icon

Ako často vám hovorí váš priateľ, že ste krásna?

1. feb 2021

Ako často vám prejavuje náklonnosť vás partner? Hovorí vám aj kritiku na váš výzor? Cítite pri vašom partnerovi priajtie za to ako vyzeráte, čím sa živite? Kritizoval vás niekedy za to akú máte prácu, a že nezarabate viac? Čo si musíte o Tom, keď sa financie rozdeľujú na polovičku na domácnosť, dovolenky ...a partner má požiadavky aby ste sa kraslili, teda upravovali a je ochotný vám zaplatiť aj za silikóny? Ale inak všetko musí ísť na polovicu aj keď ma žena menší príjem plus varenie a upratovanie leží len na jej pleciach? Ako vnímate fakt, že by vám priateľ povedal ( teda nie priamo, ale veď vieme čítať medzi riadkami) že jeho ex varila lepšie a že ja nie som tak atraktívna ako ony? ( Hoci je s rozchodom vyrovnaný, bol už dávno, on ho inicioval)? Priateľ s kt.planujeme svadbu mi naznačil, že je so mnou lebo na lepšiu vizuálne nemá ( hoci by chcel) a krajšie ho odmietli...raz mu niekto radil, aby si zobral skaredsiu ženy aby neutiekla ...a teda to som ja.

laura1607
1. feb 2021

Ešte stále máš možnosť odísť od chudáka Toto je moc to ani nieje chlap to je obyčajný chudák 🖕 nič viac prosím dobre si rozmysli či s ním chceš byť celý život, lebo to bude len horšie a horšie ... Život máš len jeden prečo ho preboha prežiť s niekým takýmto... Niekde na teba čaká muž ktorý ti dá modré z neba 🙂

liwmia
1. feb 2021

To kde si preboha takého našla? Ako nič v zlom... To je "výhra v lotérii". Myslím, že každá, aj tá nie práve najkrajšia žena na svete má na lepšieho, než je ten tvoj. Nenechaj si zničiť život...
Moja skúsenosť s bývalým EX... Fakt nikdy mi nepovedal, že som krásna alebo že sa mu páčim. A jeho dôvod? Povedal mi, že keby mi to hovoril, tak by mi stúplo sebavedomie a mohla by som ho opustiť kvôli inému, krajšiemu 🤦‍♂️🤣.
A tak sa aj stalo. Radšej som sa poobzerala inde a našla si takého, ktorý mi to povie každý deň a aj keď mam 15kg viac, tehotenské brucho, chodím doma vo vytahanych teplákoch a 4 vlasy sú už šedivé 🤣🤰🥰.
Takže ďakujem za môjho EX, že ma prinútil otvoriť oči...

maskotka812
1. feb 2021

Myslím si, že je lepšie byť sama ako, vadiť niekomu na každom kroku.

To čo je pre niekoho nie dosť dobré! Pre druhého požehnaním!

janulka1802
1. feb 2021

Mne manžel často vraví, že som krásna a xy komplimentov. Takého, ako máš Ty by som nechcela ani náhodou. Kopla by som mu do zadku.

elizabet173
1. feb 2021

Prosim ta, prehodnot tu svadbu, s tymto bulom budes nestastna cely zivot a zokope v tebe aj tie zvysky sebavedomia, co este mas. Uplne vazne ti navrhujem, aby si si nasla psychologa, ktory ta nauci mat sa rada, uvedomovat si svoju hodnotu, aby si nenadvazovala vztahy s podobnymi tlkmi. Uvedom si, ze nemusis toho praveho najst na prvy, druhy, ani na stvrty, piaty krat. Ale nie je lepsie aj desat krat vycuvat a pockat si na muza, ktory si nepotrebuje dvihat ego tym, ze ponizuje teba ako si zavesit na krk taketo nieco? Naozaj tuzis trapit sa a pochybovat sama o sebe cely zivot?

janeninka
1. feb 2021

Co ti dava vas vztah? Ako reaguje ked chces riešiť vase rozdelenie povinnosti a vydavkov?

dskjhfdlkdjhl
1. feb 2021

Cim viac zakladatelka pise, tym viac som presvedcena o tom, ze su obaja hlupi. On, ze je s niekym, koho si vobec nevazi, je s nou len preto, lebo sa lepsia nenasla a ona, ze je s nim, lebo si ju nevazi. Ziadne vzdelanie nezaruci mudrost a tu to krasne vidno.

