icon

Ako by ste sa zachovali v takejto situácii?

21. jan 2022

Zaujima ma nazor na tuto situaciu. Som s priateľom 2 roky. Je rozvedeny, ma silne krestansky založenú mamu. Takze ma ešte doma nepredstavil. Ma svoj byt, chodim k nemu, aj on ku mne každý deň, na striedačku. Ja mám deti, takže sa k nemu nestahujem, on ku mne nie kvôli práci aj dcére, ktorá k nemu chodi. Byvame od seba 30 km. Stala sa taká vec, že dnes som spala unho s tym, ze ma o desiatej doobedu cakalo jedno vyšetrenie v meste, kde on zije. Takze som ostala uňho, on siel do prace. Rano, pred odchodom do prace mu volala mama, ze potrebuje nieco z jeho bytu. On, ze dobre, ze jej to položí k dverám na botnik. Ja mu hovorim a co ja, ja mam ist preč? Aby ma nevidela? On, ze nie. Ja ze a co mam robiť? On, nic, pospi si, mama vezme tu vec a odíde. Lenže mama prisla az o deviatej. A neodišla hned. Vyzula sa a chodila po kuchyni, obyvacke, kúpeľni, ja som sa skryla do spalne a modlila sa, nech neotvorí dvere. Ona o mne vobec nevie a mne prišlo trápne vysvetľovať jej, kto som a co hľadám v byte jej syna. Citila som sa ako pubertacka na tajnej navsteve u frajerovych rodicov, a to mam 40,aj ked byt je priateľov, no jeho mama sa, po jeho rozvode, zas citi ako jeho zakonny zastupca. Vari mu, upratuje, dekoruje byt, stara sa o jeho dceru, ked tam je. Ako by ste sa vy zachovali?

Strana
z3
senta_sofia
21. jan 2022

Co ti na to povedal on? Mali ste cas sa porozpravat?

elizabet173
21. jan 2022

@senta_sofia autorka nereaguje, zrejme je ešte skrytá, alebo mama prišla večer tú vec synovi vrátiť

pribinak
21. jan 2022
aandrea9
22. jan 2022

Vy nie ste partneri. Vy spolu dva roky spávate a to je všetko.

laska86
22. jan 2022

Ja by som jej pekne otvorila privitala ju jak useba doma😂no co bud by ju jeblo alebo by stesi rozumeli..kks ze 2roky spolu

fairestofthemall
17. sep 2024

Zažila som takéhoto...ani tomu nechcem povedať muž (a to som mu aj nakoniec povedala, že keď sa ako muž zvládnem správať ja, tak to iste zvládne aj on) a to ani ešte nebol rozvedený, ešte mladý a slobodný, pritom som vyzerala oveľa lepšie ako on a aj skoro vo všetkom ostatnom som mala navrch, čiže mal byť len rád. Nakoniec to bolo tak, že keďže jeho postava bola síce ok, ale ksicht taký divný, tak si potreboval niečo dokazovať a tváril sa, že je slobodný, že či sa chytí ešte nejaká lepšia odo mňa. Stále išla po ňom jeho psycho kamarátka, ktorá si stále na Facebook dávala jeho fotky a nič jej na to nepovedal, bolo vidno, že každý si o tom myslí svoje, a to bolo pod moju úroveň, tak som to ukončila, samozrejme, že s ňou potom asi mesiac chodil, ale keď to aj veľmi rýchlo skončilo, zrazu ona sa prefarbila ako ja, namaľovala sa, čo predtým nerobila vôbec, začala sa obliekať ako ja a aj vyjadrovať ako ja. Až mi mráz prešiel po chrbte. Toto nie je normálne a žiadny skutočný muž sa nebude správať ako v prípade v tejto diskusii alebo v tom prípade, ktorý mám ja odžitý a mi toto pripomína. Môže to byť všelijako, ale ten chlap mi pripadá ako potmehúd, ktorý si necháva otvorené zadné dvierka. Pripadalo by mi pod moju úroveň, že niekto sa so mnou stretáva tajne, a že mamke možno aj predstavil nejakú inú.

liliana8
18. sep 2024

Myslim, ze je to chlap, ktory nema pretrhnutu pupocnu snuru a nastavene hranice s mamou - nevie sa ozvat, ked mama s niecim nesuhlasi.A toto bude problem aj do buducna.

Strana
z3