icon

Ako by ste reagovali, keby rodina nezavolala vašej dcérke na narodeniny?

31. mar 2023

Ako by ste reagovali, keby svokra a krstny nezavola, nenapise na narodky Vasej 2 rocnej dcerky?

Vecer svokre zavolal manzel, ze co sa stalo. No, pohadala sa so svokrom, a nemala naladu.

nikaeli
31. mar 2023

Mojej dcére nezavolá ani jej otec, a to býva v tom istom meste.. Nedávno mala narodeniny a on jej veľavravne napísal na nástenku Fb 🤷🏻‍♀️ z neho rodiny jej neblahoželal nikto, ani starí rodičia, ani krstný otec.. opakuje sa to každý rok už dobrých 10 rokov.

nikaa951
Odpoveď bola odstránená
hipuska
31. mar 2023

Tak, je normlane že ľudia zabúdajú. My máme v rodine dobré vzťahy. A keď moje deti boli vo veku, že im na tom záležalo... napislala som spravu babke, tetam....aby nezabudli. Nikdy sa nikto neurazil, že pripomínam a každý to bral vzhladom na šťastie a potesenie dieťaťa. Ale u 2 ročného by mi to nevadilo....

tramtada31
31. mar 2023

Moja svokra podľa mna ani nevie, kedy sa narodili jej jedine vnucata😀 ona neblahozelala ani vlastnému synovi, od kedy som s ním🙄

terezia323
31. mar 2023

@svokrinjazykmonika toto bol zase komentár 🤦🏼‍♀️ veď nepíše že sa jej nepozdravila cudzia žena v obchode, ale že babka nezagratulovala vnučke. Neviem ako to funguje u vás v rodine, ale u nás sú vnúčatá “pupkom sveta” aj pre starých rodičov

mamelka
31. mar 2023

Nerieš. Pomysli si svoje. Amalia ma 10r za 10r krstná a krstný sa ozvali 2x. Neriešim, vzťahy sú nie na bode nula ale mínusové. Načo niečo siliť

winki13
31. mar 2023

Čože? Zavolať tebe a blahoželať dieťatu? Ved robite asi oslavu pre rodinu a tam sa blahozela. Za mna blahozelanie do mobilu su realne pru detoch co ten mobil uz realne vyuzivaju na volanie. Mam 4 a 9 rocneho a nikdy nikdo z rodiny nevolal a neblahozelal na moj alebo muzov telefon.....vsetci su upovedomi o oslave a pozvani....

mamelka
31. mar 2023

@anjelicek26 toto je blbosť kto ma koľko rokov a len vyhovorky, kto chce si cas najde,kto nie najde výhovorku. Keď ma dieťa krst,tak sa tiež zhlukne kvantum ľudí lebo ... ide o princíp. Mne tiež z rodiny ani na meniny ani narodeniny, manzelovi tiez, dcére prostredie tiež, tak podľa toho sme sa aj zariadili.

svokrinjazykmonika
31. mar 2023

@terezia323 tak bohužiaľ moja dcéra nemá ani babku ani dedka, ani starkú a starkého, takže problem solved 🤷 Nemusím sa rozčuľovať že jej niekto nezagratuluje 🙄🤦 Prosteee, úplná blbosť sa takto zdúvať. Ale už čítam že autorka je škorpión, to mi objasnilo situáciu, takže tu končím debatu.

michu_
31. mar 2023

hah, pozrite, u nas zas svokra vola na narodky synovi, dcere nie... tiez dobre ,co ?:D
🙄 ale jj, zbytocne riesit

kvietok2012
31. mar 2023

No mna to teda štvalo...na mojho syna svokrovci vzdy zabudli...okrem neho maju aj dalsie vnúčata a na tie nezabudli nikdy...tak pekne krasne som to muzovi povedala, ze preco "zabudaju" vzdy len na nase dieta...muž im zavolal a opytal sa ich na dôvod, ze preco kurnik nemozu dvihnut ten poondiaty telefon a zablahozelat mu...odvtedy to robia a poslu aj darcek...

