icon

Ako by ste zareagovali, ak by vás súrodenec nepozval na oslavu jubilea vášho otca?

michaltat
22. jún 2023

Ako by ste zareagovali, ze by vas surodenec nepozval na oslavu jubilea vasho otca

Strana
z2
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
nelca0510
23. jún 2023

@michaltat už to tu bolo. Má ťa pozvať otec,nie sestra.

michaltat
autor
23. jún 2023

@svetlonos
@viestta jasné, že sa pytal povedal, ze vsade je obsadene. No ked volal z jeho tetou tak oslava je o tyzden. Svokor resp . Otec sa im boji niečo povedať. Mňa zo mrzí lebo deti majú už len jeho

lilitela
23. jún 2023

@michaltat Tak mu zagratulujte iny den. A ak si myslite, ze by ste tam mali byt bez ohladu na sestru, tak tam chodte, ved vas nemozu vyhodit. Ich nepocuvajte, keby vam vraveli, ze nie ste pozvani, povedala by som, ze na to sa este pozrieme, ci ma bud niekto pozyvat k vlastnemu otcovi. Jest tam nemusite, ak nebude objednane, o jedlo nejde, nie? A ak to bude v restauracii, hravo si objednate jedlo aj sami, aj si ho zaplatte, tak im najskor ukazete, ze vam nebudu diktovat a pekne ich aj zahanbite. Este aj pred zvyskom rodiny.
Ak ta to stve iba z principu, tak s tym nic nespravis, treba to akceptovat a medzi 4 ocami vydiskutovat s otcom.

ropucha6
23. jún 2023

@michaltat ja nechapem. Vsak normalne by som zavolala sestre, ze ci teda nie som pozvana naoslavu jubilea svojho otca. Ak nie, tak by som sa stretla s otcom osobitne s tym, ze proste nie ste pozvani a nech si to sestra vysvetluje.

syslik81
25. jún 2023

temu si pamatam bol to v nej tvoj otec a nie svokor ..pisla si jasne o tvojej sestre a nie svagrinej a ze zijes v zahranici .. tak naco to divadlo?

jano1010
25. jún 2023

@michaltat Neorientujem sa v kontexte typu "už to tu bolo", ale ak by som si mohol tipnúť, tak by som si tipol, že manželova sestra je naštvaná, že to organizuje sama a jej braček iba čaká na pekne ozdobenú pozvánku. Ponúkli ste pomocnú ruku?

victoriab
25. jún 2023

@michaltat toto je zas na štýl onehda popularnej svadobne temy, kde pani nebola pozvana a boli z toho ohovaracky celej rodiny na 150 stran 🤦 len je to uz moc okate, treba skusit aj nieco z ineho sudka 😊

mikadooo
25. jún 2023

@michaltat zavolala by som mu a opýtala sa ho, prečo nie som pozvaná.

adelkaa159
25. jún 2023

Ja by som sa im vykašľala na hlavu a išla iný deň a nárokom by som išla na obed zo svokrom do reštiky pofotila sa dala mu vytlačiť fotku a vyčapila mu to do obývačky

karolina196
25. jún 2023

@syslik81 To vazne?Tu su asi fakt chori ludia,ked nemaju co na robote,len zakladat z nudy vymyslene temy.

syslik81
25. jún 2023

@karolina196 uz tu boli aj nazory na to,ze samotne moderatorky si vymyslaju temy len aby tu nebola nuda.. tema svadba a pozvanka bola popularna tak mozno sa niekto zasa nudi .. len to davaju moc skoro za sebou ..

karolina196
25. jún 2023

@syslik81 🙈
Ano,tato tema je podobna s tou ako boli nepozvani na svadbu.Tu su nepozvani na oslavu. 😁

syslik81
25. jún 2023

@karolina196 ano viem ..ale aj presne tato tema tu bola po svadbe nasledne bola vymazana a teraz je tu pokus c2 .. ked ju upozornili ze otec umrel je to zrazu svokor a sestra nieje sestra ale svagrina .. a ktohvie kto vlastne je uutor

kamatopo
26. jún 2023

Keď je svokor medzi dvoma mlynskými kameňmi tým že by ste tam išli mu ešte prihorsite. Zagratulujte mu cez telefón a vy sa snažte so švagrinou trochu vychádzať lepšie aby sa takéto situácie neopakovali ,možno tu svokor dlho nebude a cez koho si budete potom vracať údery???

tianna
26. jún 2023

@michaltat nejak.. svokra mala 60-tku, ani netušíme kedy a kde mala oslavu.. nie sme s ňou v kontakte už takmer 10 rokov. Keď sú raz vzťahy zlé tak nemôžeš čakať že pri organizovaní oslavy sa budú všetci tváriť že sú vzťahy v poriadku. Pisavali sme jej vždy aspoň na Vianoce, no minulý rok sa už muž vykašľal aj na to, pretože keď jedna matka, ak sa tak vôbec dá tá žena ešte nazvať, nevie synovi napísať anilen na narodeniny nemá zmysel sa s ňou snažiť udržiavať akýkoľvek vzťah..

veronika303
26. jún 2023

@michaltat mňa brat nepozval na svoju svadbu pozvánku sme dostali ale nie k svadobnemu stolu za všetko môže úžasná švagriná ktorá mala pozvánky na starosti dokonalá herečka ktorá vycicava braska z peňazí aleja sa do toho nemontujem čo si vybral a ako zariadil to ma raz ružové okuliare spadnú

Strana
z2