Ako dlho ste chodili s vaším terajším manželom?
Ahojte, zaujímalo by ma, po akej dlhej dobre chodenia/ spolužitia ste sa rozhodli, že sa zoberiete s vašim partnerom. Mala som 2 vážnejšie vzťahy, obidve trvali viac ako 3 roky, ale ukončila som to s tým, že si dotyčného zobrať nechcem. Teraz mám priateľa, som s ním kráátko, iba 5 mesiacov, ale mám pocit, že ho poznám minimálne 5 rokov. (to isté cíti aj on). Nedávno mi povedal, že chce, aby som bola jeho posledná a že je šťastný ako nikdy predtým. Veľmi ma to teší, lebo ja to cítim rovnako. Keby mi navrhol sobáš, neváhala by som ani chvíľu 🙂 Myslíte že je to skoro?
@myskacici my od 20.5.2007 do 8.9.2012. Ale nemyslim,ze dlzka vztahu je velicina,kt mozes porovnavat,je to velmi individualne. Urcite by ste mali zazit i nejaky "problem" hadku nebude vzdy vsetko take idealne ako prve mesiace,ale zas naco cakat,ak ste rozhodnuti? Kym naplanujete svadbu trva to cca pol roka az rok a za ten cas tiez uvidis ako sa bude vyvyjat vas vztah. Ja som "planovala" dvojrocne chodenie,my to prislo take logicke,ze za jeden rok zistis cely rocny kolobeh,sviatky,narodky,zvyky a pod a dalsi na chystanie svadby, no tiez som sa chcela vydavat az rok po vs (dufajuc,ze uz budem poznat ozajstny zivot pracujuceho cloveka) 🙂 to druhe sa mi splnilo,takze asi sme zacali "priskoro" vztah 😀 , na druhej strane ale vidim,ze bolo to potrebne a je dobre,ze sme mali k dispozicii tolko casu, potrebovala som "dospiet" i ked rozhodnuta,ze sa zanho vydam son bola asi od prveho rande a tak realne cca uz po polroku by som povedala ano.
Mam kamosa ktory bol nedavno na svatbe svojich rodicov 😀 . Vzali sa po 30 tich rokoch chodenia, ich dospely syn a dcera im isli za svetkov
My máme dnes prvé výročie svadby a brali sme sa presne po 2 rokoch chodenia 🙂
my sme sa brali po troch rokoch chodenia 🙂
My sme sa brali po 8 rokoch chodenia. Vyhody? Nemala som ruzove okuliare. Poznala som ho ako svoju dlan. Nebola som slepo zamilovana. Vedeli sme, co presne chceme. Kazdy sme si uzili svoje. Vedeli sme, co presne nechceme. Naucili sme sa spolu zit. Zistili sme, ze nevieme bez seba zit. Nevyhody? Ziadne.
my sme zacali spolu chodit v marci 2012, ked som skoncila stvorrocny nefungujuci vztah a on polrocny vztah, nejak sme sa dali dokopy, v novembri 2012 sme sa zasnubili a v novembri 2013 sa vezmeme.
nezda sa mi to skoro, pozname sa, mame uz skusenosti z predoslych vztahov, vieme co chceme, vyhovujeme si, moju dcerku si hned oblubil, aj na jeho, cize to nase randenie nebolo vo dvojici ale v trojici, a citime ze sme rodina,....
my sme spolu chodili cca 5rokov a byvali asi rok kym sme sa vzali....a radim ti par mesiacov, min. 6 aby ste spolu zili...iba tak zistis aky ten clovek je ked si s nim denodenne a vidis ake ma zvyky,zlozvyky....ja som vela veci musela predychat...no nakoniec sme to nejako prekonali...
