Aj vy máte tichého muža, ktorý veľa nenarozpráva?
Aj vy máte tichého muža, čo veľa nenarozprava? Keď sa ho niečo pýtate, tak neodpovedá, hra sa s mobilom a akoby nepočul a nepočúva. Potom musíte na neho kričať a pýtať sa 100 krát to isté. Niekedy vraví, ja ta počúvam ale názor na to nikdy nepovie, vlastne nič nepovie. Dokázali by ste s takýmto mužom normálne fungovať? Inak nejaké iné chyby nemá, nepije, nefajci, nechodi za ženami, nechodi nikam, z roboty príde hneď domov.
Tak extrovert tiež nieje výhra ,tomu nebude stačiť manželka doma 🙂 na kecanie,ten potrebuje na kvákanie aj iných .Extrovert bude potrebovať často spoločnosť ,telefonaty .Je to tiež vyčerpávajuce žiť s extrovertom .Najlepšia je vyvážená kombinácia ,z oboch ..
Ja mam detto to iste doma akurat ze cely zivot presedi pri pocitaci. Nekomunikuje a maximalna odpoved je myknutie plecom. Sestra ho vola náčelník ticha tvar. Obcas mi to lezie na nervy ale aj moj ocino je tichej povahy tak som bola aspon z casti zvyknuta. Vynahradzam si to vykecavanim v praci ci u sestry pri kave, po veceroch ked dcera zaspi tak citam knihu.

@stanulienkat ok dik si zlata 😄