icon

Agresívny partner

amy8
4. okt 2016

ahojte ... v nedelu sme sa blaznili aj s dcerou ... uhryzla som priatela nechcela som tak silno robievame to v ramci blaznenia no on ma udrel 2x po hlave dost silno a povedal mi ze som krava sprosta .... dost ma to zamrzelo dala osm malu spat sla do inej izby si porevat cakala som ze sa dojde ospravedlnit a on nic .... tak mu hovorim po case ze co to bolo on ze reflex a ze mam drzat hubu ze ja sa mam osp lebo som mu ublizila kukam ok sorry nechcela som tak aby ta to bolelo ale to co si ty urobil je trosku viac ... tak zacal byt nervozny na mna ze sa osp a hned je za tym ale a hucal na mna nech vypadnem kedze byva v mojom dome tak ma dost urazilo ze ma vyhadzuje z mojho domu plus budem mat este menzes tak sa vo mne ani neviem kde zhromazdilo tolko agresivity ze som zacala na neho neskutocne vrieskat nikdy som tak nehucala ze nech vypadne on co ma vyhadzuje atd.... zacal ma skrtit a hodil ma do sedacky vraj aby ma spacifikoval a mam sa ukludnit .... vav dalsia rana pre mna dalsie nasilie nikdy som sa s tymto nestretla pri nom a to sme sa hadali uz x krat .... kukam ak puk a kludne mu vravim ze pocuvaj to co robis atd a zas zacal na mna ze si neviem priznat chybu a ze len do neho idem ze on je na vine ... tak som mu povedala nech ide prec kedze som vedela ze toto nebude pokracovat inak ako len dalsou hadkou tak sm chcela nech sa ide prejst a vyvetra si hlavu potom sa porozpravame ... ak odchadzal povedal mi ze som pip prije.... nikdy v zivote mi nepovedal ani len to krava co na zaciatku nikdy som na moju adresu nepocula ziadnu nadavku .... a zrazu toto .... vravim mu pockaj to co malo znamenat zas bolo mi to hrozne cele luto chcela som si to vysvetlit ... a zas chytil nervy a zacal ma skrtit tento krat na zemi ze nech uz drzim hubu ... pochopila som ... nechala som ho ist ... striedal sa vo mne pocit nechapavosti a smutku s bolestou v srdci a s tym ze zvazujem ci zavolam policiu co to robi? .... ukludnila som sa po case prisiel domov ... povedal ze to prehnal ale ze ja tiez ... a nejak sme sa o tom uz nebavili .... vo mne to stale vyskakuje ze co to ... nikdy sa to nestalo ... ano viem urobil to raz urobi to znova .... a pravdepodobne mi tu vsetky budete pisat ako ho mam opustit .... ja to viem ja to citim .... len som sa chcela vyrozpravat ... nezvladam to dusit v sebe .... a najhorsie je ze ked ma skrtil som myslela len nato ze kiez by ma zabil a mala by som pokoj ... mam hrozne depresie posledne obdobie a preto uvazujem ci somto podvedome nevyprovokovala aby mi fakt ublizil .... neznasam svoj zivot keby nie je mojej dceri davno tu nie som .... milujem ju najviac pre nu vsetko .... ale uz je toho na mna tolko ze nevladzem sa postavit a zit .... vkuse problemy .... s partnerom okolo malej s jej bio otcom s mojou mamou s tou je to asi najhorsie .... mam chut sa od vsetkych odstrihnut a mat pokoj len ja a mala ... a nasledne si zas neviem predstavit zivot v samote .... depresie su svinstvo ... chcem aj zajst k psychologovi ci mi pomoze .... ale mam strach zeby povedal nieco s cim by som sa nevedela zmierit ....

