Ako často by sa po svadbe malo stretávať s rodičmi?
Zdravím, mám na vás jednu otázku…Ako často by sa po svadbe malo stretávať s rodičmi ? S partnerom máme rozdielne názory…je v poriadku stretnúť sa pár krát do roka ?
My byvame v jednom meste aj s mojimi rodicmi aj do svokrou a stretavame sa minimalne raz tyzdna, ked som mala tesne pred porodom tak to bolo aj 5 krat za tyzden ked som sa uz necitila dobre, z rodicmi si volam kazdym den, mozno raz za mesiac sa stane ze si nezavolame a ked idem do mesta tak vzdy skocim za nadimi do roboty aspon na 10 min ichvkuknut nech vidía drobcov,skocila by som tak aj za svokrou ale ona nemoze prijimat navstevy v praci alebo odbiehat von, keby som ich mala vidietv3-4 do roka tak nevydrzim bez nich aj co sa tyka rodičov aj svokry, proste mame vsetci dobre vztahy, mame sa radi a pomahame si, tak preco to kazit
@kukucka355 Zalezi ako daleko od seba byvate… ake mate vztahy… ja si neviem predstavit par c do roka ale ani kazdy den, cca 1-2x tyzdenne mne by to chybalo to vsak pripade ak ste s toho isteho mesta, ak ste dalej tak napr raz za 2 tyzdne
@ja123456789 suhlas
@mariska1989 suhlas
@kukucka355 ahoj, mali sme podobný problém. Ja som z rodiny zvyknutá na časté návštevy, on nie. Ja som doma na materskej, takže spoločnosť dospelej osoby ocením skoro vždy, on chce po robote aj cez víkend trochu kľudu. Voľakedy sme sa pre to vadili, občas sa stále stane, ale už máme svoj kompromis. On chodí k svojim rodičom aj k našim tak raz za 2-3tyždne. Dohoda je, že na spoločnú návštevu sa ide buď v sobotu alebo v nedeľu, nech si aj oddýchne ako uzná za vhodné. Ja keď chcem idem aj 2x do týždňa k našim alebo k svokrovcom. Vychádzame so všetkými, ale proste sme v tomto iní. Ja teda chodím často hlavne odkedy sa narodila dcérka, pretože ju chcú vidieť, pohraju sa s ňou, nemusím jej vymýšľať celý deň program len ja, naučia ju niečo nové a keď prídem domov, "odovzdám" ju oddýchnutému a spokojnému manželovi a mám zasa čas pre seba, porobiť, oddýchnuť si a tak. 3-4x do roka je strašne málo ak bývate v jednom meste. Ale ak mu to je tak strašne proti srsti tak by som sa s ním možno dohodla že spolu pôjdeme raz do mesiaca k jedným aj druhym a mimo toho si ty choď kedy chceš. Zase keby tebe chcel obmedzovať tvoje individuálne návštevy rodiny, tak to by bolo už moc, s tým by teda môj u mňa neprešiel 😉
@kukucka355 ja mám mamu veľmi blízko, voláme si hádam každé 2-3 dni a vidíme sa raz za týždeň. Jeho rodičia sú cez 600 km, tiež s nimi volá často, na návštevu chodíme cca každý druhý mesiac. Tak nám to obom vyhovuje 🙂
@kukucka355 ked byvate v jednom.meste co ti brani ist na navstevu?
Tak chod k rodičom sama toľkokrát koľko potrebuješ. Však nepotrebuješ doprovod, a on nech sedí doma alebo vonku s kamošmi

@kukucka355 podľa chuti sa stretnúť