icon

Ak muž večer pije, necháte ho ráno vyspať?

9. júl 2022

Možno netradična otázka, ale ja mu dám zajtra riadny budíček ráno. Mne ostanú decká na krku a on si ostane vonku. Dnes má to sakramensky štve, rada by som tam bola aj ja.
Ako aj na svadbe mojej sestry, cez obrad som uspavala, cez hlavný obed som uspavala najskôr jedno dieťa, potom druhé a on si sedel a užíval svadbu... V noci hore s deckami ja a on dorana svadboval. Nie je to fér.

Strana
z3
koniarova
9. júl 2022

Povedala si mu to? Ako sa cítiš?

e3v3a3
9. júl 2022

Keď ide von, trošku ho šetrím na druhý deň. Ale on je bez nás iba 2 krát za rok 😀

selest
9. júl 2022

No to nieje fer..

viestta
9. júl 2022

Máš ústa? Používaj ich na komunikáciu. Aj s mužom.

gabika128
9. júl 2022

Fu, na svadbe tvojej sestry sa mal starať on. 🤷‍♀️

bajka16
9. júl 2022

Môj muž keď si vypije, tak pekne ráno si k deťom vstane sám od seba. Mňa necha vyspať sa, ako každý víkend. Doobeda sa postará o všetko. 🤷🏻‍♀️ Takže teraz tu chrape ožratý, ale nevadí mi to lebo viem že ráno sa postará 🤷🏻‍♀️🤣

autor
9. júl 2022

@koniarova
@viestta
Samozrejme že som povedala. Vidí problém vo mne, nemám sa prispôsobovať deťom. Nechal by ich hore do polnoci prípadne uspal na nočny spánok na návšteve a keď pôjde domov by ich zobudil

syslik81
9. júl 2022

no hold si si to nenaplanovala...mala si zohnat nieoho ku detom alebo muzovi priamo povedat ze ma deti on a nie ty ... mas na tom rovnaku vinu ..

selest
9. júl 2022

Ked uz ste sa nevedeli dopredu dohodnut a tvojmu netrklo tak ja by mu doniesla deti a povedala nech ich ide uspat a postrazit. Pretoze ja si chcem uzit svadbu MOJEJ sestry. Preco ste si to dopredu nedohovorili? Pripadne nenasli niekoho kto postrazi deti..treba si to s muzom odkomunikovat dopredu, niektori su take tupela ze im ani nedojde ze aj ty by si rada robila aj nieco ine nez strazila deti..

viestta
9. júl 2022

Ani to nie je zle riešenie. Kým to nie je každý týždeň, tak by sa deťom nič nestalo. Alebo ak by deti späť nevedeli, išli by sme domov všetci.
A ako hovoril môj kamarát, najväčší trest po opici nie sú deti, ale vysávač. Tak skus, možno zaberie

janickacrazy
9. júl 2022

Môj muž nepije, takže toto nemusím riešiť. Na svadbu sme išli vždy bez detí, keď boli malé, aby sme sa zabavili v kľude. Môj muž deti nikdy neuspaval, vždy chceli mňa, boli tak zvyknuté, on chodil neskoro z práce. Treba si to vykomunikovat, zase robiť mu napriek nikam nevedie. Ty nechodíš von s kamoškou? Ak nie, najvyšší čas začať a deti nechaj mužovi.

autor
9. júl 2022

@janickacrazy hold mám bábätko takze nechodím ☹ môj sa vyhovori že nemá prsia a preto neuspava ale ja uspavam na rukách takže tam problém nevidím

autor
9. júl 2022

@viestta hold, veď to že ja Niesom ten typ čo by až takto extrémne konal. Bavíme sa o deťoch pol roka a dva a pol

petamich
9. júl 2022

no ja by som ho nechala vyspat sa ALE rovnako on mna, ked som vonku ja 🤷‍♀️ mame doma rocne dieta a starostlivost on mame podelenu v ramci moznosti (kedze manzel pracuje), kazdopadne na svadbe mojej sestry by uspaval a siel s dietatom spat on a nie ja

bajka16
9. júl 2022

Tu pomôže len tvrdá ruka. Tvoja. Donútiť ho, proste musí a bodka. Tu tiež trvalo, kým sa môj muž takto vycvičil. Ale to len mojou zásluhou, rozhovormi, síce aj hádkami, ale nakoniec to pochopil, že toto vôbec nie je fér. Keď vieš že si ide vypiť, oznám mu že ráno vstáva k deťom a bodka. Musíš na neho tlačiť.