lubiss
1. feb 2021

vazne si ho chces zobrat ??? :DDDDDDDDDDD aby si chodil pohonkavat na zachod nad tymi na ktore nema ? :D jaj smejem sa sorry

tessa04
1. feb 2021

Ahoj, na rovinu, podľa toho čo píšeš sa javí ako pako a mne sa tak zdá, že nemáte vzťah založený práve na nejakých podstatných hodnotách. V partnerstve, manželstve, by sa mali dvaja podporovať a správať sa tak, aby aj tomu druhému bolo dobre. Riešite vzhľad, šaty, silikóny,darčeky..a ja neviem čo. Láska má byť nezištná, nedokazuje sa darmi ale skutkami a aj tým, ako sa k tebe ten druhý správa. Ty sama by si si mala byť vedomá svojej hodnoty, vtedy to nepotrebuješ počuť od partnera. Samozrejme, každej žene padne dobre kompliment, pre mňa je však dôležité, že si ma môj manžel poláska, pritúli, pobozká a viem, že sa naňho môžem vždy spoľahnúť a je zodpovedný..to že sa milujeme viem, nemusíme si to dokazovať darmi a pod. ..

sara005
1. feb 2021

Je uplne nepodstatne, kde je “objektivna pravda”. Podla mna normalny a aspon ako tak vyrovnany clovek sa ani nebude vyzivat v porovnavani s expriatelkami. Aj po 13 rokoch mi sklada muz komplimenty, ako casto neviem, nemam dovod si to ratat. Niesom jeho typ, prirodzene inklinuje v tmavovlasym zenam s tmavsim fototypom a ja som uplny opak, ale pacim sa mu aj tak. Aj mne sa paci taky typ muzov a on tiez tak ani zdakeka nevyzera 😁 Ocenuje aj moje varenie, vlastne neviem o ziadnom jedle, ktore by mu odo mna nechutilo a casto aj pochvali, niekedy si pochvalu sama vypytam tym, ze sa spytam, ci mu chuti. Ak tomu tvojmu nevaris dostatocne dobre, tak nech sa nauci varit a vari on, vsak co mu brani. Nikdy nemal problem s mojim vzdelanim a pracou, skor sa tym pochvali a davnejsie sme mali podobne platy, no uz som dlho doma s detmi a ked sa vratim, tak budem mat o dost mensi plat. Nevidime v tom ani jeden z nas problem, vsak super, ze sme si financne polepsili a nemusim sa na neho teraz dotahovat. Kazdy mame vlastny ucet, no peniaze vnimame ako spolocne, absolutne neriesime z koho uctu sa plati novy spotrebic ci dovolenka. Nikdy mi nepovedal, ze si nieco nemozem kupit ani nemal blbe reci na nejaky moj nakup, ale niesom ani marnotratna. A hlavne moj muz nieje chudak, co nadava na svoje ex. Je dostatocne pokorny a rozumny clovek a preto si uvedomuje, ze chyby byvaju na oboch stranach.

mirage
1. feb 2021

prosim ta, ukaz nam toho tvojho Adonisa, lebo sa mi dviha tlak, ked toto citam. Kde mas sebavedomie? Sebalasku? Sebauctu?

thewitch
1. feb 2021

Vôbec nemáš pravdu. Ja sama sa považujem za veľmi nepekné dievča, mám hrozné zuby a robia sa mi varážky plus mám malé prsia ale môj priateľ ma nadovšetko miluje a hovorí mi že som krásna aj úplne sám od seba hocikedy. Vie že mi bolo v minulosti ublížené, a ľúbi ma takú aká som a je šťastný že ma má. Nie, pekné ženy možno majú viac šancu na dokonalých mužov ale vážne urob si nadhľad mnoho takých čačaných žien je aj sprostých (česť výnimkám) a chamtivých a detto takí muži. Na čo sa ešte tým mužom vlastne zaoberáš keď vidíš aké primitívne otázky ti kladie? Aby mne niekto rozkazoval do implantátov? Lebo aby som bola preňho atraktívnejšia a ukojila všetky jeho túžby? Za akú cenu? Za bolesť, pocit menejcennosti, podradenosti... ako FAKT, máš na lepšieho. Až ma to hnevá... A tým akoby mi povedal že chce svadbu so mnou lebo na lepšie nemá ALE CHCEL BY, by som mu dala facku a dovi do po, to by bola posledná kvapka a chlapec by skončil.

