icon

Ako donútiť manžela, aby bol doma?

simik14
3. júl 2016

Ahojte ako zacat s manzelom mavame posledny cas krizu stale sa hadame konkretne ja vyvolavam tie hadky lebo neviem v sebe uhasit to pohorsenie nad tym ze posledne tyzdne travi vsetok svoj cas s rodicmi ktori byvaju v tom istom meste ako my a to len cca 15min od nas. Oni k nam nechodia moc ani ja tam. Mame vlastny dom male dieta pekny dvor a aj doma sa najde pre neho praca ktoru vsak odlozi kvoli pomahaniu svojej rodine. Pochopitelne citim sa byt odstrcena na druhu kolaj povie mi sice ved pod so mnou ale ja nemam v zaujme travit polovicu dna u svokrovcov a to kazdy den. Mam doma co robit nez aby som vzdy bola niekomu na krku. Bojujem so sustavnou samotou mam pocit ze ked nie som dolezita pre svoju polovicku ze pre koho mam byt viac dolezitejsia. Nie je tu pre mna ked som chora ked potrebujem vypocut tak to berie ze bla bla bla a dusit vsetko v sebe sa neda uz je toho.nakopeneho prilis. Uz mam niekedy take rozpolozenie ze ani sama neviem kde ny som chcela byt aby som sa citila dobre. V praci dlho nechcem byt doma som stale sama co ma podporuje v tom ze sa u mna prejavilo nechutenstvo na sto percent kedze sa ani nemam s kym najest a ked je u svokri tak ja doma ani nenavarim ved pre koho. Chcelo by to zmenu ale nevien co podniknut. Milujem ho aj si vo vsetkych oblastiach rozumieme len ha sa tersz necitim psychicky prave na jednicku a este ked vidim ze sa mi akoby vyhyba tak neviem

Strana
z4
zuzinkagugi
28. júl 2016

@simik14 V prvom rade by si mala zmeniť sama seba.
Mala by si vedieť, ako si svoj život predstavuješ, a mala by si sa stať vyrovnanou ženou a nie sa za všetko haniť. Skús na čas nemyslieť na to, že tvoj muž ťa ignoruje a rieši si život po svojom. Kúp si nové šaty, choď si spraviť pekný účes. Začni sa sama sebe páčiť, začni byť sama so sebou spokojná. A keď budeš vyrovnaná s tým, aká si super ženská, a budeš vedieč čo od života chceš, budeš mať konečne zas svoje teraz udupané sebavedomie na správnom mieste tak zatoč s manželom. Normálne by som si s tým človekom sadla a porozprávala by som sa o spoločnom živote o predstave spoločného žitia, a tvorenia rodiny. Nehádala by som sa, nezvyšovala by som hlas, pôsobila by som vyrovnane a inteligentne. A ak tvoj drahý aj stále bude ovplyvňovaný rodinou a nebude vedieť, čo chce robiť so svojou novou rodinou, vyser sa na takého chlapa. Veď čo to je za chlapa, keď sa ani o rodinu nevie postarať, keď je manželka nešťastná, keď nestojí po jej boku, ako sa patrí, a keď uteká za svojimi rodičmi? Nevyzretý? Alebo pohodlný?

clodika22
3. aug 2016

@kristinka86 obcas pre spravne fungovanie vztahu su dobre aj tie hadky. Aj ked samozrejme len take pre malickosti. Vaznejsie hadky bud vztah narusia alebo posilnia. Tam je to rozne.

clodika22
3. aug 2016

@timea7 presne ako si napisala treba sa vela rozpravat o snoch, o buducnosti, o planoch. Prave to myslim ze mnohych ludi vo vztahoch spaja. Niet nad to ked clovek vie ze ten druhy s nim rata do buducnosti, ze si vie s nim predstavit dovolenku, stavanie domu a podobne. Asi vsetko zavisi od toho ake povahy sa zidu vo vztahu 😉

clodika22
3. aug 2016

@celasapremenim mozu aj nemusia hovorit pravdu. Ja nemam potrebu to skumat. Ja som len napisala ako sa prezentuju. Ale ked clovek prezentuje pre ostatnymi svoj vztah ako bezchybny bezproblemovy tak by som cakala, ze to tak aj bude. Preco by normalne nepriznali ludia farbu ze im to neklape?

