Ako by ste zareagovali, ak by vás súrodenec nepozval na oslavu jubilea vášho otca?
Ako by ste zareagovali, ze by vas surodenec nepozval na oslavu jubilea vasho otca
@michaltat Tak mu zagratulujte iny den. A ak si myslite, ze by ste tam mali byt bez ohladu na sestru, tak tam chodte, ved vas nemozu vyhodit. Ich nepocuvajte, keby vam vraveli, ze nie ste pozvani, povedala by som, ze na to sa este pozrieme, ci ma bud niekto pozyvat k vlastnemu otcovi. Jest tam nemusite, ak nebude objednane, o jedlo nejde, nie? A ak to bude v restauracii, hravo si objednate jedlo aj sami, aj si ho zaplatte, tak im najskor ukazete, ze vam nebudu diktovat a pekne ich aj zahanbite. Este aj pred zvyskom rodiny.
Ak ta to stve iba z principu, tak s tym nic nespravis, treba to akceptovat a medzi 4 ocami vydiskutovat s otcom.
temu si pamatam bol to v nej tvoj otec a nie svokor ..pisla si jasne o tvojej sestre a nie svagrinej a ze zijes v zahranici .. tak naco to divadlo?
Ja by som sa im vykašľala na hlavu a išla iný deň a nárokom by som išla na obed zo svokrom do reštiky pofotila sa dala mu vytlačiť fotku a vyčapila mu to do obývačky
@syslik81 To vazne?Tu su asi fakt chori ludia,ked nemaju co na robote,len zakladat z nudy vymyslene temy.
@karolina196 uz tu boli aj nazory na to,ze samotne moderatorky si vymyslaju temy len aby tu nebola nuda.. tema svadba a pozvanka bola popularna tak mozno sa niekto zasa nudi .. len to davaju moc skoro za sebou ..
@syslik81 🙈
Ano,tato tema je podobna s tou ako boli nepozvani na svadbu.Tu su nepozvani na oslavu. 😁
@karolina196 ano viem ..ale aj presne tato tema tu bola po svadbe nasledne bola vymazana a teraz je tu pokus c2 .. ked ju upozornili ze otec umrel je to zrazu svokor a sestra nieje sestra ale svagrina .. a ktohvie kto vlastne je uutor
Keď je svokor medzi dvoma mlynskými kameňmi tým že by ste tam išli mu ešte prihorsite. Zagratulujte mu cez telefón a vy sa snažte so švagrinou trochu vychádzať lepšie aby sa takéto situácie neopakovali ,možno tu svokor dlho nebude a cez koho si budete potom vracať údery???
@michaltat nejak.. svokra mala 60-tku, ani netušíme kedy a kde mala oslavu.. nie sme s ňou v kontakte už takmer 10 rokov. Keď sú raz vzťahy zlé tak nemôžeš čakať že pri organizovaní oslavy sa budú všetci tváriť že sú vzťahy v poriadku. Pisavali sme jej vždy aspoň na Vianoce, no minulý rok sa už muž vykašľal aj na to, pretože keď jedna matka, ak sa tak vôbec dá tá žena ešte nazvať, nevie synovi napísať anilen na narodeniny nemá zmysel sa s ňou snažiť udržiavať akýkoľvek vzťah..
@michaltat mňa brat nepozval na svoju svadbu pozvánku sme dostali ale nie k svadobnemu stolu za všetko môže úžasná švagriná ktorá mala pozvánky na starosti dokonalá herečka ktorá vycicava braska z peňazí aleja sa do toho nemontujem čo si vybral a ako zariadil to ma raz ružové okuliare spadnú