Strana
z2
lubkavargova1
4. okt 2016

Na to sa neda ani nic normalne napisat. On je fetak a ona uz zmagorena uplne.

veronika295
Odpoveď bola odstránená
sardinka336
4. okt 2016

@amy8 ak je dom tvoj tak on tam nema čo hladat!!! Vymenim zamky a zavolam policiu ked pride robit bordel!!! Toto ma pozerat tvoja dcera? Ako chlap v abstaku škrti jej mamu? Vyhladaj pomoc lebo mozno ta nebude bit pravidelne ale občas dostaneš na fasadu....to mi nikto nepovie ze ,,to ma pod kontrolou,,. Načo ti je taky chlap? Určite by ti pomohla nejaka odborna pomoc ako zvladat jednak EX a ako sa odstrihnut od tohoto prepáč ale chuja lebo na to iny vyraz neexistuje čo mas doma za primitiva. Taha ta len do sračiek pritom verim tomu ze ked dokazali ine zeny sa postavit na nohy tak to dokazeš aj ty! Máš na to, len to musiš zo seba vydolovat. A začni tým ze vyhodiš hento hovado s prehuleným mozgom !!! Moja mama kebyze jej poviem ze ma hentaky odroň škrtil tak s nim take poriadky narobi ze až. My ked sa dostaneme do ráže tak konečna 😀 😀 😀 😀 😀

vorkola
4. okt 2016

@amy8 No musis sa zmierit s tym ,ze mas nie partnera, ale POZOR,agresora,psychopata:Toto bol len uz ´vrch ladovca ,ako keby cakal,na to, kedy ho vyprovokujes,a daj sa svete chvila mu prisla, takze sa ti ukazal v plnej parade, co je to za hoväda,a ked ta skrtil a to 2X,tak dalo by sa povedat, ze ma sadisticke sklony,a nabudúce moze trosku viac pritlacit,a mozes sa celkom zadusit,.A toto chces, ?ved mas pre koho zit. nech ta drzi ta laska k dcere ,vsak pokial si zdrava nebude vam samym zle.Mozno po case si najdes partnera.Skusenosti uz mas,tak budes si vyberat,neboj sa samoty,vlastne aka samota ked mas dceru?Mne uz by sa taky psychopat ,takmer vrah do postele nedostal.No urcite ani tebe so skrticom sex nemoze chutit, Kopni ho do r ... . ti.V tvojom dome a toto si dovolit,to obycajny tulavy pes, by ti bol viac vdacny ako tento skrtic.Kludne si mala zavolat policiu,Ohrozil ti nielen zivot ale poskodil aj psychiku.V nom moze byt aj nieco skutocne chore,a moze sa to zistit az ked niekoho zaskrti,ale uz bude neskoro

veronika295
Odpoveď bola odstránená
vorkola
4. okt 2016

@amy8 Mama co by ta mala podrzat,este ti pritazuje, prerus styky, aj s nou

tinapa
4. okt 2016

@amy8 Nečítala som diskusiu, možno večer, ale jedno ti poviem..stojí ti to zato, si takto deptať život a malej? Potrebuješ zdvihnúť sebavedomie, že za niečo stojíš...to ti môže na začiatok psychológ pomôcť veľmi... A potom sa zariaď sama s malou..hl. kôli nej.

alexandraalexandrova
4. okt 2016

Ty mas jediny problem, ze si seba nevazis a neveris ze dokazes fungovat bez takychto magorov ako je tvoj partner. Ale dokazes, aj ked tomu neveris. Tiez som mala takuto fazu, odist? neodist? Zvladnem to bez neho? nezvladnem? nakoniec som odisla a nic lepsie som urobit nemohla. Az teraz vidim aka som silna a ako dokazem aj veci o ktorych sa mi pri ex ani nesnivalo. lebo tiez ma presvedcil o tom, ze som hovno. Ale nie, nemal pravdu a nema pravdu ani ten tvoj ked ti ta krituzuje. to co urobil sa ospravedlnit ani neda a on sa ti ani neospravedlnuje, on len ukazuje na to ze si vlastne sama na vine. Aj toto dobre poznam. Aj mne ex stale tvrdil ze ja za vsetko moze, ja mozem, za to ze on je na mna hnusny, ja mozem za to ze on maa depku, problemy, ja som ho dohnala tam a hentam. Kecy. Cim skor chod za psychologom, aby si to dokazala riesit, aby si nabrala tu silu. Pises ze mas obrovsky dom. Neviem ci je v tvojom vlastnictve ale ak ano, kludne ho mozes predat a zacat niekde odznova len s dcerou. Alebo mozes ten dom prenajat a ist inam. Moznosti mas vzdy. Vzdy je na vyber, len same tie moznosti nechceme vidiet, lebo mame strach. Toho magora by som vyrazila z baraku hned teraz a zacala by som psychoterapiu, hladala pomoc kde sa len da. Otca nemas? kamosky? kohokolvek kto ti dokaze pomoct? Izolacia ti nepomoze... Toho psychologa ries urcite hned, uz vcera bolo neskoro...

