Ako dostať neposlušného manžela na kolená?
9. apr 2013
Ahoj ženičky, ktorá vie poradiť, ako zmanipulovať manžela, ktorý si ma vôbec neváži, vôbec neberie vážne a robí mi naozaj zle ☹ a dokonca som tehu a je to ešte horšie, ako predtým, jeho správanie sa asi vymika aj jemu spod kontroly ........, poradťe ako ho dostať na kolená a pod papuču 🙂 chcela by som , aby skákal , ako budem ja pískať, doteraz som to robila ja......., ja som skákala, no už fakt nevládzem prizerať sa´, ako sa všetko ruca...., 🙂
Predošlá
Strana
z2
Diskusiu zamykam na ziadost zakladatelky
Asmira tea,
Predošlá
Strana
z2

@selecta22 to ma mrzi,ja som vdaka nej dost veci pochopila... Videla si film fireproof (kniha dar lasky) - tam bola taka pekna myslienka o tom,ze treba dat do toho svoje srdce a neprestat,ani ked uz presiel cas... Ale mam pre teba este jednu pozvanku, co tak venovat tyzden vasmu manzelstvu? Hod si do googla spolocenstvo al stretnutia Kana, organizuje to francuzska komunia chemin neuf (vzdy s povolenim miestneho biskupa),najblizsie je to na prelome jul/august v spiskej novej vsi a myslim,ze cosi podobne su aj manzelske stretnutia(manzelaky) v bb. Ja mam skusenost s kanou,resp,chodila som tam ako teenegerka s rodicmi a bolo uzasne vidiet/ uvedomit si,ako sa mi pred ocami zmenil ocko a takisto mojmu vztahu so sestrou to neskutocne pomohlo...kazdy sme iny,kazdy mame svoju cestu,svoj sposob,drzim palce,aby si vytrvala pri hladani tej spravnej pre teba. (Ak chces este nejake info,napis tu al do ip)