Ako ďalej s manželom? Nestará sa o náš intímny život.
Ach neviem čo skôr napísať. Potrebovala by som si.precitat názory, rady, ako mam ďalej "postupovať" s mojím mužom.
Sme spolu 11 rokov,máme 1 syna/4 roky/. Manžel je dosť nečinný, čo sa týka dotykov, objatí voči mne, nás sex,ak nenavrhnem prvá, ani by sme spolu nespavali. Veľmi ho potrebujem. /Viem, že má nepodvadza, nikam nechodí, mobil,PC hocikedy pohodeny, viem heslá a pod.. / bol takýto v podstate okrem prvého roka vždy. Len uz mi to obrovsky prekáža.nas sex vyzerá tak, že sa ho opýtam vopred keď malého ukladám, či by niečo nebolo,lebo mi chyba. Predtým sa musíme obaja pripraviť, proste nie je to spontánne. Včera mi hneď na začiatku sexu zahlásil, že či som jedla cesnakovy dressing/nejedla a zuby a pipinu som si doslova vydrhla/, no ale že môžeme pokračovať. Úplne ma to odradilo a cítila som sa veľmi blbo tak som prestala a odišla som. Nemá doteraz náznak ospravedlnenia, pozerá si filmy alebo len tak sedí na gauči.
Veľmi mi chyba. Túžim po spontannom chlapovi, ktorý počas sexu viac robí ako rozpráva blbosti.
@lucadra ked to dvojici 10 rokov neklape v sexe, tak to je tragické, ja by som bola už dávno zbalená a preč, chodili spolu dosť dlho, deti mali až po 7 rokoch, takže mala dosť času si to rozmyslieť, či s takým chlapom chce byť, ja by som odišla už dávno, sex je pre mna doležitá súčasť vzťahu a ked to neklape, tak to neklape, on sa nezmení a prečo by ona mala žiť ako mníška celý život?
On je celý ten čas urazený, 2.den po sebe. Hra on toho dotknutého. Úplne ho za to neznášam. Neviem ešte ako dlho vydržím žiť v takomto vzťahu.
Čo sa týka priťahovanie. Niektoré ste písali, že ho sexuálne asi nepriťahujem...musím povedať, keďže tu nemám foto, ze vyzerám fajn, pri všetkom zdravom sebavedomí.😉
Aj mi to sám povie, že si kočka a tak.
Neviem teda, možno ak je rozdiel medzi fyzickou krásou a tou sexualnou?
Len isté je, že keď mi robí orál, tak musím proste predtým prísť dokonalo čistá, resp mi dá najavo, že aha, mohla si sa lepšie a ja som teda cistotna, žienky. Ale uznáte mi isto, že tam dole to vždy bude mať svoj špecifický"zápach" a nebudú tam voňať čisté ruže.
A polohy. Poviem mu ako by som to chcela, že aj petting, alebo taká poloha a on furt si len sadne na to svoje miesto a ja na ňom a po 8 minútach koniec.
@sisaler no ked mu “nevonis” ani ked si umyta, tak ho asi naozaj nepritahujes (aj ked si pekna). :(( alebo je gay.
Bo moj sa po mne hadze aj po celom dni, samozrejme, ideme sa spolu do sprchy umyt, kde to zacne;) Ale vystiska ma a vymaga aj ked pridem z fitka, spotena. Aj ja jeho takisto. Ked maka okolo domu a je spoteny, nevadi mi mu dat pusu na krk abo tak, lebo ma proste pritahuje.
Finančnú situáciu máme ok, veľmi fajn, dom a pod. Tiež prácu ,ma super, ja tiež. V rodine ok vzťahy. Čiže nie je niečo, čo by nás malo psychicky deptat. 2. Dieťa neplánujeme. Preto cez ovulaciu som písala, lebo po pôrode ju mám takú silnú, že mám neskutočnú chuť na sex najmä vtedy😊
Normalne aj k lekarovi zajst. Nemusi mat hormony na poriadku atd. Ale to by musel chciet ist.
Aj som mu už vykricala pred chvíľou, že miliónkrát sa mi to už nechce riešiť, že už nech niečo so sebou robí. Vykricali sme si už kadečo..tak som mu šplechla, že som nepočula o tom, že by muz nikdy nemal chuť na sex. A on, čo tvojich bývalých mi ideš spomínať? Možno vtedy si bola....a už si zahryzol do jazyka a nechcel mi dopovedať..odišiel ..tak to zabolelo,lebo tam sa dá všeličo negatívne doplniť..
@sisaler tvoj manžel je asi asexuál, ale čudujem sa, že si s ním toľko vydržala a dokonca s ním máš dieťa, veď toto ti muselo vadiť od začiatku. Asi si si naivne myslela, že sa to časom zmení, ale chyba, nezmenilo... Neviem si predstaviť, ako sa má človek, ktorého sex nebaví, žena ho nevzrušuje, ako sa má nútiť do sexu. Jednoducho celé zle, obaja sa nútite do niečoho, čo vám nesedí. Tebe nesedí lákanie chlapa do postele a prehováranie na sex, jemu nesedí celý váš sexuálny život. Toto fakt nevyzerá dobre...
@sisaler ako vsetko aj toto treba riesit komunikaciou. Idealne aj s tretou osobou - odbornikom. Otazka je, ci sa Vam chce za to bojovat, alebo je to vo faze, kedy uz hladate skor unik.

Mozno si ho prestala pritahovat, preto to s tebou nechce. Kde nie je chemia, tam nie je sex