janinah
31. mar 2023

Tortu na net si zavesila,ale na jej ochutnanie si dedkov a babky zrejme nepozvala.Ja si neviem toto predstaviť,že mám vnukom len volať a nik ma nepozve na aspoň malú oslavu.Mojim deťom sme oslavy robili,dedko babka nesmeli chýbať a dnes som tou babkou už ja a oslavy bez nás sa nezaobídu.Nic honosné netreba,ani tortisko ani 100 darčekov,ide o stretnutie rodiny a spoločný čas.

mk1111111111
31. mar 2023

@family1230
ak nevolas v den narodenin, menin, tak v ramci slusnosti mozes volat do 8 dni pred a po a je to v norme a nikto sa nemoze urazi, to je zauzivane pravidlot

sissy27
31. mar 2023

Tak to uz je ake detinske, ze nezavolali oni decku, nezavolam ja im 🙈🙈🙈 tak snad uz potom budes dobre spat, ked to takto frajersky vyriesis 🤦🏼‍♀️
Si este horsia ako oni, ty “skorpionka”…

oliolijanka
31. mar 2023

Autorka mna dostalo, ze si planovanu neprijemnost k druhym ludom ospravedlnujes tym, si skorpion🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

oliolijanka
31. mar 2023

@sissy27 Neodpisovala som od teba, iba sme sa trafili😁

sissy27
31. mar 2023

@oliolijanka kazdy normalny clovek to vidi presne takto 😉

mk1111111111
31. mar 2023

@elenka.k prepac, zabudla som Ta oznacit, odpoved 17.02h

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
zuza265
31. mar 2023

Mna by to nejak nemrzelo. Ani ja nevolam blizkym na narodky. Vzdy im zavinsujem a poprajem pri najblizsom stretnuti🙂 ak je stretnutie daleko, tak im napisem… uplne si nejdem tieto ocakavania od inych. Mozno to tak proste iba nemaju a ked sa stretnete, tak mali vystiskaju a zavinsuju jej☺️

yvanielka
31. mar 2023

Mňa by to napr. zamrzelo, ešte keď je to jediné vnúča, ale tak keď máte oslavu teraz cez víkend tak zablahoželajú osobne a to je predsa viac aj pre to dieťa 🙂 Ja napr. nerozumiem tým komentárom že im neprekáža keď starí rodičia nemyslia na vnúča, resp. im to asi neprekáža preto že všeobecne nemajú dobré vzťahy

elenka.k
31. mar 2023

@isis234 aha, to som nevedela , hm.

elenka.k
31. mar 2023

@mk1111111111 aha , vďaka za vysvetlenie

elenka.k
31. mar 2023

@michu_ 😔

autor
31. mar 2023

Niektorych mi je luto, naozaj, ze nezablahozelaju vam, resp. vasim detickam. Ja neviem, ale pre mna je to urazka a zle to padne. Tych 10 sekund je naozaj tak tazke najst? Mna cely zivot tak vychovavali, a kazdemu, kto mi je dolezity, zablahozelam. Je to samozrejmost. Neoslavujeme cez vikend, kedze byvame 600km od rodiny. Oslavovali sme my traja. A chvala Bohu, ze mame okolo seba laskavych ludi. ❤️

A ano, nebudem im uz pisat ani ja. Aj ked sa tu niektorym nepaci. Nezaujima ma to. 🙂

Tolko som chcela. Pekny vecer.

macekovam
31. mar 2023

2 ročnej? Nič.. Véd to volajú tebe nie jej..

autor
31. mar 2023

@evinqua Nie, nepridu. Kedze byvaju 600km.

autor
31. mar 2023

@sissy27 😄😄😄 tak tak. Ja som najhorsia na svete. 😄

autor
31. mar 2023

@janinah Pozvala. Neprisli a ani nepridu, kedze byvaju 600km od nas. Takisto, ako aj moja rodina.

autor
31. mar 2023

@nikaeli :( to mi luto...