Ako často vám volá manžel?
Ahojte...môj manžel chodí na dva týždne preč do práce..zaujímalo by ma, ako často vám manžel volá, to je jedno či chodí na týždňovky alebo ho máte každý deň doma...lebo ten môj sa akosi nemá, ja neviem, myslím si, že keď máme volania zadarmo, tak by sme si mohli volať každý deň, ale možno je to veľa, preto sa pýtam vás ..možno mne sa to zdá divné, že by sme sa mali počuť každý deň..proste chcem vedieť váš názor...Ďakujem....
Moj muz chodi na 12 a 24 a za 24 mi zavolá rano ked vstaneme,ja obed co robim,ked sa vyspime,ked sme vonku ci sme v poriadku,ked dojdeme domov,pred večernou,po kúpaní,ked mala zaspi🙂a aj v noci ci je vs ok,a mi o toho Smskujeme🙂mne to vyhovuje,zaujima sa o nas ked nie sme s nim
@zaclona84 Ahoj,ja som toto isté riešila niekedy dávno,chcela som aby sme si každý den volali a písali,ale moj muž nemal tú potrebu.Istú dobu sme boli každý večer na skype,ale potom sme mali nejakú menšiu hádku a neozvala som sa mu dlhšie,milý bol z toho v takom šoku,že som ho nespoznávala,volal mi stále do roboty,písal sms,vyzvedal prečo už nechodím na skype a a tak.Zistila som ,že akonáhle som sa stala nedostupnou bola som pre neho omnoho viac zaujímavejšou a akoby sa začal "bát".Takže pre muža sa asi stáva žena prítažlivejšou,ked je sem-tam nedostupná a "zahalená rúškom tajomstva".
@natalym Neviem, myslím si že by mu to vôbec nevadilo...teraz má prísť vo štvrtok a som rozhodnutá, aj keby NÁHODOU zavolal, že mu to nezdvihnem....možno teraz keď vie, že som mu už tri dni nezavolala, že si možno večer vypije s partiou že ho nenačapem..alebo neviem...uvidíme...vieš, ja som aj taká, že ak nezavolá ešte daaké dva dni, tak mu zavolám ja a nakričím mu že čo na nás nemyslí....asi tak....
Môj manžel chodí do roboty každý deň na 7 a domov chodí 17.30..Volá mi tak okolo obeda, ako sa majú dievčence, čo porábame a tak, ale záleží od toho, koľko toho v práci má. Občas mu volám aj ja, ale tak aspoň raz za deň sme v kontakte 🙂
@panidia tak mne chlap takto chodí odkedy sme spolu takže 10 rokov a za ten čas som možno päť krát urobila to, že som mu nevolala a on potom za tri dni sa asi spamätal alebo neviem čo ale tváril sa akoby nič...neviem či si vôbec všimol, že sme tri dni neboli v kontakte..my neskypujem, môj robí v čechách a teraz máme cez O2 volania zadarmo aj do cz....vieš, kebyže skype, tak chápem, možno nešiel internet alebo niečo podobné...no proste nechápem, ako si nespomenie ani len na deti...keď môže zavolať hocikedy cez deň...
môj mi volá každý deň večer vždy... a niekedy aj cez deň aspoň tak 2 krát, lebo mu je smutno... ale každý deň určite si voláme
Môj chodieva na týždňovky a voláme si každý deň večer.