denka001
1. feb 2021

Veď to je čo za chlapa mne môj vždy hovorí že ma ľúbi že som krásna a to mám po dieťati aj kilá naviac a sme spolu 7 rokov takmer

luciannka83
1. feb 2021

Ved nech si ide za byvalou, ked bola krajsia a lepsie varila. Toto ti bude robit cely zivot. A delenie financii presne na poli. To jaky je skrob...

thewitch
1. feb 2021

Žijeme len jeden život, to že nám genetika niečo nadelila alebo už aj vek, no a čo? Stále nevidím problém nájsť si niekoho kto bude milovať teba aj pár kíl navyše alebo zle vytrhané obočie alebo kŕčové žilky na nohách.

majkeel
1. feb 2021

No dievca, si kopka nestastia.
Kaslite na to, lebo ste spolu iba preto, ze si obaja myslite, ze si nenajdete nic lepsie a ani ste si nesadli.
Ty si si vysnivala nieco ine ako on, otazka je, co z toho je realne.
Chces, aby ta chvalil - niektori ludia nie su na pochvaly
Jeho ex boli krajsie? Ale ved je s tebou. Vzdy je niekto v niecom o nieco lepsi, krajsi, mudrejsi, sportovejsi, sikovnejsi a tym je unikat.
K zivotu si mudri muzi hladaju normalne baby. Pekni ludia su casto sebecki. Lebo v 40tke zistis, ze z toho pekneho/peknej je zrazu skaredy/a, neprijemny/a stary/a mrzuty/a kacer/kacka a este je aj na tarchu, lebo takym chrumkavym sa nikdy nechcelo pracovat a mat nieco na horsie casy.
Ak mas mensi prijem a este nemas deti, tak sa snaz mat vyssi. Nastvanost, ze ti neprispeje zo svojho platu na saty, dovolenky,... ti nepomoze. Za mna: Ked som mal nizky plat, mal sm skvely zivot - sport, treningy, pohoda, relax, nepotreboval som vela. Izba na prenajom, 2 tricka, 2 tenisiek, bunda, sportova vystroj. A bol som stastny. Aby som sa postavil na nohy, musel pracovat viac a zase som bol stastny, lebo som videl, ze sa mi postupne dari. Stastie si musis vytvorit sama, to sa kupit neda, aj ked si to mnohi myslia. Preto je vela bohatych stale u psychiatra. ;) Niektori ludia nie su stastni, stale somru, maju nizky plat, napriek tomu su nespokojni, chcu vyssiu urovenm a su nastvani, ze im ju neposkytne niekto iny. Snaz sa byt spokojna s tym, co mas, alebo si makni.
Upratovanie, varenie? Kazdy uprace po sebe, v sobotu si date hodinu spolocne upratovanie. Var na 2 dni vopred, jeden den sucha strava, dalsi chodte sa najest vonku. Nerob z toho vedu.
Asi byvas u neho a stazujes sa, ze to nie je spolocne. Ved mas 30, mas phd, nemas zaväzky, mas kopec casu tak si vybav hypo a pomaly splacaj.
Ak od tohto odides, kto iny bude pocuvat vecne staznosti, nespokojnost a nareky. Musis sa dat trosku dokopy.🙂

andrea78
1. feb 2021

Utekaj kade lahsie, kym je to jednoduchsie. Skoda sa vyjadrovat, nic pozitivne by to nebolo. Nerozumiem, z akeho dovodu si vobec s nim, nechapem to, mat niekoho, toto trpiet, aby sa ku mne takto spraval?

sandrika1986
1. feb 2021

Nemam slov...