denaha
3. aug 2016

@simik14 ja tiez s teoriou suhlasimtobsadenemeno. Je to skvely napad a ak sa nahodou so svokrovcami nemusite mozno to robia naschval..a ked sa tam s nim kazdy den dotrepes tak za tyzden tyzden a pol to mas v suchu...🙂

landsmanka
3. aug 2016

@denaha myslíš, že to bude také jednoduché? ono sa to ľahko píše a číta, ale vykonať to no.. 🙂 to chce dávku sebazaprenia

sono2
3. aug 2016

@simik14 ja ti len poradím stotožniť sa s tým, čo robí a kam chodí tvoj muž, pretože výčitkami nedocieliš nič. S rodinou bojovať nemôžeš. Viem, viem, ty bojovať nechceš, chceš, aby bol s vami. Nájdi si k tomu nejako cestu a skúste si robit program samy. Hlavne ho do toho nenut.
Asi najväčšia chyba bola tak blízko bývať... to sa nemalo nikdy stať.

marisola
3. aug 2016

toto tu asi bude večne...

synáčik (mamičkin maznáčik) stále musí chodiť k mamičke pomáhať, každučk ýdeň,lebo bez neho by sa to tam nezaobišlo a svet by spadol a lanáriť ho tam stálee...

zažívam denne v mojom okolí, rodine, aj ja sama vlastne..

večná dilema..či to á zmysel.

sono2
3. aug 2016

@denaha ja som sa tiež do tej teórie vžila, ako, nápad super, len presne, nie každý vie hrať divadlo. Keď ona tam nerada. Aj svokra zrazu bude vidieť že začala chodiť A vôbec Neni podmienka, že to už o týždeň a pol bude iné. Aby ešte nezacala počúvať, že ne nepomôže atď potom bude úplne v praci. Nepoznáme muža ani svokru ani ich vsťahy. Takže pozor na tuto teóriu. Každá minca má dve strany ako sa hovorí. Aby sa to ešte takéto chovanie proti nej neobrátilo😕

sono2
3. aug 2016

Preklep v pasci

eli74
3. aug 2016

@simik14
Zmenilo sa nieco za ten mesiac? Ak ho stále este potrebuju, mohla by si navrhnut, ze by ste sa tam nastahovali. On je totiz doma aj tam.
Druha moznost, ze mu zavolas a prijemnym hlaskom oznamis, ze mas na sebe nove sexy oblecko a pod.

vikus17489
6. aug 2016

@si_sa_6 presne ako pises.. len mnoho ludi ma s tym problem

celasapremenim
7. aug 2016

@clodika22 lebo ludia nie su taki, ako si ty predstavujes, ze su :D

clodika22
8. aug 2016

@celasapremenim si ma teda riadne odpinkla 😀

si_sa_6
10. aug 2016

@vikus17489 Tak ale to už je ich problém, ktorí by mali riešiť, keď prídu na to, že im to robí v živote problémy

celasapremenim
10. aug 2016

@clodika22 to mam z vlastnych nabalenych skusenosti :D

bruneta880
16. aug 2016

Ahoj nečítala som všetky príspevky, a myslím si že by si mala zmeniť svoj postoj (aspoň na oko) veď ak ho budeš chcieť stále nasilu držať doma tým viac bude utekať k rodičom....ja volím inú stratégiu- síce teda neviem aký vzťah máš so svokrou, ale tipujem že v tejto situácii máš na ňu alergiu-ale aj napriek tomu by som ju navštevovala pravidelne veeelmi pravidelne s úsmevom na perách a manžel?KAŽDÝ jeden chlap potrebuje CHVÁLIŤ CHVÁLIŤ CHVÁLIŤ aj keď nieje za čo...musíš ho u svokry stále vyzdvihovať ako dobre urobil toto či tamto aký je šikovný 😏😏😏 a potom uvidíš že postupom času sa bude veľmi rád zdržiavať skôr doma, ak ho doma bude čakať usmiata spokojná žena, ale úplne to nikdy neskončí mám doma niečo podobné je to proste jeho mama no čo narobím 😖 ale toto funguje na 100% aspoň u nás 😉 a poviem ti postupom času je to lepšie a lepšie a na koniec so svokrou mám teraz celkom dobrý vzťah.

Strana
z4