@zaclona84 my si volame kazdy den niekolkokrat bez ohladu na to ci budeme vecer po praci spolu, alebo sme kazdy v inom state. A ked nie volania na telefon, tak skype. Ale tak sme si zvykli, keby mi manzel nezavolal, ze ako som zacala den v praci, tak mu urcite volam ja, to iste poobede ci je vsetko ok, medzitym este ak pride nieco ako balik, ci posta, ked ju jeden preberie druhemu zavola, pripadne ze co treba kupit, alebo ze kedy dorazim s detmi domov, cize minimalne 3-4x denne si brnkneme, ked aj nie dlho, niekedy len minutku, niekedy ked je blazinec v praci, tak mu len poviem ze neskor zavolam ze teraz nestiham, ale vie o mne a ja o nom. Ohladne toho kto to ma lacnejsie, ten vzdy vola, ale ten druhy zas moze prezvonit, ze zavolaj mi. Ozaj si neviem predstavit ze by sme si nezavolali kazdy den
No baby ja mám pocit, že tomu našemu tatinovi vôbec na nás nezáleží podľa toho čo tu píšete...máte ho každý deň doma a aj tak vám tri krát za deň zavolá...ten náš je preč dva týždne a vôôôôôbec mu nevadí, že sa aj tri dni nepočujeme....viete, ja si myslím, že napr. vám môže chlap aj sto krát povedať, že vás miluje ale ak nič preto nerobí nijako to nedáva najavo, tak mu to asi pravdepodobne neveríte.....a ako si mám teda vysvetliť to, že sa neozve, nezaujíma..proste si myslím, že mu vôbec nechýbame a že na nás nemyslí....cez deň mi volať nemusí, viem že má asi veľa práce ale tiež dobre viem, že večer od tej šiestej už má voľno a aj tak si nenájde ani ako som tu už písala ani len tie dve pošahané minúty aby sa ozval...aby sa proste zaujímal...
Muz chodi rano o 06 .00 z domu, chodi vecer o 18:00..Nevolame si..napiseme si na messingeri ..nieked kazdy den niekedy aj tyzden nie..keby to nieje zadarmo nepiseme si vobec..ja osobne som najradsej ked si detajly zo dna rozpravame pri veceri, alebo na prechadzke..ma to take caro🙂
voláme si,len ak niečo treba,tým viac,že v práci väčšinou nemôžeme dvihnúť mobil...nie sme kecálkovia ani ja ani on 😉
@natalym Na odľahčenie..keď on odo mňa niečo chce ..to je jedno hocičo, tak mu veľa krát poviem nech si zavolá bratom....a kedysi som mu to povedala už aj v posteli...😀...vieš ono to ide jedno s druhým...aj toto volanie aj tí jeho bratia...proste je to všetko o tom(podľa mňa), že mu na mne nezáleží tak úplne...len tak ako kedy....alebo tak na jednu tretinu....
@zaclona84 - nie všetci ľudia radi telefonujú. Niekedy som preč ja dlhšie s deťmi a on zavolá cca každý tretí deň na 5 min. Základné veci, bez vykecávania - fakty. Tiež, keď sa niečo dôležité rieši. Ale on to tak robil vždy, Raz sme spolu telefonovali až 10 minút - to som už ja skončila, že sa nejako rozkecal 😀 😀 Obaja máme spolu mesačne výdavky za telefón okolo 10€. Jemu to vyjde aj na 2 eurá 😀 😀 Takže tak....
Ked robi rannu a poobednu tak 2-3x pocas smeny, ci sme v poriadku a co dievcata atd.... ked ma nocnu tak nevola 😀
My sme rano spolu....pocas dna ked sme v praci tak aj 5x si volame a od pol 5zase spolu...a uz to trva 4roky...ked je na niekolko tyzdnov v rokuprec tak volame este castejsie
@zaclona84 moj ked chodil pred par rokmi na tyzdnovky tak mi volal kazdy den a ked bol v rusku tak chodil do tel. budky aj 15min aby ma pocul.. My si volame a piseme casto, ale sme na seba dost naviazani ..neviem si predstavit aby som ho nepocula viackrat za den ked nie sme spolu..ale zase nie kazdy je takyto si myslim.. V nasej rodine sme komunikovali spolu stale, kecali s rodicmi do vecera..ale nie kazdy ma potrebu komunikovat a niekomu staci mozno ked sa ozve sa par dni.. Kazdopadne ak ti to vadi a trapi ta to tak to muzovi skus vysvetlit preco ho chces pocut.. Nie iba preto ze mate neobmedzeny pausal tak nech sa vyuziva..
