icon

Ako často chodí váš muž do rodného bydliska?

glumik123
14. mar 2013

Ahojte žienky..tak sa Vas chcem opytat...ako casto chodieva Vas muž domov, k rodine. My byvame od jeho "byvaleho domova" cca 450km., chodieva tak raz za dva mesiace, niekedy castejsie, na vikend, alebo 3 noci, ale s tym ze tam ide sam. Dnes mi povedal ze mu chyba to ze s nimi nemoze sediet vecer pred telkou..tak ma to dost zarazilo, lebo si myslim ze by mohlo stačiť keby som tam chodievala s nim, a castejsie, a iba na otočku alebo na jednu noc. Ved on tam vlastne ani nema izbu svoju ani nič! Tak ja som z toho normalne v šoku, lebo nejako to neviem pochopit. Ja k mojim rodicom nechodim na vikendy vysedavat pred telku... :D

glumik123
autor
14. mar 2013

@petra8786 ale ved my nesedime len doma a nie sme spolu nonstop 🙂 len si myslim ze by sme tam mali hlavne chodit spolu...

petra8786
14. mar 2013

@glumik123 ale to s tou telkou to len tak povedal vieš aky su chlapi..on to myslel tak ze chce byt s rodičmi..možno medzi vami vyprchava iskra a uz ste si neni vzacni...tak je lepsie byt chvilu od seba..a potom si budete vzacnejsi....moj chalan sa chodi sem tam aj ožrats kamošmi nič na tom nevidim a mame aj dieta..ved treba si aj kamošov udržiavat...ved on inač nepije len raz za tri mesiace si ide vypit do Bratislavy a mne to nejak nevadi..akože niesom na hlavu uz uplne ze ho chcem mat maximalne pod kontrolou a ked ma podvedie alebo čo..tak poleti 🙂

gabriella7
14. mar 2013

každopádne je to zvláštne, my tiez bývame od rodičov...byvame v BA a rodičov máme na východe bývaju tak 15min cesty od seba, ked chodievame domov vzdy spolu by ho ani vo sne nenapadlo íst domov samého...a aj ked ideme domov tak spolu k nasim a potom k jeho rodicom. Moj muž tvrdí že je predsa ženatý nepotrebuje íst sám 🙂

dejnas
14. mar 2013

@glumik123 chodieval v takej intenzite k rodičom aj predtým? sťažoval sa už dávnejšie, že mu chýbajú? alebo je to len teraz, v poslednom čase tak ?

mima595
14. mar 2013

@glumik123 - zacni tam chodit snim..oni si zvyknu..jasne, ze ked k nim nechodis..takta povazuju za nieco "extra"...ako navstevu...

ked budete chodit castejsie, zvyknu si...ahlavne ked pridu deti...nechces ich predsa obrat o babku a dedka, hlavne, ked pises, ze s tvojimi rodicmi nevychadzas....a tvoj so svojou rodinou vychadza fajn...stari rodicia su doleziti pre deti, daju im toho vela, tak si urob z toho vyhodu....

petra8786
14. mar 2013

@glumik123 tak to preto nevies pochopit lebo s rodičmi nemate dobre vztahy uz to chapem.....ja zas rodičov nemam..mamina mi zomrela v auguste,ocino pre 12timi rokmi..dala by som vsetko za to ist k nim na anvstevua posediet....ked mi teraz odisli ..tak som pochopila,ze som mala k nim chodit častejsie..teda hlavne k mamine.....dala by som si facky za to,ze som za nou chodila raz za 3 mesiace približne..je to malo.....

bajana
14. mar 2013

@glumik123 ahoj, ja uplne chapem tvojho muza, u nas som ja ta, kto to robi 🙂 manzelova mamka aj jeho syn byvaju od nas cca 120km a chodievame k nim minimalne 1x za mesiac vacsinou spolu....nasi byvaju 300km daleko a ovela radsej tam chodievam sama (cca raz za 6-8 tyzdnov na asi 3 dni) ako s MM a mam k tomu niekolko dovodov:
- nasi maju maly byt a vedu nudny sposob zivota - tiez hlavne pred telkou....niezeby mi chybalo presne toto, ale nevadi mi byt doma s nimi len tak pasivne....ked je so mnou MM, stale tvrdi, ze sa nudi, vymysla program atd. ... to mne netreba, ja som rada s nimi "len tak"
- doma mi ostali vsetky kamaratky, ktore sa navyse velmi medzi sebou nepoznaju, takz esom rada, ked ich mozem po jednom ponavstevovat a tak babsky si poklebetit a nemusim so sebou tahat MM a riesit, ci sa bavi alebo nebavi...