tykat
4. okt 2016

na toto skoda slov...len...chudak to male decko ☹

charity
4. okt 2016

@amy8 Ahoj, Amy8, myslím, že viem, čo sa Ti v Tvojom živote deje a pokúsim sa to vysvetliť.

Pre svoju mamu si nikdy nebola dosť dobrá. Vybrala si jedno dieťa - Tvojho brata, ktory je ten dobrý a Ty si dostala úlohu čiernej ovce rodiny, ktorá nedokáže nič dobré urobiť. Sama vidíš, že Tvoja mama používa blbé zámienky na Tvoje kritizovanie a zhadzuje Ta aj pred dcerou. Blbá správa je, že Tvoja mama sa v tomto nikdy nezmení, lebo to nedokáže a teda, že čakať na to, kedy Ťa prestane kritizovať, nemá zmysel. Prestať sa s ňou kontaktovať je veľmi dobré riešenie ako si očistiť hlavu od tých klamstiev, urážok a bolestivých komentárov.

Vďaka tomu, že Ta vychovávala takáto mama, ktorá nenaplnala Tvoje potreby uznania, nehy, istoty vo vzťahu, si sa stala výborne vychovanou korisťou psychopatov. Si naučená do značnej miery ustupovať, necháš si brnkať po nose viac než je zdravé... Ustupuješ aj v situácii, kde Ti ide o život : nezrušíš kontakt so svojím vrahom... je Ti ho ľúto... veríš, že si si jeho škrtenie /!!!/ zaslúžila. Keby si nemala výchovu svojej dominantnej matky, bolo by Ti bez pochýb jasné, že nikto nemá právo Ta skrtit. Nikdy, nikto. Aj keby si neviem ako slovne provokovala, nik nemá právo Ta biť a "držať" škrtením.

Takže si si opakovane vybrala nenormálnych partnerov a ak na sebe nezapracuješ, ostaneš so svojim /mozno dalsim/ vrahom, lebo si budes nadalej vyberať partnerov podobných svojej chladnej matky, jednajúcej s odstupom. A budes im tolerovať ich rečí, že za jeho škrtenie si zodpovedná Ty. Ved Ty mozeš za vsetko... Tak Ta to mama naucila.

To, čím trpíš... tá porucha psychiky získaná maminou výchovou, sa volá spoluzávislosť a spôsobuje, že nedokážeš ukončiť vzťah, ktorý Ťa ocividne ničí... Ani s mamou... Ani s partnerom, ktorý Ta opakovane skrtil.

K Tvojmu partnerovi: tam kde Ty vidíš jeden útok... ja vidím útoky dva. Nebol vydesený sám sebou... Nebol sokovaný, čo to spravil... nepadol na kolená, aby sa ospravedlnil... Nie. Zacal Ta skrtit druhy krat a gratuluj si, že si prezila. Lebo pri skrtení stací trocha silnejšie stlačiť krk a dýchacia trubica sa zborti smerom k chrbtici a dodýchala si. Mala si na mále.

Jeho ospravedlnenie v stýle Urobil som to, ale vlastne si na vine Ty... nechápeš. Ja ho chápem. Takto sa ospravedlnuju psychopati. Nikdy sa nedokážu úprimne za nič ospravedlniť... Predpokladam, že Tvoja mama detto.

