Ako by ste reagovali?
Ako by ste reagovali? Ide o situaciu, keby sa vam po dlhsej dobe ozve osoba, s ktorou ste boli velmi dobre kamaratky od detstva, ale po strednej to zacalo uz tak upadat. Tie naznaky z jej strany, ze nema zaujem, boli pre mna take dost nepekne (ignorovanie mojich sprav, nespomenula si na moje sviatky, ja na jej ano.. alebo raz sme sa dohodli, ze pojdeme von v danom tyzdni a ozvala sa mi az o 2 mesiace, ze prehliadla spravu na FB a ze zabudla na to uplne..), dost som bola kvoli tomu smutna, prislo mi to podle, odputala sa od nej ako od kamaratky a teraz sa mi ozvala, ci by som nesla von, pokecat. Isli by ste? Ak nie, aj by ste zdovodnili, ze uz nemate zaujem sa stretavat vobec?
Nešla by som, zase sa zopakuje rovnaký scenár a bude ťa to zhrýzať. Ospravedlň sa, že nemôžeš, že niekedy inokedy, nič nezdôvodňuj a potom sa zase ospravedlníš, že nemôžeš a malo by jej to dopnúť. Ty ju k životu už nepotrebuješ.
Ako to dopadlo? 😃
Ja by som tiež išla. S niektorými ľuďmi som sa nevidela, nepísala roky ale keby ze sa ozvú, že chcú ísť vonku po kecať, tak nemám problém. Tiež som mala toho niekedy dosť, že som neodpisovala aj týždne (lebo som nechcela odpísať stručne a potom som na to v návale starosti zabudla a spomenula si až po čase).
Bola som rozhodnuta jej spravu odignorovat a nikam neist. Nakoniec som si ale povedala, ze ak nepojdem, bude ma to potom skriet, ze som mala prilezitost zistit, ci sa nieco nestalo a nevyuzila som.
Tak som jej napisala, stretli sme sa. Nechcela odo mna nic, len take nezistne pokecanie. Tak sme sa porozpravali po dlhej dobe a ja som si pocas toho stretnutia uvedomila, ze som ju cely cas brala inak. Ze som iny typ cloveka, uprednostnujem menej ludi vo svojej blizkosti a blizsie vztahy s nimi, ona je presny opak. Pomohlo mi to sa od nej odputat, nemat zast, nehnevat sa.. Beriem ju uz nie ako velmi dobru kamaratku, ale ako taku znamu z detstva, nehnevam sa na nu, beriem to, ako to je. Tak som rada, ze som si to takto v sebe vyriesila..

Nešla by som...pochybujem že sa zmenila a čo tak zrazu sa chce stretnúť??..určite za tým niečo bude