Agresia muža kvôli hre
Dnes sa mi stala taká nepríjemná vec. Môj muž je často v práci, a keď není v práci často spí, pretože je unavený. Dnes tomu nebolo inak. Dlho spal a poobede už mal ísť do práce, ale...
Chcela som si ísť na chvíľu oddýchnuť, v kľude a tichu vypiť kávu (schovať sa) , samozrejme, že deti ako zaregistrovali (2,3r), že mama ide preč začali mrkotať. Tak som ich utíšila, šli sa hrať do detskej. Muž ležal na gauči a hral sa na mobile, to on rád, keď nespí...
Povedala som mu, ze by sa im mal viacej venovať, nech mam aj ja na seba čas aspoň pár minút. Ignor.... Chcela som mu vziať mobil, nech sa nehrá, následne na to začal byť agresívny, sotil ma o stenu a buchol do ruky, a sprska nadavok"... ja som ho vôbec nespoznala, keďže on takýto nebýva.. hrá sa veľa, zvykneme sa pohádali, že je už dosť starý a ze by sa mal venovať rodine a nie hre, ale takéto niečo ešte nebolo... Myslíte, že je to už závislosť? Keď kvôli prerušeniu hry takto vybuchne? Ďakujem a pekný víkend.
To akože on je pracuje poobede a spí potom celé dopoludnie to vážne a čo také robí v tej práci keď ho tak vyčerpáva ty nie si unavená lietaš okolo detí a toto mu trpiš jemu asi rodina nič nehovorí a teba má len ako slúžku veď aj ty máš nárok na oddych a nie ty chodíš po špičkách okolo neho lebo spí je to smutné ,mala by si ho dať do poriadku a ukázať mu ako sa chová správny chlap a otec rodiny je to na tebe ako sa stým vysporiadaš máš to ťažké ale ak sa niečo nezmení tak to bude len horšie

Veľa mužov a tak isto veľa žien v dnešnej dobe si neváži čo má doma. Podľa mňa by mal byť od začiatku vzťahu nadstavený štandard tolerancie a vzájomného rešpektovania a nájdenia kompromisu, aby boli obaja spokojný. Tu je vidieť, že minimálne jeden (možno aj obaja,kto vie...) Berie vzťah po rokoch ľahkovážne a toho druhého berie ako samozrejmosť. O vzťah sa treba starať, živiť ho a udržiavať. Je dobré ak si to aspoň jeden vo vzťahu uvedomuje a začne sa cez to všetko starať aby sa vášeň a vzájomná úcta rozdúchala. V dnešnej strašnej dobe mobilov a online hier je to niekedy dosť ťažké normálne v domácnosti komunikovať..