Spolu chodievame tak 3x do roka....zatial nemame rodinu, uvidime, ako to bude potom...

janinah
14. mar 2013

@glumik123 ty tam neideš s ním? prečo? to je chyba a dosť veľká....najbližšie tam s ním choď ale nebuď nonstop na ňom nalepená,daj mu tam "dýchať"

glumik123
autor
14. mar 2013

@petra8786 ved ja rozumiem...len jednoducho, moj chlap ma kopec roboty! ale kopec, robotu si nosi domov, ma niekolko zakaziek, takze ked pride z prace tak sa naje a zase robi a robi a robi, do vecera vypne PC ideme spat a zase to iste, malokrat si na mna najde cas,..sme spolu doma, v jednej miestnosti, ked sedi za PC tak komunikujeme ale je to ine ako keby si mal najst cas iba na mna...takze ja takto prezivam niekolko tyzdnov mesiacov kym si na mna najde 2 hodinky volna na kino a podobne...a domov na niekolko dni moze ist bez PC bez vsetkeho...neviem, proste sa citim ukratena, rodine venuje rovno cely vikend,..no ja si nepamatam kedy sme mali spolu vikend bez PC...

aliza
14. mar 2013

@glumik123 ja som sa len pytala, aby sme boli v obraze, ze aky vztah mate 😉. Je tazko povedat, ze ako to on vnima a ako vnima vas vztah. Takto sa moze zdat, ze prehanas a ze mu nedovolis ist za rodinou a na druhej strane to moze byt signal, ze ten vas vztah nemusi byt uplne v poriadku, ked potrebuje si ist sadnut pred telku k rodicom 😖. A este ked pises, ze vlastne ani nema az taky vztah s mamkou, cize zrejme nie je na nu nejak naviazany, co by som este pochopila. Lebo takto to vyzera ako unik z vasej domacnosti, ako unik od teba a preto treba zistit, preco ma potrebu travit vikend s rodicmi namiesto teba. lebo je rozdiel ist si vybehnut s kamosmi a ist sediet pred telku s rodicmi, aspon teda podla mna. das sa ti poradit, ze najdi si aj ty nejaky program na vikend a nebud nanho taka naviazana, ale ak raz budete mat rodinu, tak to uz bude problem a dost velky.

petra8786
14. mar 2013

@glumik123 tak potom je možno chyba v nom nejaka,ze si ta malo važi..a ma rad ja neviem už

glumik123
autor
14. mar 2013

@dejnas chodieval aj castejsie,..no ako kedy, len teraz som mu to zacala vycitat ze preco nechodim s nim a preco im venuje "zbytocne" tolko casu, na to mi povedal ze chce sediet s nimi pred telkou :( pritom...so mnou pred telkou nesedel ani nepamatam, vzdy robi za pc

jana
14. mar 2013

no neviem, mne sa to cudne nezda .. mozno sa zle vyjadril, skus tu temu znova nadhodit. Ja osobne kebyze mam rodicov mimo mojho bydliska tak tiez sa zoberiem a idem bez manzela, bez syna asi nie, to by sa moja mamina nahnevala, ale sla by som. Oddychnut si od tohto vsetkeho tu v meste a len tak pokecat si s rodicmi, bez toho aby som si davala pozor co poviem, aby ma moj manzel nahodou nezacul 😉. Nie vsetko co poviem mame, musi vediet aj manzel ... a pravdu povediac, viem, ze tie 'babske reci' ho ani velmi netrapia. Tak mozno aj on potrebuje taketo nieco. Mimochodom, ja mam svokrovcov par min. od nas a manzel tam je denne min 15 min, mozno aj dlhsie co ani o tom neviem, ako hneva ma to, ale su to veci medzi nim a jeho otcom ci mamou a to respektujem. Ja ako matka, tiez budem rada, ked moje deti za mnou pridu, len tak nezavazne, len tak pokecat, hoc aj pred telkou, hlavne, ze budeme v kontakte a bude vzdy o com hovorit. A taktiez, poznam vela pripadov, co deti so svojim rodicmi su v telefonickom kontakte denne a nie kratko .. niekomu staci telefon, niekto aj tu blizkost toho cloveka.

