Aj vy máte tichého muža, ktorý veľa nenarozpráva?
Aj vy máte tichého muža, čo veľa nenarozprava? Keď sa ho niečo pýtate, tak neodpovedá, hra sa s mobilom a akoby nepočul a nepočúva. Potom musíte na neho kričať a pýtať sa 100 krát to isté. Niekedy vraví, ja ta počúvam ale názor na to nikdy nepovie, vlastne nič nepovie. Dokázali by ste s takýmto mužom normálne fungovať? Inak nejaké iné chyby nemá, nepije, nefajci, nechodi za ženami, nechodi nikam, z roboty príde hneď domov.
@retatka už som skúšala, no mobil nikdy nepusti z ruky, väčšinou hra hru alebo číta noviny
@googlinqa a co sa mam teraz kvôli tomu rozviesť? To nie také jednoduché a sú tu deti
Tak mobil.je velky problem. Mali by ste si zviest pravidla nejake. Moj muz zvykne ranajkovat sam, kedze so synom este spime a tak je na.mobile. Lenze potom so neuvedomi a je na mobile aj ked jeme spolu cez den. Tak mame pravidlo, ze mobil pri jedle nie. Aby sme spolu pokecali a mali taky cas. A ani.mobil cez den moc nie, treba sa venovat detom.
@scorpionflower1 no nemáš pravdu. Ľutujem. 🙂
@bennn iste...len tak z cistej lasky sii sem prisiel jej npisat, ze je pre svojho muza otravna...nemas, co lutovat, mne je luto teba.
Radsej takyto ako taky co sa mu huba nezavrie.
Skús mu prestať variť a robiť jesť, prestaň mu prať. Či si to všimne keď si nebude mať či obliecť a keď jedlo si bude musieť sám urobiť.
@ivkazba ked bude hladny a spinavy zrazu sa mu rozviaze jazyk a zacne na vsetko hned odpovedat? 🤔😂
Ja s takym som uz pomaly 3r. Tak počúva ma co vravim odpoveď je pokyvovanie hlavou na ano, nie, co mam uvariť tak odpoveď to je jedno. Tak vela rozprávam ja, len trpí aj syn lebo on sa s ním nerozpráva takže to ze tak vela hovorí v syn v 2r. je moja zásluha. Inak je dobry chlap a ľúbi ma aj z mojimi nedostatkami.
@slniecko66 to nikde nepíšem. Ale ak on nejaví záujem o ženu a rodinu, tak je namieste, aby žena nejavila záujem o jeho čisté oblečenie a stravu. Nie je slúžka, aby ona mužovi prala a robila jesť ak jeho domáca aktivita je sedieť a ťukať do mobilu. Ak rozhovor nepomáha. Ale tak možno tebe by to nevadilo mať doma chmula a nič s tým nerobiť.
@ivkazba a kde prosim pise, ze je jeho sluzka, ktora mu perie a vari? Asi mi to uslo..
Len si myslim, ze prestat varit a prat nie je ziadne riesenie.. moj nazor.
@slniecko66 no vidíš a za mňa to riešenie je. Pekný deň.
@ivkazba aj tebe.
@slniecko66 no ma pravdu
@ivkazba . To by mu jazyk rozviazalo. Ci si vydedukovala, ze autorka sluzka nie je? Citaj medzi riadkami. Mlady pan ma nonstop v ruke mobil a hrajka sa. Ten urcite nie je zvyknuty prilozit ruky k dielu. Autorka ma o jedno drze a ignorantske dieta viac.
Nie, nemám takého muža. Mám takého, čo neustále brble, všade bol, všetko videl a všetko vie. Ku všetkému má komentár a vždy má pravdu. Milión rečí okolo všetkého.
Vymeníš? 😁
Mobil by som mu vytrhla a hodila o zem.
@slniecko66 ine chyby nema: nefajci, nepije.. Vies, niektorym zenam staci velmi malo. Chyby nema z pohladu autorky, lebo si to sama vsugerovala a staci jej to, co ma doma. Ale je to jej zivot.
Nechaj si ho neposuvaj🙂mám doma podobného len s tým rozdielom, že sa nehrá na mobile a aj tak je skúpy na slovo🙂ešte raz nájdem si len extroverta, ale už som si zvykla.Len si niekedy pripadám ako v múzeu🙂)
@stanulienkat stale plati to, ze pre vacsinu zien je jedinym zivotnym cielom vydat sa a mat deti, preto je im u prdele, ze dotycny je polodebil, polochrapun, daju si, ze splna par parametrov, uzivi ich ked budu na materskych a vec vybavena.
Vo vseobecnosti vacsina zien ma velmi nizke parametre na muzov, z casti je to pochopitelne, lebo ony same nemaju co ponuknut, ale je tu velka skupina zien, ktore pre "rodinu" su ochotne vsetkeho a predstava "ostat na ocot" znamena pre nich predcasnu smrt.
@zmrzlinka2021 suhlasim.
No máš doma introverta co je radšej ticho.. mám doma podobného, s tým rozdielom že aj ja som tichá.. občas máme chvíle že sa nám chce rozprávať, to potom prekecame aj celú noc, ale často si len za celý deň povieme pár informácií.. deti máme zase celkom ukecane, takže ticho tu nie.. hlavne najmladší člen rodiny rozpráva hneď ako sa mu otvoria oči a skončí až keď zaspí.. je jediný extrovert v našej rodine, asi to zdedil po svokre 🤣🤣
občas rozmýšľam kto to má ťažsie či on s nami, alebo my s ním..
No aby som sa vrátila k pôvodnej téme - nie je to nič hrozne, na rozvod, ani na to aby si mu prestala variť a prať.. neviem prečo ľudí tak tichi ľudia zneistuju..
skôr by som to.urobila tak - keď mu chces niečo povedať, tak mu najskôr povedz či ta môže počúvať, aj nadviaz očny kontakt a počkaj kým zacnes.. ako pri deťoch, naozaj to funguje 😅
On nie je tichý. On je ignorant.
@stanulienkat ma chyby ved kto ich nemá, no nemá zásadne chyby kvôli ktorým by som sa išla rozviesť
@luccija extrovert je moc múdry a potom lezie neskutočne na nervy, takého som mala predtým. A neskutočne hádky boli. S týmto sa nemám ako hádať keď je stále ticho 😄
@jana_eyre_2 konečne rozumná reč, diky toto aj urobím ☺
Ale ved ja ta nerozvadzam. Rozvadza sa kvoli horsim veciam. Aj ked kazdy ma inde medze.
@kikus7 hej už mi to došlo, predsa nebolo zbytočne tu písať 😄

@tykat tvoj ta niekam posiela casto, vsak? :D