icon

Ako dlho ste chodili s vaším terajším manželom?

myskacici
23. mar 2013

Ahojte, zaujímalo by ma, po akej dlhej dobre chodenia/ spolužitia ste sa rozhodli, že sa zoberiete s vašim partnerom. Mala som 2 vážnejšie vzťahy, obidve trvali viac ako 3 roky, ale ukončila som to s tým, že si dotyčného zobrať nechcem. Teraz mám priateľa, som s ním kráátko, iba 5 mesiacov, ale mám pocit, že ho poznám minimálne 5 rokov. (to isté cíti aj on). Nedávno mi povedal, že chce, aby som bola jeho posledná a že je šťastný ako nikdy predtým. Veľmi ma to teší, lebo ja to cítim rovnako. Keby mi navrhol sobáš, neváhala by som ani chvíľu 🙂 Myslíte že je to skoro?

Strana
z6
carrie4
1. sep 2013

@hameeda to sa ako da stihnut za 3 dni? Wau super risk a vidim, ze sa oplatil

lubina
1. sep 2013

dva roky spolu chodili, kym sme zacali spolu byvat a potom po 1,5 roku sme sa vzali a sme manzelia uz viac ako 9 rokov 🙂

hameeda
1. sep 2013

@carrie4: no manžel bol vtedy žil v norsku, ja som bola v norsku len pracovne na 4 dni, tak sme 3 dni prekecali čo a ako si predstavujeme život, čo by sme jeden od druheho čakali, čo by sme v žiadnom prípade nepripustili, prebrali sme čo máme spoločné, čo rozdielne, tak sme si to zhrnuli a zistili že by to snaď mohlo byť ok, tak sme to riskli, žiadna láska, žiadny sex, láska prišla časom, sex je ok, teraz po 12-tich rokoch sme v pohode, dá sa povedať že takmer všetko čo sme si vtedy povedali platí až dodnes, to záleží konkrétne od človeka, mi sme nepotrebovali niečo prifarbovať, alebo zatajovať, lebo brať sme sa nemuseli, mala som predtým vzťahy, ale stále to bolo o tom istom, proste som s predošlým partnerom nebola na rovnakej vlnovej dlžke, mala som veľa nápadnikov z rôznych pomerov, no u nikoho som nemala pocit že mi rozumie, u manžela som ten pocit mala po dvoch hodinách....

kuwait
2. sep 2013

@hameeda ty si teraz v Syrii?

blahowoman
2. sep 2013

@myskacici. Nepytaj sa a urob ako vy citite. My sme s manzelom zacali spolu zit po 4mes.chodenia. Po 9m som otehotnela a po 2r.sme sa vzali to mal uz syn 7m. Vsetko je to o dvoch ludoch. My sme spolu 3roky a lubime sa ako na zaciatku.

sorciera24
2. sep 2013

@hameeda ale niekde si pisala, ze prvu dceru mas s byvalym manzelom....to mi trosku nesedi, ak ste s terajsim 12rokov spolu.... 😕

ewkaaa
2. sep 2013

my sme chodili spolu 4 roky a potom sme sa vzali , 2 roky sme manželia a dokopi 6 rokov sme spolu 🙂

janickacrazy
2. sep 2013

Moj manžel ma požiadal o ruku presne 4 dni po našom zoznámení a ja som povedala: ANO 😝 Samozrejme, všetci boli z toho v šoku, dokonca ma mnohí odhovárali, kamošky si robili starosti, či som sa nezbláznila, ale ja som vedela, že je to ON. Nedávno sme oslávili 4.výročie svadby, máme krásneho syna a sme šťastní. Dĺžka známosti nerozhoduje, poznám ľudí, čo spolu chodili 10 rokov, zobrali sa a po roku dvoch už sú rozvedení.

emilia25
2. sep 2013

oktober2005 zoznamenie,november2005zacali sme spolu chodit,marec2006 spolocne byvanie,maj2007zasnuby,maj2008svadba,september2008 narodenie prvorodeneho synceka,maj2010druhy syncek,august2012treti syncek.jaj veru uz to bude 8 rockou v novembri veru.