glumik123
autor
14. mar 2013

@aliza ja som uz aj nad tym premyslala..neviem co urobim 🙂 no asi zacnem s nim chodit..a uvidm ako bude reagovat

stanislava2
14. mar 2013

@glumik123 ked sme sa zobrali tak asi 3-4 roky sme chodili každu nedelu k svokrovcom potom ked prišlo druhe dieta už sa intervaly preriedili na každý druhy týžden a cez leto ked máme v sobotu prácu okolo rodinneho domu a v nedelu chodievame na výlety do prirody nevidime sa aj mesiac.mame užasných rodičov zavolame si každu chvilku a pridu aj oni ked my nemame čas.moji svokrovci maju tiež program chodia na tury svokor vela športuje tiež mnoho krat ked zavolame že by sme prišli nie su doma aj cely vikend.Maju priatelov chodia na vylety uživaju si dochodok zakial im to zdravie dovoli.

glumik123
autor
14. mar 2013

@jana ten telefon, oni spolu casto volaju mejluju vsetko, cize nikdy nie je mimo diania... 🙂 ja sa to tiez snazim pochopit...len v prvom rade mi je luto ze tam nechodime spolu :(

lussy666
14. mar 2013

@glumik123 inak ja neviem, co je na tom znepokojujuce..citala som len par predchadzajucich prispevkov, potom som to vzdala.... 😝 robit z muza nenormalneho len preto, ze ide raz za dva mesiace domov k mame, no a? podla mna nemyslel doslovne to pozeranie telky, ale proste tu "atmosferu"...ja sa zoberiem a idem k nasim hocikedy, ked mi chybaju, na kavu, na vikend...nech byvas kdekolvek a nech mas aj svoju rodinu, domov sa treba vracat a nie je na tom nic zle....to uz kde sme, ze sa to poklada za cudactvo....smutne

janinah
14. mar 2013

@glumik123 ale ty čo si? čakáš na písomnú pozvánku? 😉 zbaľ si čisté gate,zubnú kefku a najbližšie choď s ním 😉 a uži si to a usmievaj sa na všetky strany 😉

glumik123
autor
14. mar 2013

@janinah 🙂 ved aj pojdem!

aliza
14. mar 2013

@glumik123 a problem vidim v tom, ze ako pises, netravite spolu cas, resp. jemu to nechyba, byt s tebou. A potom este ten fujazd k rodicom a ty sama doma...no neviem, mne sa to nepaci 😖.

janinah
14. mar 2013

ale zas je bežné,že ja idem sama s deťmi k našim,manžel chodil/už zomrela/ sám k mame príp. sám s deťmi,ale samozrejme najviac sme chodili všetci spolu k našim alebo ku svokre, skoro každý víkend sme tak chodili,my z paneláku na dedinu k jednym či druhým dedkovcom

dejnas
14. mar 2013

@glumik123 myslím, že @aliza to vystihla.... a keď to tak bolo vždy a tebe to začalo prekážať len nedávno, zrejme bude problém aj v niečom inom.... ťažko to posudzovať takto, keď do vášho vzťahu nevidíme... neviem, či ty nechceš k jeho rodičom chodiť s ním, či naopak on ťa nevolá.... ja si nemyslím, že tvoj problém spočíva v tom - ako tu niektoré kočky píšu, že si nevieš nájsť program bez neho a si k nemu pripútaná.... myslím, že chápem, čo ti prekáža (myslím si, nie som si 100% istá, to ani nemôžem).... ale práve preto si myslím, že ten problém bude v niečom inom.... v každom prípade, môžem poradiť len - otvorene si podiskutovať, povedať mu o svojich pocitoch.... rozhodne nezakazovať návštevy rodičov, nebrániť mu... držím palce 😉

