Ako by ste opísali môj životný štýl?
Ahojte, tak mi napadlo, že keď vyplňujete LT, zadávate tam, aký máte životný štýl.. Či sedavý, aktívny atď..
Tak ma zaujíma Váš názor na môj životný štýl... Ako by ste ho pomenovali.
Ráno vstávam okolo ôsmej a zastavím sa až o 12:30, keď malého usoím. Máme bežnú rutinu - vstať, umyť, prezliecť, najesť sa, ísť von, do kútiku, domov, jesť, spať. Vtedy keď zaspí, 2h oddychujem, pozerám seriál.
Potom vstane a zas, upratať, najesť, ísť von, ísť ku kamoške atď.. Chodíme domov okolo 18:30 a potom zas večera, okúpať atď a zaspí až okolo 20:30, potom si ľahnem aj ja a pozerám film, či čítam knižku. Občas cvičím slovo, alebo len tak pilates...
@fairyy no budem si to musiet zaznacit, lebo sedavy typ určite nemám, to za mňa vyzerá inak. Ale chápem, na modrom koni ku ženy nikdy nesklamali 😅 vďaka bohu za tie normálne, je váš tu viac. Vypínam notifikácie, idem oddychovať a pripraviť sa na zajtrajší lazy deň 😅
@gaba029 vstavala som normalne..ale vstane p 8.30 .. kym sa decko naje oblecie umyje je cca 10 ale o 12.30 uz sedi pred tv a pozera serial .. z kutika to zmnela po mojom prispevku uz na kruzky .. decko spi cca 2h takze vstane spred tv 14.30-uprace oblecie a nakrmi dieta a ide na bike korcule co pomenila kedze predtym to bola kamoska a kavocka ..ale uz o 6 je zas doma a stoji ri hrncoch a sup zas pred tv .. obcasne cvicenei tiez zmneila neskor na 3x tyzdenne-neviem ksice kedy ... takze asi tolko.. ja som reagovala na zakladny rispevoka nie co si tam neskor pomemenila .. a 10tis krokov nieje vela ..to mam za doobedie v praci ...
9-10 km je 8000-10000 krokov? Asi tazko
Cize 10 000 krokov co je 10 km podla teba a este korcule a bike k tomu ako pises a do toho stihas cumiet na TV a citat a dieta spi....doteraz si pisala, ze doobeda v kutiku....takze toto vsetko davas ked sa vyspi...no myslim, ze si si od urcitej fazy zacala uz mierne vymyslat a pridavat podla potreby...zrazu uz aj vylety
Doobeda kruzky, predtym si pisala kutik, uz kruzky
To ako mas stare dieta, ze chodi doobeda na kruzky, to ma fakt zaujima, ake kruzky prebiehaju doobeda kedze je vacsina deti v skole ci v skole a rodicia v praci
Fakt si prestan vymyslat, ziadne kruzky doobede nie su mozno dake tanecky ci plavanie s najmensimi detmi...co mi zase nesedi s tym bikom a korculami, takze dieta uz bude vacsie, kedze chodi na bike a korcule dlhe kilometre....
si asi myslis, ze sme padnute na hlavu. mozno niektore ano, ja nie...skus nieco lepsie, fakt neuveritelne
@mircalla
@ukgirls vy ste fakt mimo ženy.
O 8:00 vstávame, do 9:00 sme doma. Najeme sa, dáme dokopy a ideme von/hernicka/krúžok/kútik
(krúžky sú pre deti od 4m, možno z v hornej dolnej v ktorej bývate nie, ale v ba sú)
Pred 12stou chodíme domov, dáme si polievku. Uspim dieťa, za ten čas si pozriem seriál. O druhej sa mi dieťa budí, opäť sa najeme a ideme von. Bud na bike, bud do kočíka a ja korculujem, alebo ideme len tak na návštevu, do parku, idem sama do fitka, idem s kamoškou na drink. Moje dni su rôzne. Počas celého dňa spravím 8000-10000 krokov. Sadnem si zas keď dieťa zaspí, cca o 20:30. Nikde som nenapisla, že 8000 krokov je 10 km, zas si nedomyslaj to, čo napísané nie je.
Zbežne som napísala nás deň, nemyslela som si, že treba úplne do podrobna, ale pre určite osoby asi hej.