adkoalauri
2. sep 2013

My sme spolu 4 roky chodili, potom 3 roky spolu bývali, nakoniec sme sa zobrali a dva roky nato som porodila naše dieťatko 🙂

mamjka
2. sep 2013

my sme spolu chodili 3 mesiacea zasnúbili sme sa ... 🙂 a presne do roka bola svadba... 🙂 a presne do roka maličká... 🙂

cat
2. sep 2013

5,5 r. a o rok bude 10.výročie svadby.

natinecka
2. sep 2013

my sme spolu chodili 2,5 roka z toho bol rok na vojne...zásnuby sme nemalí, lebo sme nechceli...jedného dňa sme si povedali, že sa vezmeme a o 6 mesiacov bola svadba...manželmi sme 13 rokov... 🙂 pod mňa každý to cíti individuálne...niekomu stačí mesiac a niekomu roky...

rybka1985
2. sep 2013

presne po roku zasnuby a o dalsi rok svadba 🙂

lenka_b
2. sep 2013

Zasnuby po roku a svadba o 15 mesiacov po zasnubach 🙂

veronikam
2. sep 2013

9 rokov 🙂 , 15.9. mame 14 vyrocie, co sme spolu zacali chodit.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
taftkam
2. sep 2013

My sme spolu chodili 11 rokov a teraz 12.9. oslávime 4-tý rok manželstva. S manželom som začala chodiť, keď som skončila ZŠ 🙂.

argyro
2. sep 2013

@myskacici áno, je to ešte veľmi, veľmi skoro. načo sa ponáhľať so sobášom? spolu môžete byť aj naďalej, počkajte, kým prejde nejaký čas, možno zakúsite rôzne obdobia, lebo pokiaľ ste zdraví, spokojní, a šťastní a neriešite žiadne problémy tak vlastne o sebe nič neviete 😉

titulienka
2. sep 2013

4 roky chodenie 🙂 15 rokov manzelia a 23.10.2013 to bude 20 rokov co sme spolu 🙂

zanin
2. sep 2013

tak u nas to bolo rychle. Ja som ukoncila 6 rocny vztah a hned som zacala chodit so svojim teraz uz manzelom. Po 4 mesiacoch sme sa rozhodli ze chceme babatko. A na prvy pokus sa nam aj zadarilo. Na vianoce ma poziadal o ruku a v januari sme si nasli 2 ciarky na teste a v aprili sme sa brali. Takze sme boli spolu 8 mesiacov kym sme sa vzali. A teraz je to 5a pol roka co sme svoji a mame 2 krasne deticky. Ked sme ohlasili ze sa budeme brat kazdy si tukal na cvelo ci sme OK ze sa ani nepozname ale sli sme do toho a oplatilo sa. 😀

mariuskaa
3. sep 2013

2,5 chodenie
6 manzelia

happyfrog80
3. sep 2013

po roku poznania ,chodenia sme sa potajme zobrali a klape to uz skoro 10 rokov 😉 ...nezalezi ako dlho sa poznate ale ako kvalitny vztah mate ...

happyfrog80
3. sep 2013

@hameeda u muslimov to je ine tí sa dokazu brat aj v den poznania

katika55
3. sep 2013

... v roku 2006 sme sa zacali s mojim muzom chodit, v r. 2007 sme kupili domcek, v r. 2008 som porodila nasu dcerku, v r. 2009 svadba. 🙂 Takze po svadbu to boli cca 3 roky chodenia, aj ked sme uvazovali, ze sa zoberieme uz v r. 2007, teda po roku chodenia, ale mala som komplikovane tehotentstvo, koncila VS a pod. 🙂 Od svadby uz budeme mat 4 roky a vyzera to tak, ze zrejme presne na nase 4. vyrocie svadby, t. j. 5. 9. porodim nase druhe dietatko. 😉 🙂 Ak si to babatko nerozmysli a nepoponahla sa uz dnes, resp. zajtra... 🙂

Strana
z6