Ako často vám volá manžel?
Ahojte...môj manžel chodí na dva týždne preč do práce..zaujímalo by ma, ako často vám manžel volá, to je jedno či chodí na týždňovky alebo ho máte každý deň doma...lebo ten môj sa akosi nemá, ja neviem, myslím si, že keď máme volania zadarmo, tak by sme si mohli volať každý deň, ale možno je to veľa, preto sa pýtam vás ..možno mne sa to zdá divné, že by sme sa mali počuť každý deň..proste chcem vedieť váš názor...Ďakujem....
Správu som od chlapa nedostala už ale poriadne dávno...už tak dávno, že normálne pochybujem, či to ešte vie...😀...viete, potešilo by ma to, keby sa viac zaujímal...ja si nepotrpím na darčeky a čokolády a podobne..ja si strašne vážim drobnosti ako ked okolo mňa ide tak ma len tak postíska alebo...proste také milé drobnosti tohto typu....len tak z ničoho nič potrebuješ niečo pomôcť? ...nechaj deti osprchujem ja....a medzi takéto milé drobnosti patrí aj telefonát...tu ide aj o to, že proste vždy mu volám ja..nikdy nie on mne...už sa niekedy cítim ako neaká semetrika čo mu furt vyvoláva...
No nič, idem do postele...uvidíme, či si zajtra vôôôôbec všimne, že nás už 4 dni nepočul....som veeeľmi zvedavá...Ďakujem vám veľmi pekne za názory....Dobrú noc ..zajtra....
@zaclona84 ja by som mu na tvojom mieste nezavolala a cakala kym sa ozve on prvy, ale ani s tym nic nevyriesis.Pokial vas vztah klape tak ako ma by som toto zahodila za hlavu 🙂 Ja sa na mojho stazovat nemozem , ked potrebujem pomoct tak mu poviem a urobi to.Akurat mi vadi, ze malokedy ho napadne urobit nieco sameho od seba.Tiez robi na 4 zmeny a este si berie v robote casto aj 16-tky.Ale ani ja nesedim doma na zadku, mame 13 mesacneho syna , beham okolo neho cely den a aj v noci sa casto budi.Preto vyzadujem pomoc aj od muza,predsa je to nase spolocne dieta.
Ked ja nezavolam on sa neozve jak je den dlhy
Momentalne byva priatel v nasom byte v SC a ja u rodicov v BA. Takto fungujeme uz mesiac a pol a dalsi mesiac tak fungovat budeme. No volame si ozaj denne aj niekolko krat. Vela krat sa stane ze si zavolame len napar sekund ci minutku ked niektory z nas nieco od toho druheho potrebujeme alebo ked dcera za mnou dojdes telefonom a chce volat tatovi. Cize v telefonickom kontakte sme niekolko krat za den+to co si piseme cez socialne siete.
Ale len tak co robim,ako sa mam,ci nieco nepotrebujem alebo co tak to sa ma nespyta a preto mi nikdy nezavola. Mame taky system a mne to vyhovuje 🙂
Podla-mna je jedno, ci pride denne domov, ci raz za tyzden. Manzelstvo nie je len o vaznych veciach... je o smiechu, problemoch, malickostiach, uspechoch i neuspechoch. Vdaka Bohu za mojho manzela, ktory ma pocuva a aj sa so mnou zdiela
@fra Ja som tiez ta, co vola malo, resp. ja ani neviem, kde mam telefon a niekedy sa hadame na tom, ze som po 10-tich zvoneniach nezdvihla telefon 😅 Ja som notoricka na NEVOLANIE ale napriek tomu si myslim, ze ked muz chodi 14 dni do prace a vobec sa neozve rodine, tak to je podla mna pruser. Kolko casu by mu zabralo napisat jednu ubohu spravu kazdy druhy den?
@zaclona84 Bohuzial pridavam do skupiny, ze tu nieco nesedi. Mne moj muz nevola. Mne pise spravy. Zavola iba, ako potrebuje nieco dolezite vydiskutovat v danom momente, napr. kedy ma vyzdvihnut deti zo skoly.
Neviem, co by som robila, keby o mna muz nejavil 14 dni zaujem a to nehovorim, ze mame 2 deti. A my uz sme davno presli fazu zamilovanosti. Po 14-tich rokoch sa mi ozve nejakou formou kazdy den- bud sms, telefon, alebo email.
