icon

Ako často majú ľudia vo vyššom veku sex?

alex666
18. mar 2017

Ahojte, zaujíma ma, akým sexuálnym životom žijú ľudia po 40tke či 50tke, resp. ľudia v dlhoročných vzťahoch (myslím napr. 15-20 rokov). Som s partnerom len zopár rokov a niekedy premýšľam, aké to bude neskôr. Tie, ktoré ste vydaté dlho, ako často asi máte sex? Ďakujem za odpovede, ospravedlňujem sa, ak je toto príliš osobná otázka, no v reálnom živote sa to nemám koho spýtať (kto nechce, nech neodpovedá). Vďaka.

tiper24
18. mar 2017

@lenadka to radsej nechci vediet 😀😀😀 a nevyzeras na 40 skor na 30 🙂

lenadka
18. mar 2017

@tiper24 lebo nemáš okuliare 😉 😀

majkam6
18. mar 2017

moj manzel ma 40 ja o 3roky menej spolu sme 17 rokov a sex mame pravidelne 3-5krat tyzdenne.ale niekedy sa stane ze 5 dni nic ale potom dohaname.mali sme obdobie ked sme ho mali raz za dva tyzdne a nerobilo to dobrotu pre nas vztah a moju psychiku a sebavedomie.

sunny8
19. mar 2017

2x denne. Raz darmo ze starsi ludia ale prave ti si vedia vychutnat sex ako pozitok ne jak ta mladez bujacna jak zajace hlava nehlava nonstop 😂

fidorka7
19. mar 2017

@alex666 asi je to tým, že mm by tiež chcelo veľa žien za muža... proste stále sa snaží, prekvapuje, dáva tomu iskru. Ja sa naozaj nesťažujem.😘

fidorka7
19. mar 2017

@tiper24
no smola, miesto vedľa mňa je už 25 rokov zadané... a inak trošku ma nas..al nadpis témy, že "starší ľudia??" - veď ženy okolo 40-tky sú práve v najlepšej životnej forme čo sa týka sexu - vedia čo chcú, vedia si to vychutnať, väčšina je zabezpečená, takže ich netrápia základné existenčné problémy, nenútia muža trt.ať ako králici v plodných dňoch lebo chcú deti, deti ak majú, sú už odrastené, nie sú z nich teda unavené... ja vidím len samé pozitíva v tom mať 40+ a užívať si sex. Pre mňa sa pojem starší ľudia viaže k 65-70+.

0silvia0
19. mar 2017

@fidorka7 to mas pravdu, styridsiatka je v tomto super. Len ja mam manzela 50+ a priznal sa ze uz mi akosi nestiha😞
Mna by skor zaujimalo aky je sexualny zivot zien po prechode, ked uz hormony su v obmedzenom rezime

fidorka7
19. mar 2017

@0silvia0 no vieš, ten vekový rozdiel medzi partnermi sa raz prejaví... aj keď ani rovesníci nemajú vždy rovnaký apetít a nedajbože ak má jeden z nich aj zdravotné problémy.. Ak aj nestačí, mal by sa o teba postarať k tvojej spokojnosti, má k tomu množstvo možností.

0silvia0
19. mar 2017

@fidorka7 fyzicky

0silvia0
19. mar 2017

@fidorka7 pisem z mobilu: fyzicky staci ale tej chuti uz nie je tolko ako napr. minuly rok, ale mozno je to prechodne momentalne

zankaj
19. mar 2017

Vela zalezi aj ci budu deti ci nie 😂😂 prvy rok co sa mala narodila to bolo strasne chybala energia a chut. Potom to uz bolo lepsie. Mam po 30 a chuti je viac ako za mlada tak aj 4-5 krat do tyzdna. Nie stale manzel ma smeny takze neda sa stale. No 4-5 krat v pohode 👍🏻

fidorka7
19. mar 2017

@0silvia0 no tak to je potom ok, ak fyzicky stačí, je na tebe, aby aj tá chuť bola, vieš, čo naňho platí 😝

oli18
19. mar 2017

Zaujímavá otázka 🙂 Ja rozmýšľam, prečo ťa to zaujíma. Ak otázka súvisí priamo s tebou, tak myslíš príliš do budúcna. Skôr si myslím, že je to tvoja zvedavosť a týka sa to niekoho, koho poznáš. Odpoveď nemusíš hľadať ani tu, lebo tu prevažujú mladé baby, sú ale dôveryhodné štatistiky podľa vekových kategórií.

