Ako by ste sa zachovali v podobnej situácii?
Ahojte, zaujima ma cisto vas nazor, ev. ako by ste sa zachovali v podobnej situacii. Znamy poprosil muza, ci nekupi isty alkohol na jednu akciu, cena okolo 30 eur, lebo chcel z toho robit nejake drinky. My sme kupovali na tu akciu ine veci, muz mu vravel inu alternativu toho a on, ze nie, ze nech mu kupi presne toto. Nasledne po akcii muzovi povedal, ze : “tak mam ti zaplatit za to, vies lebo to sa cele vypilo ...” moj muz nechal to tak, nie je asertivny, nevie povedat nie. Ja slkohol z duse neznasam, preto ma to nastvalo, ze vysolil cca 30 eur na nieco, co vobec nie je potrebne a na druhej strane nepaci sa mi ten sposob, ze povedal mu nech mu to kupi a na druhy den, ze vlastne sa to vypilo, tak ma mu za to teda dat peniaze?! Je to somarina, nejde o nic vazne, nejde o velku ciastku ale tak zasa ani o 2 eura, len ma zaujima vas nezainteresovany pohlad na vec, co by ste si pomysleli, ev. co by ste povedali vy v danej situacii, vdaka
Ja viem, len som v tom hľadala logiku hostiteľa.. Mne je to tiež cudzie, chlast aj také maniere.
Už by som sa ani ja v tom nevŕtala.. Stalo sa, a keby si si tie peniaze teraz pýtala, to by bolo už naozaj trápne.. Ako hovoríš- poučenie do budúcna a doma trénuj s ním povedať aj nie, keď niečo nechce urobiť...
Len aby si to nenatrénoval aj na teba..povieš mu- umy riad a on ti na to- nie! 😅

@gazpalm hah asi by trebalo :D ja tiež nezvyknem často len keď posielam nejaký balík na pošte a v hlave mi ťukne že kúp si :D teraz som ale išla cielene pretože sledujem jednu na YT ktorá vykladá karty pre znamenia na každý mesiac a fakt mne stále všetko sedí a pasuje. Tam ale povedala že na konci mesiaca obdržím istý obnos peňazí z výhry. Tak som si kúpila 2 losy že reku kde inde vyhrám, tak vyskúšam.. A fakt obe boli výherné😂