viestta
9. júl 2022

Neviem ako tvoje deti, ale môj zaspal hocikde aj ako polročný aj v akomkoľvek veku. Stačilo, že lezal a bola tma. My sme so spaním problém nemali, takže aj keď sme sa niekde zdržali, tak sme šli domov všetci spolu.

autor
9. júl 2022

@viestta zaspať by asi zaspali, ale o polnoci pri odchode budiť deti a presúvať domov mi príde až moc....

autor
9. júl 2022

@petamich nechodím nikam

autor
9. júl 2022

@petamich iba muž chodí...nie často ale bol aj včera, ráno som ho nechala vyspať a je aj dnes na spoločnej akcii a ja musím doma byť.
Chodí priemer raz za mesiac. Ak ide s chlapmi, neriešim, nechám ho vyspať. Ale dnes mi to príde nefér

janickacrazy
9. júl 2022

No aj od bábätka sa dá ísť vonku na kávu na 2 hodiny. Ja som bola od 2-mesacneho v kľude. Ako si naučíš od začiatku, tak budeš mať.

nikha2809
9. júl 2022

Inak ženy ja toto nepochopím že nechať niekoho vyspať pri deťoch...to čo máte za deti?? Lebo moje keď ráno vstanú zobudia aj mŕtveho, koľkokrát som si chcela ešte pospať keď aj muž veľakrát vstal vtedy keď oni ale to sa proste nedá, aj muža keď chcem nechať aby sa vyspal vstane 5 minút po nás že to není možné už zaspať pri nich 🤦🤣

autor
9. júl 2022

@janickacrazy nemám s kým popravde....s mamičkami sa stretávame s deťmi a iných nepoznám.
Prisťahovana som tu

petamich
9. júl 2022

@nikha2809 dam si stuple do usi a spim 🙂 muz prenesie maleho do obyvacky a ja v spalni spim dalej

autor
9. júl 2022

@nikha2809 ja tiež nie ale môj muž spí aj pri zvukoch... Oni sú schopní pri návšteve v hluku spat na gauči

petamich
9. júl 2022

cize chapem to spravne, ze inokedy ti to nevadi, dnes zrovna ti to vadi a vlastne ti to asi vadi, lebo ty nikam nechodis a teda nema sa ti ako "revansovat" 🙂 no dobre tak ved to je jedno, ze si nikde nebola, tak dalsi vikend mu povedz doobeda mas deti ja budem v spalni spat a citat si knihu, my to tak robime bezne aj ked nikam nechodime (lebo chodime jeden bez druheho a do rana fakt tak raz za 6 mesiacov)

autor
9. júl 2022

@petamich wau... Asi som si zle vychovala muža. Je dominantný, nechce aby mu žena razkazovala, ani mne nerozkazuje keďže som tiež povaha - čo na srdci, to na jazyku ale o deti sa starám skoro len ja, on sa s nimi hra iba

thoughtfulweirdo
9. júl 2022

My sa v stávaní s deťmi bežne striedame, nevidíme dôvod, aby sa po byte ráno motali dve zombie naraz, keď všetko zvládne obstarať jedna 😄 takže áno, nechala, pretože ho nechávam pravidelne aj bez pitia, rovnako ako on mňa 🙂

nikha2809
9. júl 2022

@petamich tak záleží od veku hlavne áno...našich už prenášať netreba, takže asi máš bábätko.Moji majú 6 a 2 to už hneď rečnia, behajú l, spievajú, hulakaju od rána 🤣

petamich
9. júl 2022

my si s manzelom nerozkazujeme, my sa spolocne podielame na starostlivosti o NASE dieta 🙂

autor
9. júl 2022

@petamich vadí mi to preto,že toto bola spoločná akcia a ja som nemohla ostať...

Strana
z3