Cize napisem najprv moju skusenost --- ak mi manzel chyba tak mu zavolam a netrapi ma, ze mi nevola, kedze by som nevydrzala mu nezavolat 🙂 a to sme 6 rokov spolu...ale keby som vydrzala mu nezavolat tak by ma to tiez trapilo, ze mi nezavola, ale tak spytala by som sa ho preco my nevola a ked je taka povaha tak za 10 rokov si mala cas to zistit a uz to nezmenis tak sa s tym zmier
mne moj mm nezavola ani raz za den kotuha jedna - lebo spolu pracujeme a moj stol od jeho je asi tak 15-20m 😎 😀 ale aj tak sa vidime asi 1az 3 krat za den maximalne na par minut ked chceme nieco jeden druhemu povedat inac niektory ludia nevedely ani ze sme manzelia len potom podla priezviska na to prisli, chodime kazdy v inu hodinu do prace takze sa nevidime a obed mame tak maximalne raz za mesiac spolu,ja jedavam pri steole on v jedalni s kolegami,.,....ale ked som este nepracovala tak maximalne fakt 1 krat za den lebo on je fuuuuuuurt zaneprazdneny.... a to tiez len ked nieco potreboval.... no nie je to ako na zaciatku 5 telefonatov za den ta doba daaaaaaaaaavno pominula 😒 😝 inac velmi ne SMS kujeme len ak ma niektory z nas poradu tak hej, ja neznasam sms ja radcej zoberem telefon a zavolam alebo skor ten e-mail este...
@digysa Vieš koľko krát som mu povedala, že neverím tomu že by si nenašiel čas napísať tú úbohú správu alebo zavolať na dve minútky..neočákavam to cez deň, lebo viem že je v práci ale už o tej šiestej večer viem že je na baráku a že mu padla, spať chodí po ôsmej takže má dve hodiny na to aby sa ozval a on to neurobí....
@malamargotka Ono to takto nebolo vždy, vždy sa ozval, alebo aspoň prezvonil za deň aj 4 krát a to mi stačilo, vedela som, že je v poriadku, že na nás myslí....takto sa to deje posledných pár mesiacov....K uchyľovaniu o tom , že by mohol mať frajerku..pravdu povediac ma to ani nenapadlo, pokiaľ to tu niektorá nenapísala...ale až do takých krajností zachádzať v myšlienkach nechcem....len ma to trápi, prečo je to tak...
Priatel aj ja robime standardne, nie na zmeny ani na tyzdnovky a zvykne mi volat ked cez den nieco potrebuje alebo mame nieco dolezite a chce sa dozvediet ako to dopadlo.. Inak mi cez den nezvykne volat, len vtedy ked odchadza z prace, ci som doma, vonku, ci ma nakupit a pod. Ale ked je na par dni prec, kazdy den mi vola alebo napise. Sme spolu 6 rokov, z toho 2 spolu byvame. Takze mi to pride zvlastne, ze sa vobec neozve.. Asi za tym nieco/niekto bude.
@0silvia0 u nás je to veľmi podobné ... zo začiatku sme si písali každý deň, keď sa deti narodili a tak, ale teraz už iba, keď je to dôležité, alebo zaujímavé ... väčšinu času je v zahraničí, ja keď volám, tak sa zakecám a potom tie účty 😀 Tiež ako tebe, týždeň mi pri dvoch školákoch prebehne ako voda. Ak by som veľmi chcela, isto by sa ozval každý deň, keby sme sa dohodli. Skús mu navrhnúť a povedať rovno, že ti to chýba .... chlapovi musíš povedať po lopate
@zaclona84 vcera bola nedela a to si za cely den nevsimol, ze mu chybate?
Ale hlavne ma zaraza to, ze aj ked si mu povedala o svojich pocitoch, o tom, ze ta trapi, ze ti netelefonuje,
nic nezmenil. Ignoruje tvoje potreby. Nie je to v poriadku. Ano, skus mu nevolat, aj ked viem ake je to tazke. Prave vtedy, ked si to zakazujeme.