My sme s manželom po 2 mesiacoch začali spolu žiť, po 5 rokoch sa nám narodil syn a keď mal malý rok mali sme svadbu 🙂 ale obaja sme od začiatku cítili, že sme pre seba stvorení, takže si myslím, že nezáleží na dĺžke vzťahu, keď proste vieš, že TO JE ONO 🙂
5 mesiacov sa mi zda byt kratko...myslim, ze je fajn pockat do doby, ked clovek strati ruzove okuliare a vidi uz aj chyby a je ochotny ich tolerovat...myslim, ze clovek by si niekoho nemal brat vo faze zamilovanosti, aby casom nezistil, ze toto nie je ono, ked zacne vidiet chyby toho druheho... my sme sa brali po dvoch rokoch...
6 rokov, keď si teraz spomeniem aké bezstarostné časy to boli...najskôr bola škola, potom dom, rodina...netreba sa ponáhlať.
6 rokov chodenia a v auguste budú + 3 roky manželstva 🙂
my 4 + 7 rokov sme manzelia 🙂
my sme chodili 6 mesiacov, potom sme sa vzali...sme spolu 23 rokov 😀 niekedy je to aj lotéria 😀
8,5 rokov sme spolu chodili a 9 rokov sme manželia 🙂
My sme spolu chodili 4,5 roka a buducu nedelu mame 12.vyrocie svadby 🙂
Ani nie rok....sme spolu chodili 🙂 ...zobrali sme sa, narodila sa dcera...milujem svoju rodinu! 🙂
5 rokov. Ale zdalo sa mi to strasne dlho. ;)
15mesiacov.....a teraz sme spolu 10,5 roka....a stale sa lubime:D:... 🙂
aj my 5 🙂 ale bl to cas kedy sme sa naozaj spoznavali a do manzelstva sme isli s istotou zatial sme manzelia 2 roky a spolu 7
Po 2 mesiacoch od zoznámenia sme sa zasnúbili, po 4 splodili drobca a po 7 sme boli svoji a bola to najlepšia vec v mojom živote, načo dlhé chodenie keď viete, že je to ten pravý 🙂
My sme spolu chodili 8 rokov, z toho 5 rokov som studovala 450km daleko od nasho mesta. 2 roky sme zosobaseni, takze sme tento rok oslavili krasnu spolocnu desatrocnicu. Podla mna nie je dolezita dlzka "chodenia", kym si niekoho vezmes. poznam x parov, ktore boli spolu dlho a nakoniec sa rozisli a ani nie do roka uz boli vydati/zenati s niekym inym. takze je to velmi individualne a treba sa riadit len tym, co citis. 🙂
my sme spolu chodili skoro 10 rokov a už pomaly 5 rokov sme manželia, nemohlo to lepšie skončiť 🙂))
Chodili sme spolu 7,5 roka. Bola to dlhá doba a sem-tam mi to udieralo na mozog. Môj manžel sa spamätal v poslednej chvíli, inak by mi z toho asi preplo 😀
chodila som s priatel. 7 rokov rozisli sme sa.... potom som s dalsim chodila 1 rok ,vzali sme sa a sme manzelmi 9 rokov! 🙂
My sme mesiac po zoznameni zacali spolu byvat, hned sme vedeli ze sa chceme zobrat a mat deti. Presne rok po zoznameni boli zasnuby, do roka a do dna svadba a presne 9 mes. po svadbe sa narodil syn 🙂 Cize uz 7,5 roka si krasne nazivame. 🙂

Mna exmanzel poziadal o ruku po 2 mesiacoch chodenia... svadba bola po roku, a po dalsich 10 rokoch bol rozvod. Som vdacna za 2 krasne deti, ale vobec nerozumiem, preco som s tym clovekom bola. Mimochodom zoznamili sme sa cez internet a kym sme sa nestretli, liezol mi na nervy. Asi ma nejako ocaroval 😀 a po rokoch kuzlo opadlo... Teraz, rok po rozvode mi stale vypisuje ako ma miluje ale zaroven ma citovo vydiera, ja uz na to nemam nervy a stojim si za svojim - radsej byt staste sama ako nedstastne a nasilu s niekym... Z toho vyplyva moj novy pohlad na manzelstvo - treba to mat na papieri??? 😅