Apropo.. Deckom si nazývaj svoje dieťa ak máš, nie moje @ukgirls.
Posledne co odo mňa dostanete, viac pozornosti si nezaslúžite 🙂
@autor Si strasne smiesna, tvoj uvodny prispevok a co si si popridavala dalej sa diametralne lisia. V povodnom prispevku nebolo o vacsine veci vobec nic. Som z Bratislavy a presne viem, ake su doobeda kruzky, aj som ich uviedla....Z kutika, kamosky, telky, obcasneho cvicenia je zrazu uplne iny rezim....Urcite si nikde nenapisala ano to, ze denne prejdes 10 km ze?
Ale dobre, kludne fabuluj dalej
Ja suhlasim s tym, ze vobec nezodpoveda uvodny prispevok s tym, co si pisala neskor. Takze podla toho co si pisala neskor ani nie si doma....A to kedy varis, nakupujes, ci upratujes, zehlis atd. ked ak dieta spi a ty citas ci pozeras serial? Vecer tiez. Nerealne. Mne tam dost vela veci nesedi....
Kks ženy vy musíte mať fakt "lazy" deň, keď tu máte čas rýpať miesto toho aby ste pomohli. To aké má dní je na nej a keď si dokáže s dieťaťom oddýchnuť tak je to len jej plus. Keby tu písala, že nič nestíha, tak by ste ju zasa zjebali, že ako nemôže stíhať keď ma len jedno dieťa.
Autorka pre teba, daj si ľahkú aktivitu, to by malo byt zodpovedajúce 🙂 A z hentych podrazdenych si nerob nič.
Zaujímavé čítanie, niekto si tu pýta radu a ženské sa začnú odbavovat na tom ako autorke dokázať,že klame.ufff.zeny co vás tak zerie ?
Niektoré baby 🤦🤦🤦 osobne za mňa , neviem ako by nazvali, keď si ty lenivý typ 😂 ja sa iba odplazim z bytu 100m do práce kde sedím a potom naspäť kde ležím a čítam alebo pozerám film. Ty si podľa mňa stroj a bola by som rada na tvojej úrovni, len tej energie nemám 😂😂
@nelka93 tak musia sa pochvalit ze oni zvladaju toho viac 🙈 lebo tu si idu porovnavat este aj pocet krokov za den….ako keby ti niekoho zauijimalo
@nelka93
@kikappp
@trisha_r
@michaelam2 dalujem ženy, našťastie je vás tu stále viac tých normálnych. Ja si dokazovať nejdem nič, ani si obhajovať. Dala som jednoduchú otázku ktoré tetky z hornej dolnej museli spochybniť za každú cenu. Ale tak to svedčí o nich, nie o mne. Tým normálnym ďakujem, odpoveď som na svoju otázku dostala. Ešte ze si riešia svoje mindraky tu a nie doma na deťoch, mne sú vtipné. Predbiehat sa kto zvládne co lepšie.
Autorka to sú zväčša frustrovane ženy,nic si z toho nerob.
Boze moj, prosim Vas tie ktore ste to komentovali lazy... Vy co robite teda cely den? Co by mal este clovek robit? Vsak sa tato mamina vobec nezastavi cely den, ak urobi 10 000 krokov je to super a popritom urcite aj vari, upratuje.. a dokonca aj cvici.. niekedy tu odpadávam z tychto nazorov.
Ahoj autorka.
Pytas sa nastavenie KT. Pouzivam KT. Pri danej namahe, okolo 8000-10000 krokov si tam nastav mierne aktivny. A v dni, ktore cvicis, si dohod aktivitu manualne. Ja chodim 2-3x do tyzdna behat, riesim to takto, cez dohodenu aktivitu, v tie dni mam automaticky viac kalorii, co mozem prijat. Odskusane, funguje to.

nenachadza sa tam moznost, ze si zadas vydaj kalorii sama? lebo dat si hodinky co ti to priblizne pocitaju je asi lepsie ...kazdy z nas ma tepovku inde... tu baby co pisu s naozaj super pohybom by sa ani nezadychali pri beznych aktivitach, ale naopak ak mas nadvahu je mozne, ze tvoje telo zaberie aj pri chodzi (to je priklad samozrejme nevravim, ze mas nadvahu 😅🫣)