Ine problemy vo vztahu nemate? Spominas jeho rodinu. Peniaze ktore za tie 2 tyzdne zarobi ti dava na potrebu rodiny? Alebo si vacsiu cast nechava?
volame spolu kazdy den
Moj manzel chodi tiez na 2 tyzdne a potom je zasa 2 doma. Vzdy volame minimalne 2x denne, cez vikendy aj castejsie. Momentalne uz ma aj internet, tak volame cez skype, aby sme sa aj videli. Zblaznila by som sa, keby viac ako 12h o nom nic neviem a on tiez. Niekedy volame spolu dlhsie, ak je cas, inokedy par minut co si narychlo povieme co nove, pripadne si len zazelame "Dobre rano", "Dobru noc", ale potrebujeme o sebe vediet.
Moj nezvykne volat, nechodi sluzobne prec, sme spolu kazdy den. Ja mu volavam rano aj cez obed, ze ako sa mame my doma a ako on v praci. On zavola, iba ak nieco surne riesi, k comu treba aj mna. Kym som nesla na MD, v robote sme si priebezne cely den pisavali cez chat (robime spolu).
ani my si nevolame cez den, ked sme v praci. volame si iba ak sa cosi deje alebo cosi treba, inak nie. ved sme spolu kazdy den vecer, tak si to povieme vecer. a kedysi, ked sme este zili kazdy sam a manzel, este vtedy priatel, robil mimo tiez na turnusy, tak sme si volali iba vecer cca pred 22h, ked isiel spat, tak pred spanim mi zavolal aky som mala ja den, aky on ako sa mam a tak a to bolo cele.a sms sa vela od manzela nedockam 😀 a ked tak veeeelmi strucne.a ked mu aj ja napisem taku nejaku dlhsiu raz za cas a jeho odpoved je o.k. dobre 😀 tak ma z toho ide picnut a radsej nepisem dakedy, ked viem, ze to pocka 🙂 teraz som tehu a tiez mi nevola cez den, ze ako sa mam.a ani mi to nechyba.zvykla som si
@sylvia225 nie, mne to nechýba, ja toto vôbec neriešim, skôr to riešila zakladateľka témy 🙂
Ja si svojho manžela poznám, viem, že telefonovanie veľmi nemusí, takže to od neho ani nežiadam, sme spolu 13 rokov, takže sa už poznáme úplne a viem presne ako čo manžel myslí, ako rozmýšľa, ako vníma 🙂
Mne moj vola len ked volaco potrebuje.ale obcas ma slabu chvilku ze nam zavola co robime ale to je asi tak 4krat do roka ale zeby mi to volako vadilo nemozem povedat
Ahoj,môj manžel teraz chodí každý večer domov,telefonujeme spolu 4-5 krát za deň. Keď chodil 2 roky predtým do zahraničia pracovať,tak tiež 4-5 krát za deň a večer keď prišiel na ubytovňu,tak sme skypovali až kým sme nezaspali,počítač chodil so mnou po dome,napr,keď som chystala večeru,tak sme sa rozprávali pri tom a pod.,keď som kúpala malú,tak kecali chalani s ním a tak. Mám neobmedzený paušál do celej EÚ.Môj by sa aj zbláznil,keby s nami nie je aspoň takto v kontakte,ale každý chlap je iný a asi závisí aj od práce akú vykonáva,nie každý môže telefonovať počas pracovnej doby ako môj. Ale zase ak sa tri dni neozve a môže sa ozvať,tak je to nefér voči tebe a aj voči vašim deťom si myslím. Ale to je len môj názor,nijaké odsudzovanie .Kamoškin muž je podobný ako tvoj v tomto,nepotrebuje taký tesný kontakt s nimi,ale to neznamená,že ich neľúbi,len v takom prostredí vyrastal a nevie tú lásku dávať najavo tak,že by jej každý deň volal,stačí,že vie ,že sú v poriadku a tiež keď je doma pár dní,tak je ako lev v klietke.Možno keby si sadnete všetci aj s deťmi(neviem aké veľké sú ) a poviete si,že častejšie by bolo lepšie ,tak pochopí 🙂 Držím pršteky 🙂
Vôbec si nevoláme, ale sme spolu denne, keby sme spolu neboli a cestoval by na tyzdnovky urcite aspon raz za den by sme sa spojili, ci uz telefonicky alebo cez skype (ked je odcestovany, vzdy to tak je). Mne caste telefonovanie prekaza, cize my si inak vobec cez den nevolame ak to nie je nutne z organizacnych/logistickych dovodov 🙂))
Nedá mi nezareagovať ... Nad niektorými príspevkami sa naozaj musím pousmiať. Teda niektoré z Vás musíte mať naozaj tolerantného zamestnávateľa, ak ste spolu s manželom v tej istej práci, vidíte sa 8 hod. v práci a počas tejto práce si celý deň skypujete. To aký pracovný výkon podáte ??? z Vás teda Váš šéf musí mať naozaj radosť ... V práci sa pracuje, či?
