icon

Ako efektívne šetriť v domácnosti?

11. dec 2024

Ahojte. Idem sa skor vyrecnit. Pochytili sme sa s muzom. Pointa, vraj neviem setrit. Snazim sa setrit, nakupujem potraviny v akciach, varim podla toho co mame nakupene a vcera som dopriala detom a kupila som im jedlo z pizzerie s dovozom, lebo deti mali chut. Pizzu sme nemali ani nepamatam a teda ze objednam detom. No a dnes sa do mna pustil, ze rozhadzujem a doma mame navarene. Akoze dotklo sa ma to. Lebo nie sebe som tu pizzu kupila ale detom. Biedou netrpime a ked mi dnes zabil, ze dnes opat ide umyvacka a aj vcera isla, ze vobec nesetrime, tak uz som sa neudrzala. Zeny mame aj male dieta a aj pracka ide casto, kazdy druhy, tretí den isto. Sme doma 4 osoby, varime, tak aj umyvacka sa naplni. Akoze ale vycitat to? Ja som hotova. Obavam sa, co z neho bude ked bude dochodca. Bude mi merat spotrebu vody pred a po sprchovani? Budeme chodit prat radsej na potok? Akoze mna dnes uplne vyplo, ze co zacal riesit. Ako casto periete a ide umyvacka u vas?

Strana
z4
netoppierka
15. dec 2024

Buď večer pustím umývačku alebo ráno. A práčku poobede. Práčka ide každý druhý deň a umývačka keď je do poslednej bodky naplnená. Daj mu hubku a jar do ruky a uvidí na konci mesiaca koľko vám umývačka ušetrila na vode. A povedz mu keď bude vyťahovať čistý tanier na jedlo, že on nemá právo. Lebo veľmi špini riad. Tak by som mu to vrátila, že až.

karinly
17. dec 2024

Ja nechápem ako stačí niekomu umývačka 1x denne. Veď po raňajkách je len skoro plna. Každý tanier, každý pribor, každý pohár plus to v niečom robim. Plus šálky. Obed zasa. Dnes som varila večeru a umývačka išla 2x, čiže dnes spolu 5x a to každý deň takto u nás.

ema22270
17. dec 2024

Co Vam sisi? Umyvacka ide kazdy den sme tiez 4, nikedy ked je velke varenie cez vikend aj 2x veru... a pracka aj kazdy den niekolko x ...

Strana
z4