Aká je to výchova mužov?
Ahojte som zúfalá ,randím s mužom s ktorým nebyvam a proste vôbec nemá take návyky ako ísť na nákup a podobne,žije sám ale stravuje sa reštauracne. O ničom inom nebasni ako to že sa teší keď budeme spolu bývať a JA mu budem robiť večere …kde je napísané že žena sa má len o to starať ako sa s ním normálne baviť na tuto tému?
Taka, ze mamicka mu aj predzuvala... Radaej sama ako s idiotom.....
Povedz mu,ze ty sa tesis ako bude chodit nakupovat,vysavat,umyvat riady a drhnut dlazky 😄 ci ho ta radost neprejde 😂😂
Úprimne ja keď som bola tiež sama tak som veľmi nenakupovala a stravovala som sa v reštaurácii. Neviem čo je na tom také zvláštne. Neoplatilo sa mi variť keď som žila sama. Niektorí muži variť nevedia a nemajú k tomu vzťah. To že povedal že sa teší ako mu budeš variť je podľa mňa len taká poznámka a skrátka sa na to teší. Možno dobre varíš alebo sa teší že nebude už chodiť do reštaurácie a budete ten čas tráviť spolu doma. Ja neviem v čom je problém. Tak sa o tom normálne pobavte a netreba si vytvárať umelo problém
Môj tiež nevari. Vie zopár základných veci, napríklad vývar keď som chorá, pečene zemiaky, špagety, oskrabe mi zeleninu keď treba.... .keď sme sa dali dokopy žil na menuckach v práci, chlebe na večeru a víkend u mamicky.
Mne to nevadí, ja varím dobre a rada. On zase perie, vesia prádlo toho sa ja nechytam...
Ja ho ani na nákup neposielam, jedine so zoznamom, pretože kúpi blbosti a ja nemám z čoho varit potom😁😂
Podľa mna varenie nieje problém, problém je keď to niekto automaticky očakáva od druhého, nebodaj keď tam pridá poznámku o "ženských prácach", to fakt nieee. Podľa mňa toto si treba vydiskutovat ešte pred sťahovaním. Ved sa ho spýtaj co bude robiť on namiesto varenia. A prečo vlastne nevari, či to je vyložene "ja toto robiť nebudem" alebo mu to príde zbytočne keď je sám. Pripadne to fakt nevie a je mu trápne sa ísť od niekoho učiť...
@elizabet173 aj ja poznam celkom dost chlapov, ktorych doma dobre vychovali. Sice tych "Zorrov a jemu podobnych" je viac nez dost, to je pravda tiez, ale uz sa to zacina lamat.
@oblecenie99 tak toto fakt výstižne 👍
@elizabet173 ja mam okolo seba celkom pestru vzorku, takze viem, ze este stale je dost takych (chlapov a aj zien), ktori sa niekde pozabudli a dokonca su schopni aj odsudzovat zenu, za to, ze "je lemra leniva a robi si z chlapa otroka" a vysmievat sa z chlapa co sa podiela na domacich pracach, ze je pod papucou.
@elizabet173 vsak tomu sa aj ja divim. Castokrat vzdelane, s vlastnym zazemim, neodkazane na muzov prijem, v podstate emancipovane a samostatne a pridu do vztahu a zrazu sa z nich stanu submisivne osoby co behaju korunnemu princovi okolo pierdele, su schopne absolutne stratit sebauctu, zabudnut, ze maju svoju hodnotu a hrdost len aby dobre bolo, len aby s nimi ostal, aby ony neostali same... Neviem kde sa stala chyba, ci este stale plati, ze zena bez chlapa je nic...
@elizabet173 neber meno ... nadarmo do úst,
To je ten o kom sa nehovorí 🤫🤣
@elizabet173 Voldemort z modrého koníka