Ako by ste reagovali, keby rodina nezavolala vašej dcérke na narodeniny?
Ako by ste reagovali, keby svokra a krstny nezavola, nenapise na narodky Vasej 2 rocnej dcerky?
Vecer svokre zavolal manzel, ze co sa stalo. No, pohadala sa so svokrom, a nemala naladu.
Tak, je normlane že ľudia zabúdajú. My máme v rodine dobré vzťahy. A keď moje deti boli vo veku, že im na tom záležalo... napislala som spravu babke, tetam....aby nezabudli. Nikdy sa nikto neurazil, že pripomínam a každý to bral vzhladom na šťastie a potesenie dieťaťa. Ale u 2 ročného by mi to nevadilo....
Moja svokra podľa mna ani nevie, kedy sa narodili jej jedine vnucata😀 ona neblahozelala ani vlastnému synovi, od kedy som s ním🙄
@svokrinjazykmonika toto bol zase komentár 🤦🏼♀️ veď nepíše že sa jej nepozdravila cudzia žena v obchode, ale že babka nezagratulovala vnučke. Neviem ako to funguje u vás v rodine, ale u nás sú vnúčatá “pupkom sveta” aj pre starých rodičov
Nerieš. Pomysli si svoje. Amalia ma 10r za 10r krstná a krstný sa ozvali 2x. Neriešim, vzťahy sú nie na bode nula ale mínusové. Načo niečo siliť
Čože? Zavolať tebe a blahoželať dieťatu? Ved robite asi oslavu pre rodinu a tam sa blahozela. Za mna blahozelanie do mobilu su realne pru detoch co ten mobil uz realne vyuzivaju na volanie. Mam 4 a 9 rocneho a nikdy nikdo z rodiny nevolal a neblahozelal na moj alebo muzov telefon.....vsetci su upovedomi o oslave a pozvani....
@anjelicek26 toto je blbosť kto ma koľko rokov a len vyhovorky, kto chce si cas najde,kto nie najde výhovorku. Keď ma dieťa krst,tak sa tiež zhlukne kvantum ľudí lebo ... ide o princíp. Mne tiež z rodiny ani na meniny ani narodeniny, manzelovi tiez, dcére prostredie tiež, tak podľa toho sme sa aj zariadili.
@terezia323 tak bohužiaľ moja dcéra nemá ani babku ani dedka, ani starkú a starkého, takže problem solved 🤷 Nemusím sa rozčuľovať že jej niekto nezagratuluje 🙄🤦 Prosteee, úplná blbosť sa takto zdúvať. Ale už čítam že autorka je škorpión, to mi objasnilo situáciu, takže tu končím debatu.
hah, pozrite, u nas zas svokra vola na narodky synovi, dcere nie... tiez dobre ,co ?:D
🙄 ale jj, zbytocne riesit
No mna to teda štvalo...na mojho syna svokrovci vzdy zabudli...okrem neho maju aj dalsie vnúčata a na tie nezabudli nikdy...tak pekne krasne som to muzovi povedala, ze preco "zabudaju" vzdy len na nase dieta...muž im zavolal a opytal sa ich na dôvod, ze preco kurnik nemozu dvihnut ten poondiaty telefon a zablahozelat mu...odvtedy to robia a poslu aj darcek...
Tortu na net si zavesila,ale na jej ochutnanie si dedkov a babky zrejme nepozvala.Ja si neviem toto predstaviť,že mám vnukom len volať a nik ma nepozve na aspoň malú oslavu.Mojim deťom sme oslavy robili,dedko babka nesmeli chýbať a dnes som tou babkou už ja a oslavy bez nás sa nezaobídu.Nic honosné netreba,ani tortisko ani 100 darčekov,ide o stretnutie rodiny a spoločný čas.
@family1230
ak nevolas v den narodenin, menin, tak v ramci slusnosti mozes volat do 8 dni pred a po a je to v norme a nikto sa nemoze urazi, to je zauzivane pravidlot
Tak to uz je ake detinske, ze nezavolali oni decku, nezavolam ja im 🙈🙈🙈 tak snad uz potom budes dobre spat, ked to takto frajersky vyriesis 🤦🏼♀️
Si este horsia ako oni, ty “skorpionka”…
Autorka mna dostalo, ze si planovanu neprijemnost k druhym ludom ospravedlnujes tym, si skorpion🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@sissy27 Neodpisovala som od teba, iba sme sa trafili😁
@oliolijanka kazdy normalny clovek to vidi presne takto 😉
@elenka.k prepac, zabudla som Ta oznacit, odpoved 17.02h
Mna by to nejak nemrzelo. Ani ja nevolam blizkym na narodky. Vzdy im zavinsujem a poprajem pri najblizsom stretnuti🙂 ak je stretnutie daleko, tak im napisem… uplne si nejdem tieto ocakavania od inych. Mozno to tak proste iba nemaju a ked sa stretnete, tak mali vystiskaju a zavinsuju jej☺️
Mňa by to napr. zamrzelo, ešte keď je to jediné vnúča, ale tak keď máte oslavu teraz cez víkend tak zablahoželajú osobne a to je predsa viac aj pre to dieťa 🙂 Ja napr. nerozumiem tým komentárom že im neprekáža keď starí rodičia nemyslia na vnúča, resp. im to asi neprekáža preto že všeobecne nemajú dobré vzťahy
@mk1111111111 aha , vďaka za vysvetlenie
Niektorych mi je luto, naozaj, ze nezablahozelaju vam, resp. vasim detickam. Ja neviem, ale pre mna je to urazka a zle to padne. Tych 10 sekund je naozaj tak tazke najst? Mna cely zivot tak vychovavali, a kazdemu, kto mi je dolezity, zablahozelam. Je to samozrejmost. Neoslavujeme cez vikend, kedze byvame 600km od rodiny. Oslavovali sme my traja. A chvala Bohu, ze mame okolo seba laskavych ludi. ❤️
A ano, nebudem im uz pisat ani ja. Aj ked sa tu niektorym nepaci. Nezaujima ma to. 🙂
Tolko som chcela. Pekny vecer.
2 ročnej? Nič.. Véd to volajú tebe nie jej..
@evinqua Nie, nepridu. Kedze byvaju 600km.
@sissy27 😄😄😄 tak tak. Ja som najhorsia na svete. 😄
@janinah Pozvala. Neprisli a ani nepridu, kedze byvaju 600km od nas. Takisto, ako aj moja rodina.
@nikaeli :( to mi luto...

Mojej dcére nezavolá ani jej otec, a to býva v tom istom meste.. Nedávno mala narodeniny a on jej veľavravne napísal na nástenku Fb 🤷🏻♀️ z neho rodiny jej neblahoželal nikto, ani starí rodičia, ani krstný otec.. opakuje sa to každý rok už dobrých 10 rokov.