Ako dosiahnuť úspech: Čo robím zle?
Mám 22, bývam s rodičmi, študujem a pritom pracujem. Odkladám si na vlastné bývanie, zároveň aby som si "aspoň" raz ročne mohla dovoliť to Chorvátsko. Potom otvorím sociálne siete a tam na mňa vyskočí baba (žiadna Hollywoodska hviezda, baba z Bratislavy). Má 20,vlastný byt v Bratislave, každý druhý týždeň je buď v Dubaji alebo neviem kde všade. Nie sú to peniaze rodičov, často dáva hore jej dom z detstva kde má mamu, žila obyčajný dedinský život. Ja jej to prajem, je to veľmi pekná a vtipná baba, len nechápem ako. Čo robím zle, kde som to pokazila? 😃 Ako sa niekto môže dostať z 0 na 100 rýchlosťou blesku a niekto si celý život buduje a skončí na 80.
Tiež som takto meditovala nad jednou holkou, život ako z rozprávky čo išlo úplne v rozpore s tým ako som si ju pamätala zo strednej (pervitinova princezná, čo v skole kradla kriedu a sockam predávala ako dávku). No a potom po čase začalo kolovať jej video z bieleho gauča a tajomstvo úspechu bolo odhalené. Akože nemusia byt všetky ku*vy...ale väčšinou sú 🤷♀️
Presne pre toto sa to neodporuca, aby deti v ziadnom pripade na socialnych sietach neboli. Je tam malo ukazana realita, ludia zdielaju len to pekne, krasne, dovolenky, ako sa im dari atd. Deti potom upadaju do depresii, ze oni toto nemaju, nezazivaju, ze oni nie su taki stastni a podobne. Co je za tym ale netusia. A teraz si predstav, ze nielen deti, ale mespocet dospelych to filtrovat taktiez nevie. Ty si teraz realny priklad. No ak k zivotu a financiam, ako uz bolo vyssie pisane, ako zamestmanec budes okliestena danym prijmom. Ak chces viac, musis robit viac, alebo mat svoju firmu a tu budovat…
@tinqua jasne že to je jej príbeh veď to je všade 😀 myslím to o Z.P.
@karolinakr robí "modelku" predsa
@gabika0825 jo, ja som myslela doslovne 😀 ...táto čo ja poznam bola a je tiež verejne známa...mala čo to dočinenia aj s Kollárom...asi chcela mať kompletné portfólio
@karolinakr strašne vela žien má pod profilom booking. A teda keď sa pozrieš na obsah, nevidíš tam hudbu, umenie, žiadne výrobky...tak čo si môžeš u nej zabookovať? 🤔

Kludne sleduj siete dalej. Ale s rozumom si ich programuj k tomu, co ti ukazat maju. Takze sama riad, ake videa preskocis, ci otvoris a pozries do konca.
Sama si urcuj, obsah ktorych tvorcov (aj ich samotnych) bloknes, alebo zacnes sledovat.
Siete budu tvoje preferencie nasledovat. Z casu na cas ti podsunu nieco ine, ci ta to predsa len nezaujme. Ale ked nie, nebudu ti to ponukat (a skusia nieco dalsie).
Je to na tebe, aby ti siete sluzili a ponukali inspiraciu, alebo ta tahali po spirale postupne do frustracie, straty motivacie a do depresie.
A u tej dievciny je este moznost, ze sa naucila sikovne obchodovat na burze. Ale nechvali sa tym, nech ju ludia neotravuju s prosbami a pofidernymi ponukami.
Ale skor to vsetko, co prezentuje, nepatri jej tak, ako tvrdi. Rozhodne nie v tomto veku.
Kazdopadne ju prestan sledovat, pripadne blokni a jej podobne tiez. Rozum sam ti hovori, ze chore s takymi stracat cas pozeranim, tak ho posluchni.