pininka
19. mar 2017

To je tazka otazka, my sme s muzom spolu 16 rokov, z toho 12 manzelia a vzdy sme sa milovali velmi casto, napriek tomu ze robi mimo nasho mesta a niekedy je aj 4 dni v kuse prec. Boli dni ked sme sa aj dvakrat, trikrat za den, niekedy vsak aj tyzden nic. Ked sa vsak rozpravam so svojimi kamoskami pripadam si ako z inej planety, akoby som bola nejaka nymfomanka. Ze ako mozem mat tak casto,ze ako sme sa dopracovali k tomu ze cakam tretie dieta. Tak ja na to,ze normalne,zobudis muza v noci, idete na to a bum podari sa. Upne boli sokovane,ze ja som zobudila muza kvoli sexu. Fakt nechapem, ked je chut a stale ma to s nim bavi, tak preco nie, ci som divna?

fidorka7
19. mar 2017

@pininka tieto pocity dôverne poznám...nerada sa na túto tému bavím s kamoškami, lebo som tiež za exota.😉

natuska87
19. mar 2017

😝 Obrovske plus: sex bez nasledkov, naleju Ti, mas vodicak...Darmo, kazdy vek ma nieco doseba...

pininka
19. mar 2017

@fidorka7 ako tu citam,az fake exotky niesme 😁, chvalabohu.

0silvia0
19. mar 2017

@fidorka7 no my sme sa hormonalne minuly rok tak vyjasili, ze manzel sa z toho doteraz nespamatal chudak a latka je vysoko polozena. Podotykam, ze sme spolu 15 rokov a mna to zacalo bavit ovela viac ako za mladi😔

tiper24
Autor odpoveď zmazal
alex666
autor
19. mar 2017

@0silvia0 Ano, to ohľadom žien po prechode by zaujimalo aj mňa 😊

patrik479
19. mar 2017

Je tu niekto kto robí v T-mobile a vedel by mi odpovedať na pár otázok 🙂

obsadenemeno
19. mar 2017

@patrik479 preco? Chces vediet ako casto maju ludia sex v T-mobile??? 😲

oli18
19. mar 2017

@alex666 veď sa opýtaj svojej matky 🙂

lenadka
19. mar 2017

@patrik479 ? Si zadrel prečo v T-mobile zrovna,O2 by nemohlo byť?

matulinuska
20. mar 2017

@oli18 aj mna to zaujima,niekolko krat som sa nad tym zamyslala ze akym sexualnym zivotom ziju starsi a stary ludia (pre mna su starsi aj tii 40+). Nikdy nebola tato otazka mierena na niekoho konkretne,je to skor o zvedavosti ci si naozaj sex uzivaju pravidelne aj ludia mozno okolo 50-60 pravidelne alebo nie. 🙂

mimihany
20. mar 2017

Super tak ja mam asi 100 rokov lebo sex bol naposledy v maji... takze len ometam pavuciny 😂

bvladka
20. mar 2017

sex nieje o veku! ... moj muz ma 64 r. , funguje mu to dobre a sex chce velmi casto 🙂 ... a mala som priatela o 4 roky mladsieho a vyzadoval sex podstatne menej 😉

epsonka45
21. mar 2017

Ked sme nemali deti bolo to 3-4x do tyzdna teraz som rada ked je to 3-4 do mesiaca.A teraz skoro vobec muz,menil pracu robi od rana az do vecera.A je potom rad,ze sa aspon chvilku zahra s deckami a odkvacne s nimi aj do postele.

winni
21. mar 2017

Konečne dobrá téma 🙂 ja sa nesťažujem, môj manžel má 54 a niekedy mu JA nestíham 🙂 😴 veľa záleží, či pracujete manuálne alebo fyzicky, ale ak sa dvaja ľudia majú radi, tak aj v sedemdesiatke im to bude chutiť rovnako krásne 🙂 nezáleží na tom koľko krát do týždňa. Samozrejme, ak nie si nymfomanka 😝

vlasta1818
21. mar 2017

Ako tu už viackrát zaznelo tiež si myslím, že je to skôr o človeku a ani nie tak o veku. Vek nejakú veľkú rolu v tomto smere nezohráva. Mala som priateľa, ktorý bol mladší odo mňa, ale nejako som mala pocit, že sex ku životu ani nepotrebuje. Bol fajn, všetko bolo super, až na toto. Potom som už mala pocit, že je to kvôli mne, že ho nechce, ale nakoniec aj tak to skončilo a konečne takýmito vecami sa nemusím zapodievať 😖