Akí sú vaši muži?
5. dec 2015
chcela by som vedieť, akí sú vaši muži, či to iba ten môj je anti romantik alebo aj vaši 😀 nečakám od neho, že mi bude písať básne alebo že bude plakať pri romantických filmoch,to nie, ale niekedy by som chcela aby mi povedal, že mi to pristane, pritúlil by si ma...raz za čas sa to stane, nehovorím, že nie, ale keď mu to vykričím 😀 sú aj vaši takí?
Predošlá
Strana
z2
Používateľ slivka11 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od slivka11.
nestazujem sa som spokojna s mojim muzom 🙂
Používateľ ralficka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ralficka.
myslim ze mnohokrat mozme byt radi za to aki su 🙂
No môj manžel tiež nie je romantik, ale vždy mi kúpi napr čokoládku z obchodu, takže na mna myslí, a nemenila by som ho. Kvety som tiež od neho nevidela niekolko rokov, ale keby som mu povedala, tak mi kúpi 🙂 . Ach tí muži 😀
@teddynka23, Ja mam iba jedneho a som spokojna 🙂
Predošlá
Strana
z2

@teddynka23 tiež nemám doma nadšenca pre romantiku 😀 Kedysi taký býval, ale zmenil sa...Ono mnohí muži vekom podvedome nasadzujú taký prísnejší výraz a celkovo sa začnú chovať inak, tak nejak úctyhodne 😉. Ale prítulný je stále, takže s tým, že je menej tých slovných prejavov, som vyrovnaná. On sa prejavuje v činoch. Je starostlivý a stále si spomenie na kvety, na to, aby sa postaral aj o moje auto 😀, z obchodu stále donesie niečo, čo mám rada a celkovo zabezpečuje pre nás všetko potrebné, je skvelý otec.