyslím na nič iné?

saslavka73
30. dec 2018

No tak dozriet a dospieť po 30 rokoch manželstva to je teda výkon.

mata.g
30. dec 2018

@citimsasam uha až tak dlho, to nie je nič príjemné teda, to verím a chapem... A nemôže mať nejaké zdravotné problémy, nezdôverila sa? Tak zrejme už len vydržať alebo dať tomu snaženia ozaj pauzu a snažiť sa skôr zobudiť v nej dáku túžbu. Alebo sa poradiť u sexuológa, neviem uff

lacibo
31. dec 2018

@citimsasam tak by som skúsila sexuológa, párovú terapiu, dá sa to podľa mńa oživiť, hlavne nech cíti tvoj záujem o ňu, celkovo, nielen ako o sexuálny objekt, u ženy sa chuť na sex s niekým začína vždy v hlave, dávno pred predohrou..

evajuhaszova
24. jan 2019

Riešili sme podobný problém. Máme obaja pred 50tkou, on s veľkou chuťou na sex, mne už stačili objatia, bozky a podobne. Kúpil mi raz tabletky, ktoré užívam dodnes, hoci som najprv bola skeptická. Posielala som ho neraz aj do nevestinca, nech sa vyšantí, ale potom som si uvedomila, že to nieje riešenie. Nechcela som ale o ňho prísť, tak som skúsila tabletky Afrodita. Dokonca mi ich odporučila kolegyňa, ktorá žije momentálne už s druhým mužom, lebo s predchádzajúcim sa rozviedla. Pred pár rokmi u nej nastal opäť ten istý problém, ona bez chute, muž s veľkou túžbou, o druhého muža už nechcela prísť, tak tie tabletky vyskúšala. Zabralo to aj u mňa a prežívame spolu druhú mladosť. Dokonca boli cez stránku Torhan v zľave, čiže ťa tabletka Afrodita v prepočte vyjde tuším na 80 centov. Čo rozhodne stojí za to 🙂. Veľa šťastia!

citimsasam
autor
26. jan 2019

@evajuhaszova
Ďakujem za odpoveď a radu. Raz som manželke kúpil nejaké podobné tabletky. Bolo ich tam pár kusov a stáli 19eur. Nemali na ňu žiadny účinok. Preto som skeptický, ale asi ich vyzkúšame. Ako casto ich treba užívať?

mata.g
27. jan 2019

@citimsasam ja som tiež raz dostala od sestry také tabletky čo podporujú libido, sú zvlášť pre ženy a zvlášť pre mužov, musím pozrieť ako sa to volá, neskušala som ich, takze neviem účinok ale mohli by ste s manželkou vyskúšať aj niečo také ..

citimsasam
autor
28. jan 2019

@mata.g
Diik. A nemohla by si ich vyskúšať, nech zbytočne nekupujem niečo, čo nemá účinok?

mata.g
28. jan 2019

@citimsasam 😂😂😂😂😂😂😂😂 sú už exnute 😂😂😂😂😂 ty si funny

dominika_sk
28. jan 2019

je obdivuhodne že sa "snažiš" aj naďalej. Ja s mojou povahou by som už davno manželovi našla milenku aj sama 😀

romiada
28. jan 2019
citimsasam
autor
29. jan 2019

@romiada
Kto by ma chcel?

sticker
romiada
29. jan 2019

@citimsasam neviem sice ci reagujes na nejaky moj prispevok ale poviem Ti jedno: Na každu dieru existuje zaplata. Aj Bohuš vo svojej radiovke si našiel okrem Vlastičky aj Irenku. Hlavu hore. Zivot nekonci tym ze to pokrivkava v sexe. Skor niekedy sebavedomie urobi tu neplechu...preco si davas otazku Kto by ma chcel? ....potom preco by Ta mala chciet Tvoja zena ked takto k sebe pristupujes, hm?

citimsasam
autor
16. feb 2019

@romiada
Myslel som to ako žart. Preto som si nehľadal milenku, lebo som chcel byť verný a stále som dúfal, že sa to medzi nami aj po intímnej stránke zlepší. Ale prešlo veľa rokov a začínam si uvedomovať, že som sa mýlil. Keď raz k tomu moja manželka nemá vzťah, tak ja jej môžem aj modré z neba zniesť a nič sa nezmení. Hold, učím sa na vlastných chybách. Ďakujem ti za úprimnosť.

mata.g
Autor odpoveď zmazal
mata.g
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2