Ako citlivo povedať mame, aby cez víkend k nám nechodila?
ahojte baby. mam mensi problem od piatku sa chystame na dovolenku a dom ostava prazdny. najprv bol plan taky ze ked my budeme prec mama da bratov k ich otcovi a pride "dovolenkovat" k nam a pohra sa trosku v zahradke. lenze otcim si bratov v ten tyzden vziat nemoze lebo ma dovolenku neskorsie. tak mama povedala ze nepride ked nema kam dat deti (chce si od nich oddychnut). ponukla sa jej sestra(moja teta) ze na dva tri dni by to s detmi vydrzala. ale mama ze nechce. no teraz zrazu chce mama prist na vikend aj s detmi hoci predtym nechcela...dost rychly obrat.....moj problem spociva v tom zestarsi brat je dost nevychovany a problemovy a popravde ho tu v dome(ked niesme pritomny) nechceme a tiez sa bojim ze si k nam mam dakoho privedie a bude tu coromoro ak ma chapete proste v tomto jej neverim a pride my to cele cudne ze co tak zrazu a coze aj s detmi.......ako jej mam co najjemnejsie povedat ci vysvetlit ze to nepojde a nemoze prist?????? ☹ ☹ 😒 😒 prosiiiiim o radu som zufala ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
nechcem ťa uraziť, ale tvoja mama je nerozhodná. Keby som v tvojej situácii tak si dám byt či dom postrážiť radšej najlepšej kamarátke samozrejme zodpovednej, ktorej dôveruješ.
Ako prepac budem ja za tu zlú ...ale moja segra a moj brat ...sú akí súúú ...ale dvere mojho domu sú pre nich vzdy otvorené .......a pokial by tam mala byt moja mamka s nimi tak by to bolo len plus 🙂
prepac, ale nechapem ako mozes taketo otazky riesit na fore?
moja rada" konat s ludmi narovinu
Jednoducho jej sucho oznám že si veci zariadila už inak ,tak a tak, a že sa uvidíte neskor

skor by som povedala, ze divna... nie komplikovana 😨 😨 😨