dobra otazka 😀 😀 my si volame ked si nieco existencne potrebujeme povedat co je asi tak raz za tyzden alebo za 2 ale to sa vidime doma kazdy den. ked napr. ja idem na slovensko s malou na 2 tyzdne tak to si aj 3x zavolame 😀 😀 hlavne koli malej. Ja proste nerada telefonujem a on si musel zvyknut, myslim ze mu to ani nechyba. ved co by sme si kazdy den rozpravali?? 😕 😕 nemusi to hned znametat ze mame niekoho ineho
@zaclona84 len podla toho nemozes posudzovat ci Vas lubi, alebo nie, mozno nema potrebu sa vykecavat. U nas raz par tyzdnov byval mlady muz, ked tu zacal pracovat, mal internet k dispozicii a nechcel volat na skype, ani ziaden kontakt, lebo ze potom deti placu a on to tiez tazko niesol. Pritom tu nam vzdy o nich hovoril, fotky ukazoval, tak vidis, to zavisi od zvykov a od povahy. Povedz mu ze by si bola kludnejsia, keby si kazdy den mala od neho aspon sms. Ja mam taku dohodu s mamou, kedze zije sama a je od nas daleko, kazdy den mi musi dat nejako vediet ze je ok, to je jedno, ci na skype, mail, ci telefon, staci mi ahoj a viem ze je ok. Raz sa mi dva dni neozvala, zburcovala som vsetkych znamych, aby ju sli pozriet ci je v poriadku 😀 Normalne manzelovi vysvetli ze sa onho bojis ked nevies ci je ok, nemusite kecat dlho, hlavne ze o sebe viete 😉
Ahoj, tak moj muz mi vola kazdy den z prace.Ja mu nevolam, iba ak je nieco dolezite. To, ze tvoj muz nezavola nemusi znamenat , ze ta nelubi. Ked je doma venuje sa tebe aj detom?
u nás som ja ten človek, čo volá menej resp. skoro vobec ak sa nič zvláštne nedeje, nejako to nemám vo zvyku, nerada telefonujem radšej sa alebo stretnem osobne, alebo píšem- v dnešnej dobe na to stačí otvoriť počítač a ani netreba chodiť na poštu ako kedysi 🙂 ... ked sú napríklad decká na tyzden v nejakom tábore nezvyknem im volať nikdy, rešpektujem pokyny vedúcich alebo učiteľov ktorí vždy hovoria že to deti len zbytočne vykoľajuje a že si telefony ani nemajú brať so sebou ... jednoducho si všetky zažitky rozprávame potom prípadne ked po ne idem mi všetko poukazujú, to že ich mám rada im opakujem ked ich vidím ... a podobne je to aj s mužom, nejako nevidím dovod hovoriť s ním denne do telefonu : Ahoj, čo nové? Nič. Ako sa máš? Dobre alebo sa vykecávať o totalnych zbytočnostiach ... tiež si nemyslím že počtom telefonatov sa dá niečo merať a ak ano, tak mi potom namerajú že som cynická potvora bez srdca, no čo už 😅
@zaclona84 Ja mám takého istého manžela. Viem, že nás miluje, myslí na nás, avšak telefonovanie ho otravuje. Nemá rád ani keď mu volám do práce. Keď.je na sluzobke, musím mu ja volať. Proste keď mi volá, viem, že je to vždy veľmi dôležité. Ja už som si na to zvykla. Kedysi sme sa kvôli tomu hadavali, ale vysvetlil mi, že nemá rád vykecavanie. Lásku mi dokazuje inak.
Moj muz ked bol v cr a chodil domov raz za mesiac sme kazdy den rano a vecer sms cez den na obed a ked prisiel na ubytovnu a vzdy ked som nieco dolezite riesila vzdy vsetko riesime spolu.a teraz robi doma tak isto ked je v robote a nieco dolezite riesim zavolam.a mne vola vzdy ked ma fajciarsku a prestavku na obed.

@natalym Veď toto...niekedy už aj ja strácam trpezlivosť...a najviac, keď mi tvrdí že som v tomto paranoidná..ale veď dobre vidím, čo robí...