Takže aby som to zhrnula: vdaka patologickej mame si vyberas toxickych partnerov a mas z toho depresie... ale najrozumnejsie, čo pre seba mozes urobiť, je ukončiť vztahy so vsetkými patologickými osobami v Tvojom živote... a ver mi, že ich je vela, lebo ľudia ako Ty pritahuju hajzlov ako magnet... a nepustit do svojho života žiadnu dalsiu patologicku osobu. To dosiahnes jednoducho: akonahle Ta clovek sklame, zacne vyuzívať alebo Ta udrie, vztah skoncil.

Pories si neschopnosť stanovit zdrave hranice u psychologa.

A potom zacnes pritahovať normalnych, respektujucich ludi a Tvoj zivot, ver mi, bude omnoho krajsi, nebudes tak unavená a depresívna. Každy by bol unavený, keby bol v kontakte s takými ľuďmi, ako je Tvoja mama, či priateľ.

Útoky priateľa sa budú zhorsovať, budú sa opakovať, budú častejšie. Ty si jediná, čo to môže zastaviť a gratulujem, že dom je Tvoj.

Kazdopadne: rozchod s takýmto partnerov je obdobím, kedy je žena najviac v ohrození, takže mu neoznamuj rozchod osamote... idealne mu veci posli do prace alebo k rodine a smskou ho informuj, že ste skoncili. Vymen zamky. Ak sa objavi, volaj policiu. Ak máš teraz na sebe modriny z jeho útoku, chod si ich dat zadokumentovať k Tvojmu obvodnemu a odfot ich. Môže sa Ti to v buducnosti hodiť.

Ked mas v miestnosti nastvaneho vraha, nehadaj sa s ním. Bezpečný spôsob ako prežiť po prvom škrtení, je udržať pokoj, nekričať, nevyhadzovať ho... ako si videla, take jednanie viedlo k dalsiemu utoku. Zdoraznuj mu, že si obaja zasluzite pokoj, ukludnuj ho svojim hranym kludom. Vyrazit ho z domu môžeš na druhy den smskou... nemusís položiť zivot pri dalsom skrtení, lebo si nasranemu chlapovi znovu stupila na otlak. Chap ma. Nie je to Tvoja vina. Nemal pravo Ta skrtit.... Takze ja Ti tu radim len ako to nabuduce prezit... nie je Tvoja vina, že utocil.

Ak potrebujes pomoc alebo podporu, som tu pre Teba. Napis mi do IP. Drz sa.

Vďaka takejto

sasa1310
4. okt 2016

@amy8 prečo si neni s bio otcom tvojej dcéry? Lebo trošku tomu nechápem, ak si s ním neni, tak musel byť riadne hovado, keď s týmto exotom stále si a ešte v tvojom dome.
Sú proste typy ľudí, ktorí si problémy vyrábajú sami. Načo toto tvoja malá zažíva? Tá osoba, ktorú z celého srdca miluješ je svedkom takéhoto aj keď by nemusela?
Aby sa niekedy v budúcnosti nepísalo o tebe ako teraz všade o tej neveste, čo ju dobodal vlastný snúbenec deň pred svadbou. A tvoja dcéra ostane už úplne sama

efka_k
5. okt 2016

Ja len krátko - šokuje ma, keď niekto po takomto zážitku otvorí MK, opíše takúto strašnú scénu a na konci príbehu prejaví nejakú nádej.
Pre mňa je absolútne neakceptovateľné, keby mi povedal, že pi*a pri*e*aná. Ako sorry ale z tohoto by sa už asi neospravedlnil. A tvoj príbeh pokračuje škrtením.

Choď ku psychológovi. Urobíš naozaj dobrú vec, a je dobre, že to zvažuješ sama. Ale predtým odstrihni tú guľu čo máš zavesenú na nohe v podobe (ne)priateľa.
Prajem veľa šťastia! Veľa pozitívneho myslenia!! 😉

nice202
5. okt 2016

A podla mna ste svihnuti obaja...

moni244
5. okt 2016

A dokedy chces cakat? Kym neublizi tvojej dcere? Potom sa preberes? Teraz napadol teba, za chvilu to moze byt dieta. Na to cakas? To dieta si to nezasluzi. A ak sa nedokazes prebrat a vyhodit ho kvoli dcere, tak si dieta nezasluzis. Ziadne dieta by nemalo vyrastat v takomto prostredi

Strana
z2