icon

Ako často váš partner pije?

bejbytinks
28. mar 2021

Ahojte baby,chcem sa spýtať ako časte váš partner pije,či už do "bezvedomia" alebo si otvorí pivo,prípadne víno. Zaujímajú ma obe varianty ale hlavne tá prvá,teda ako často sa proste riadne opije.

Strana
z3
ceresna2
Odpoveď bola odstránená
annamivo
28. mar 2021

@bejbytinks alko pivo nám nechutí , pijeme 0,0 radler, to si dáme aj 3x za týždeň, muž šoféruje každý deň v práci, takže cez týždeň si nedovolí žiaden alkohol. Opitého na mol, som ho ešte nevidela za 12 r., zle mu bolo 1x. Keď je oslava, svadba tak si vypije, ale je ten typ, že vie kedy má skončiť a bez problémov sa zdvihne a ideme domov, žiadne scény, kriky ani nič nepoznám. Takže keď pije nemusím ho držať na krátko, ani sa nebojím,že príde domov a nebude si pamätať. 3-4x do mesiaca by som už netolerovala, a uZ vôbec nie na mol 🙅

luccija
28. mar 2021

@bejbytinks to, čo píšeš 4x za mesiac a kedykoľvek víno je veľmi veľa.

luccija
28. mar 2021

@bejbytinks môjho muža som videla opitého raz za 15 r aj to sa zgrcal, lebo bolo teplo leto malo jedol a na grilovacke pili tvrdé zle mu bolo 2 dni.Ak má firemnélu akciu 2x do roka vypije si, ale nie, že by nevedel trafiť domov.Doma nepijeme ja by som si aj dala🙂nemám s kym

elizabet173
28. mar 2021

@number19
@tenerifka ale baby vôbec nie, možno sa tu stretlo viac žien, ktoré nepijú vôbec, ak im to nechutí, beriem. Je rozdiel si sem tam niečo dať a je rozdiel spíjať sa do bezvedomia. Kým nebola pandémia, žili sme búrlivým spoločenským životom, samozrejme, že sme tam nesedeli pri minerálke, teda ak bolo treba odvoz, tak raz jeden, raz druhý áno, ale to neznamená, že sa musí človek opiť. Veď sa dá super zabaviť aj s jedným alebo dvomi pohármi piva, či vína., alebo whisky, či fernetu. Ale aby som sedela celý čas, ako na tŕní, či sa partner nespije tak, že bude pre ostatných nepríjemný, alebo sa dokonca pozvracia, to čo je už za zábavu? V piatok večer sme si dali bavoráka, včera nič, dnes podľa nálady.

len_nig
28. mar 2021

@iinuska aj ja som sa zhrozila my si tiež dáme sem tam vínko alebo pivo večer 😊😂

elizabet173
28. mar 2021

@len_nig veď to je normálne, ak niekto ale nepije alkohol z akýchkoľvek dôvodov, či už zdravotných, náboženských je to jeho rozhodnutie.

iinuska
28. mar 2021

@len_nig My sme si dali aj dnes po dobrom obede deci vínka

tosomja
28. mar 2021

Terajší nevypije ani vaječný likér 😄 pije len radler, alebo nealko klasicke

littlebubble
30. mar 2021

Ani raz za celý rok.

kikavadi
30. mar 2021

Môj manžel alkohol takmer nepije. Maximálne pohár šampanského na oslavách, na Silvestra...ja som za to veľmi rada, tiež neznášam alkohol, resp. opitých ľudí...

himedzi
5. apr 2021

Každý deň vodku večer po práci, tak 5-6 pohárikov. Potom zaspí.

fiafia
6. apr 2021

@bejbytinks nikdy. Za 11 rokov som ho videla raz opitého a nepije nikdy. Nealko radlera možno raz za rok

akbara77
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3