Tvoj muž asi zrovna nie je ten typ, čo potrebuje držať telefón pri uchu za každú cenu. Vie, že sa máte dobre, o deti je postarané, tak nepotrebuje nič viac riešiť, pretože je v práci a zarába, aby ste sa Vy mali dobre. Neber to tak, že Ťa nemá rád, alebo nemá rád deti, proste nie je ten typ. Poznáš si svojho muža a myslím, že by si vycítila, ak príčina by bola inde - /napr. iná žena a z neho vyplývajúci nezáujem o Teba a deti/.
Nevyrábaj zbytočne problém tam, kde nie je, želám pekný deň.
@filipal V peniazoch problém nieje, proste dá výplatu a hosporárime spolu..no nevolá...ak aj náhodou zavolá teraz dvíhať nebudem...nechám ho vytrápiť teda ak to nedopadne tak, že dva krát zavolá ja nedvihnem a on sa na to vykašle a už viac nezavolá...jeho bratia je kapitola sama o sebe..to by bolo na dlho....
@zaclona84 urcite denne. mm ked je na sluzobke - chodi na 1-2 tyzdne do belgicka, ci ruska, tak si volame denne. okrem toho si piseme cez maily, ci chat. ale tak zavola vzdy, aby sme sa poculi, pocul sa s detmi.
@zaclona84 volame si len ak je nieco surne. na co, ved sa vecer porozpravame, ked pride z prace.
deti telefonuju vecer po treningu, kedze manzel chodi neskoro domov, aby sa aspon porozpravali. to je 2x do tyzdna.
ked je na tyzden prec, tak napise, ze dorazil a potom zaskypuje - tak max. 2x do tyzdna.
Baby ďakujem, pozerám sa na to aj trošku z iného pohľadu...poznám si chlapa a už viac krát som mu povedala, že mi je to ľúto, keď sa nezaujíma...o mňa ani tak nejde, aj keď ma to trápi, ale ide mi o deti..deťom sa môže hocičo stať, a že jeho nenapadne sa ozvať...veď večer má čas viac ako dve hodinky na to aby zavolal aspoň na minútku, veď so mnou ani hovoriť nemusí len aby ho deti počuli...keby to bolo možné radšej by som bola, keby bol každý deň doma, ale nejde to...aj takto sa musí žiť...len už nežijeme v praveku, môžeme sa denne spojiť a on na to proste kašle...ma to trápi....

Kedysi, ked sme nemali takú možnosť volať zadarmo, sme si volali vždy len v stredu a v nedeľu..ale sme si cez deň len tak prezváňali, aby sme vedeli, že sme v poriadku....ak sa niečo stalo, tak sme si volali, ale ináč sme si len takto prezváňali....a aj toto bohužiaľ prestalo....
No zlatý môj, teraz už môžeš aj volať, teraz zas ja nebudem dvíhať....:-P
@nathuska Prvý deň čo je doma, mu dávam pokoj, pretože si predsa potrebuje oddýchnuť po dvoch týždňoch v robote a potom tie dva dni....no ako sa to vezme....vždy som hovorila, že ak je doma viac ako tri dni, už je nervozny...ale možno preto, že v robote má kľud a doma stále deti kričia behajú a pod....tak to je možno preto...ja na neho stále beriem ohľad, že je unavený a tak...doma mi toho moc nepomôže...a ja som tiež niekedy už poriadne unavená a na mňa kto kedy bude brať ohľad....
Joj, neakú mám už aj depku z toho, že nezavolá...aj sa hnevám...aj aj...