Ako často si píšete so susedou, ktorá je zároveň vaša kamarátka?

28. mar 2023

Ako často si píšete so susedou co je vaša kamoška a spoznali ste sa vonku počas RD keď ste boli vonku s deťmi? A ešte aj teraz ste možno na RD a vidavate sa občas vonku. A ako často si píšete s kamoškou z roboty, zo školy a tak celkovo s kamoškami? U mňa to bolo vždy na začiatku intenzívnejšie a teraz bud si nepišeme alebo pár razy v roku.

janai1
28. mar 2023

So susedou si nepíšem vôbec a s kamoškami každý deň

malinovka333
28. mar 2023

Zalezi s kym.mam kamosky a piseme si aj kazdy den aj volame tak 2-3 Ostatne sem tam napisu nieco alebo ja im

vikusjk
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikol873
28. mar 2023

to je uplne rozne, s niektorou si nenapiseme aj mesiac a potom ked uz si piseme, tak to nema konca kraja. s inou zase prehodim par slov kazdy druhy den, to sa akoze neda nejak presne povedat.

lenka.25
28. mar 2023

S mojou najlepšou kamarátkou sme v dennom kontakte , moje deti berie ako svoje deti . S inými kamarátkami ako kedy, raz za týždeň / dva

vilma7
28. mar 2023

Napíšeme si vtedy, keď sa snažíme dohodnúť stretnutie. Bezcieľne si nevypisujeme a ani nevyvolávame.

ivangeline
28. mar 2023

Raz za cas. Napr. raz mesacne? :D Skor pokecame vonku. Obdobne so susedou ako s kamoskou...len s kamoskou dlhsie/plus si volavame.

simca06022011
28. mar 2023

vobec, a so susedami uz vobec nie. Vedia kde byvam ak daco :DDD nebudeme si predsa pisat/volat, ked vie dobehnut
Piseme naozaj ked sa daco deje, daco treba, na vianoce, sviatok.. :D

diewcatqoo
28. mar 2023

Malokedy. Nerada si vypisujem s kymkolvek v spravach. Max. si s muzom alebo so sestrou posielame v spravach vtipne memecka a odkazy na videa.
Inak ak mi napise nejaka kamoska, som schopna aj 3 mesiace neodpisat, lebo sa mi nechce alebo si poviem, ze prave teraz nemam cas odpisat, tak napisem neskor, ale potom na to zabudnem. Uz mi kvoli mojmu pristupu takmer nikto nepise. Nastastie.

beataxxx
28. mar 2023

Mám niekoľko okruhov kamosiek a máme skupinky na whatsapp, je to milé, každú chvíľku niekto niečo napíše, začali sme s tým počas kovidu, keď sme sa museli izolovat

nyusika
28. mar 2023

s kamaratkami casto

kvetinka75
28. mar 2023

občas, radšej si zavoláme alebo sa stretneme

gladys_07
28. mar 2023

So susedou skoro vobec. Sadneme raz za tyzden na kavu (alebo vino) a prebereme vsetko odpredu odzadu, na co vypisovat. Kamosky co byvaju daleko, s dvoma si pisem denne, zvacsa banality (kto co vari, fotky deti a tak), s jednou sporadickejsie ale aj o dost inych temach. S kolegynami si nepisem vobec, ved sme spolu kazdy den. Ked som bola na materskej tak sme si ozaj len sem tam napisali, k sviatku a tak.