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
marca12
1. feb 2021

S takym dementom by som nestracala cas. Vzdy som mala partnerov,pri ktorych som sa citila ziadana a atraktivna. Nikdy mi nic nevycitali,neporovnavali ma,nevydelovali. Boze ved to nie je zivot,kednemozem byt prirodzena a spontanna,takisto opacne,ak by on nemohol byt spontanny.

viki128
1. feb 2021

Normálna si? Prepáč ale ak potrebuješ poradiť tak asi nie.. Pošli ho do riti čo najskôr a pekne mu vytmav toto všetko.. Ja keď čítam tieto diskusie niekedy tak rozmýšľam či môj chlap je taky úžasný, alebo vy mate takých jebnutých (krajšie sa to povedať nedá).. No ale keď ste s takými tak si za to môžte samé asi

alzbettaa
1. feb 2021

Debil sorry

sense
1. feb 2021

Vo na ňom ľúbiš a co je na ňom také wau že si ho chceš vziať, keďže z tvojho popisu som nič také nepostrehla
Ako dlho ste spolu?

rakahaka
1. feb 2021

Toto je ne-priatel. S tymto Ta necaka nic dobre. Ked uz teraz si ponizovana lepsie to nebude. Partner Ta ma prijat taku aka si! Raz by mi povedal ze ex varila lepsie a uz by varene odomna nedostal. Kazdy sa predsa uci ale toto nie je podpora. Mrzi ma Tvoje sebavedomie ze si myslis ze si skareda... predsatv si ze niekde vonku je muz ktoremu sa pacit budes! Mne muz napriklad vravi ze nemaluj sa netreba ti to, viem ze klame, ale vzdy ma to potesi :D
Delit vsetko na polovice je blbost ako traky ak nechodite na kolac a kavu a nemate 14. Ak mate domacnost skladajte sa percentualne zo svojich zarobkov abo to bolo fer a samozrejme aj domace prace na pol.
A ano citim prijatie pri muzovi aj suhlasi s tym cim sa zivim kedze som jeho zamestnavatel :D
Silikony by mi pre moje zdravie a bezpecnost nikdy nedovolil, komentuje postavu len ked zhodim 2-3kg ze si to vsimne ale ked su naspat nikdy by nic nepovedal, iba keby mu poviem ze sa citim pribrato, povedal by ze pod so mnou do fitka alebo nieco podobne. Naozaj Ti zo srdca radim nebyt v tomto vztahu, ked teraz nie si stastna uz nebudes potom a on sa nezmeni ked teraz Ta berie ako poslednu moznost 🤷🏻‍♀️

bettie
1. feb 2021

@sickynickyobsadene 🤣🤣🤣🤣

hopsadobrandejsa
1. feb 2021

Toto musi byt nejaky troll alebo fake.....

Ziadna zena nie je tak zufala, ze si bude planovat svadbu s muzom ktory sa jej "priznal", ze si ju berie len preto lebo nema na lepsiu.

Toto keby povedala priatelka mne tak jej rovno balim kufre. Ze ma problemy s vlastnym sebavedomim je jej problem, ale urazit ma tvrdenim, ze si ma berie pretoze nema na viac je asi najdrzejsia vec aku som kedy pocul.

Ak je toto real tak to bude strasna show pred oltarom:

" Beriem si ta v zdravi aj v chorobe, v stasti aj nestasti.......ale hlavne preto, lebo na viac nemam"

kataina
1. feb 2021

začni si vážiť samu seba a urob len to o čom si naozaj presvedčena, že to chceš. Naozaj chceš s ním žiť ? Naozaj si ho chceš zobrať ? Sama si daj odpovede.
Mala by si mať rada aj samu seba, neurob zle sama sebe

arianna25
1. feb 2021

@maximilie velmi pekne napisane

bosorka2302
1. feb 2021

Hmmmm prvi dvaja moji ex boli taki ako tvoj....az raz prusiel jeden muz a ten je zo mma hotovy. Ale ze uplne ci m am na sebe teplaky alebo saty. A to mam 90 kil!! Zerie ma ako modelku. Ked ma prvy krat videl usta otvorene a nepreslo ho to ani po rokoch😀😀. Pocuvam len komplimenty. Takze ver tomu ze raz pride niekto kto nude z teba uplne paf a je to skvely pocit. Nezabijaj roky ako ja s muzmi co nevidia tvoju krasu prip.sa im paci uplne iny typ zeny. Vzdy ti to bude vyhafzovst na oci.

dusankomoj
1. feb 2021

Všimla si si,že nie moc krásne baby majú tých najkrajších chlapov? Pretože krása nieje všetko a tie baby ponúkajú niečo kvalitnejšie a trvácnejšie! Pošli debila do p..preč,vypni prsia a počkaj na lepšieho(30 rokov nieje koniec života)😉