aliza
14. mar 2013

@janinah ale oni deti nemaju, to je trosku ina situacia 😉. Aj ja s detmi chodim k nasim na prazdniny a bez muza, ale ak ma niekto potrebu ist na vikend k rodicom a necha partnerku samu doma v byte, tak neviem, nepripada mi to v poriadku. Aspon keby s nou niekam tiez chodil alebo travil ten cas pri telke aj s nou, tak ok, ale na nu si cas nenajde a potom ide na par dni k rodicom.

janinah
14. mar 2013

@aliza ale ved ani my sme deti nemali mesiac po svadbe...chodila som ku svokre s ním,cez deň sme porobili v zahradke,večer romantika pod čerešňou,opekačka,len si to treba vedieť zariadiť 😉

glumik123
autor
14. mar 2013

@dejnas ..neviem, s jeho rodičmi je to komplikovane, oni su taky ignoranti, je im jedno ci tam som nie som, ci tam je moj chlap alebo nie je, ale jasne ze ho radi vidia...ja by som aj rada chodila castejsie, len ako tu niekto pisal, ja sa tam v podstate nudim, a preto sa mi musi moj chlap venovat, cize aj ked bude doma tak sa musi venovat mne a nie im...ja si nemyslim ze som nanho naviazana, chodim von s babami praveze dost casto, ale samozrejme ze sa chcem naplno venovat hlavne jemu, len ja mam taku pracu ze mam po praci volno a hotovo, zatial co on stale robi..takze ja stale nanho cakam kedy sa uvolni (vtedy aj letim od bab z vonku len aby som si ho na par hodin ukradla), kedy si na mna najde cas, preto ma dorazi ked mesiac ma ignoruje a potom ide na vikend domov, bez pocitaca, bez roboty, im venuje vsetok cas, a ja tu zase nanho iba cakam a cakam kedy si tie dve tri hodinky na mna najde...

pusa
14. mar 2013
glumik123
autor
14. mar 2013

@janinah no a ja ti poviem nas program ked ideme k nim na navstevu, prideme, pozdravime sa...a kazdy si ide po svojom, ziadne ze opekacka, alebo nejaka spoločna aktivita, nic..on tam je doma, on sa vie zaradit k nim do ich bezneho denneho stereotypu...len ja tam potom iba sedim, obcas sa ma niekto nieco opyta, ja ked sa snazim komunikovat tak to su odpovede jednou vetou, a potom zase niekam vsetci zmiznu (chlap ostane pri mne a najdeme si vlastny program-a to je problem ze on sa musi venovat mne a nie rodicom)

aliza
14. mar 2013

@janinah no ale to nemam odkial vediet 😉, v prispevku si pisala o detoch. A podla toho, co glumik pise, tak o ziadnej romantike tu nie je rec, ani ked su sami doma. Na romantiku treba dvoch, ale jej partner chce byt sam a bez nej. Ked ta niekto nechce pri sebe, tak si nemas velmi co zariadovat 😉

glumik123
autor
14. mar 2013

@aliza baby..len zase neberte toho mojho ako niekoho kto ma nelubi 🙂 jeho to mrzi..naozaj to casto na nom vidi, ale bohuzial tu pracu nemoze odlozit, kolko krat aj po nociach robi aby na druhy den mne mohol chvilu casu venovat...

aliza
14. mar 2013

@glumik123 jedna velmi osobna otazka, mas pocit, ze ta este lubi? nie je to uz len o zvyku? mate vobec este nieco spolocne? co vas vlastne spaja? co buducnost? ake mate plany? lebo takto z tych par riadkov, co si napisala, to vyzera vselijako 😒. Vlastne ty len cakas, kedy si najde na teba cas. ty si ho zase najdes vzdy lebo chces byt s nim, on takmer nikdy, resp. nevyvija ziadnu snahu. To dedukujem z toho, co si pisala. Chce byt vlastne s tebou? alebo ako si to predstavuje, to vase spoluzitie?