Ako ďalej s partnerom a deťmi?
Ach maminy musim sa uz aj ja vyrozpravat/vypisat a aj trosku iny pohlad vidiet na vec.Ide o toto,mam dve deti starsi 8rokov mladsi 8mesiac.Zijem s muzom v jednej domacnosti kde je jeho len ten mladsi.Nastala taka situacia ze sme sa pohadali,paradox rovno na valentina a dnes mi zahlasil ze nemieni vsetko platit len on ze sa mam so starsim synom zivit sama a ze on sa odstahuje do deckej izby a ten starsi ze ma spavat so mnou a s mladsim.Ze najom bude aj za nas platit ked sa nemam kde a za co odstahovat.Pritom to vobec neni tak ze by vsetko platil len on ano najom plati cely vo stravovani sme si to vzdy striedali ci platenie vyletov alebo inych spol.aktivit.Plus vsetko oblecenie ci kozmetiku pre nasho spolocneho som si platila z materskej.Teraz som ostala na rodicovskom co ma zarazilo este viac ze dobre vie,o kolko budem mat menej penazi a on sa zachova ku mne takto.Netusim co spravit ja ho stale lubim ale takyto zivot si neviem predstavit zit s nim v jednej domacnosti a pritom byt ako cudzi.Napiste mi prosim co by ste robili na mojom mieste alebo nejaku radu ako dalej ci cokolvek na povzbudenie.Dakujem
@medulienka81 ja sama tomu nerozumiem vsetko v poriadku a zrazu toto... Pohadali sme sa preto,ze ja som si na neho na valentina spomenula on na mna nie ze nemal cas ale ist si podat do stavkovej kancelarie to cas mal a to ma vytocilo.A tym to zacalo a dnes mi zahlasil toto.No teraz ozaj neviem ako dalej.
@lila8686 a nie len taký typ povahy? Môj oco sa s mamou rozvádzal vždy pri hádke. A že si ma deti nechať(6, všetky jeho, má nás neskutočne rad.) A to sú uz spolu 45 rokov. Si mu vyčítala Valentína? Hlúpy sviatok a zbytočná hadka. Nemala si mať nereálne očakávania a poznať si už svojho chlapa. Proste niekto na to nie je.
Bolo sice Valentina ale bol to aj piatok... A asi si vzdy v piatok podava sportku... A co vas zivot pred narodenim spolocneho dietata? Od hadky ste sa nerozpravali a dnes si zbalil igelitku a siel do vedlajsej izby? Divne
@lila8686 no to ozaj asi kvôli tej hádke takto naschvál povedal..
Toto Keby chlap povedal tak to chapem ako rozchod.on uz nechce byt manzel živitel rodiny ( este k tomu si na materskej) on chce byt spolubyvajuci? Neviem ako Ta potešit. Jedine ze to nemyslel vàžne. Uvidis ci na tom bude dalej trvat ak ano tak Ta nemiluje a je koniec.
@lila8686 ste manželia alebo spolu len žijete? ak ste manželia, tak má vyživovaciu povinnosť aj na teba aj na dieťa, to by si mu mohla pripomenúť, ale inak nechce sa mi veriť, že doteraz bolo všetko ok a zrazu kvoli jednej hádke toto zapotí, to je divné naozaj, si si istá, že predtým bolo všetko fajn? od tej hádky sa nebavíte spolu či ako? možno to povedal len v hneve a nemyslel to vážne, ja by som počkala ako sa to vyvinie, a keby to bolo zlé, tak ozaj nemáš kam ísť? k rodičom alebo tak?
Vobec tu nejde o nejaku valentinsku hadku, to vyzera byt iba zamienka. Z nicoho nic toto nenastane. Ako nahodou v case, ked prechadzas z materkej na rodicovsku a si na nom viac zavisla. Typicke pre magorov najhrubsieho zrna, ze pockaju na takyto moment, ked sa citia viac na koni. Teraz ta ide varit ako zabu v hrnci a jeho deptajuce praktiky naberu na obratkach podla mna. Sorry. Ak to nevysvetli normalne, zariadila by som sa bez neho.
no asi má toho dosť...ide mu isto na nervy že musí doplácať aj na tvoje decko z predch . vzťahu...Platí ex na dieťa? popr. sa mu to môže zdať málo.
Peniaze sú ošemetná téma...vraví sa že nie sú všetko, ....ale bez nich nie je nič...
čo by som robila...už len čakať ako sa vec bude ďálej vyhrocovať. Inak si nemusela vyskakovať kvôli jednému Valentínovi....😉
@maialeo to hádam nie...ja by som ešte počkala s ďalších bábom ...😉
Asi nebolo všetko v poriadku, keď teraz toto. Je to zlé, keď neberie to dieťa, keď robí rozdiely, niektorí chlapi sa s tým nejako nevedia vysporiadať.
Podla mna mlady muz dieta ani nechcel. Mozno ona jedneho dna "ostala" tehotna. Ako sa to tu stava kazdej druhej.
@stanulienkat možno, ale tu už pracuje fantázia. Nemáme to odkiaľ z príspevku vedieť, čo on chcel či nechcel. Či z niečoho to tu vyplýva?
@bluka2 kazda druha,co sa tu stazuje " zostala" tehotna neplanovane. Bez toho,aby mali overeny,vybudovany kvalitny vztah. Na chtici a sexe sa vztah nebuduje.Ale mas pravdu,mozno je toto iny pripad.
@stanulienkat však uvidíme, snáď ešte napíše...
@sasa1310
@deti95060810
Samozrejme som to myslela ironicky 😀 Čo iné....
@lila8686 určite to nevzniklo na základe tej jednej hádky, ktorá navyše vznikla na úplnej blbosti. To vážne dospelá žena a matka rieši valentína? Ale ok. Toto bola zrejme tzv. posledná kvapka. Zrejme mu vadí niečo zásadnejšie a asi mu to vadí už dlhšie. Nedá sa s ním o tom hovoriť? Asi by som za ním šla s tým, že bola hlúposť vynucovať si valentínsku pozornosť, čo teda skutočne blbosť je a že ho ľúbiš a chceš to dať do poriadku. Ak zareaguje pozitívne, tak super. Ak nie, tak máte vážnejší problém.

@lila8686 to co ta prestal ľúbiť, keď takto koná? Nechápem takýchto chlapov.. Vsak poberás rodičovský, ktorý nie je 1000 euro. On sa ma o vás starať a nie ze ty to zaplatíš.. Ja hento.. Ma dve deti ale môj muž sa o nás staral, mame spoločne peniaze ako rodina. Nechápem čo ho k tomuto chovaniu vedie..