Ako efektívne šetriť v domácnosti?
Ahojte. Idem sa skor vyrecnit. Pochytili sme sa s muzom. Pointa, vraj neviem setrit. Snazim sa setrit, nakupujem potraviny v akciach, varim podla toho co mame nakupene a vcera som dopriala detom a kupila som im jedlo z pizzerie s dovozom, lebo deti mali chut. Pizzu sme nemali ani nepamatam a teda ze objednam detom. No a dnes sa do mna pustil, ze rozhadzujem a doma mame navarene. Akoze dotklo sa ma to. Lebo nie sebe som tu pizzu kupila ale detom. Biedou netrpime a ked mi dnes zabil, ze dnes opat ide umyvacka a aj vcera isla, ze vobec nesetrime, tak uz som sa neudrzala. Zeny mame aj male dieta a aj pracka ide casto, kazdy druhy, tretí den isto. Sme doma 4 osoby, varime, tak aj umyvacka sa naplni. Akoze ale vycitat to? Ja som hotova. Obavam sa, co z neho bude ked bude dochodca. Bude mi merat spotrebu vody pred a po sprchovani? Budeme chodit prat radsej na potok? Akoze mna dnes uplne vyplo, ze co zacal riesit. Ako casto periete a ide umyvacka u vas?
Ja nechápem ako stačí niekomu umývačka 1x denne. Veď po raňajkách je len skoro plna. Každý tanier, každý pribor, každý pohár plus to v niečom robim. Plus šálky. Obed zasa. Dnes som varila večeru a umývačka išla 2x, čiže dnes spolu 5x a to každý deň takto u nás.
Co Vam sisi? Umyvacka ide kazdy den sme tiez 4, nikedy ked je velke varenie cez vikend aj 2x veru... a pracka aj kazdy den niekolko x ...

Buď večer pustím umývačku alebo ráno. A práčku poobede. Práčka ide každý druhý deň a umývačka keď je do poslednej bodky naplnená. Daj mu hubku a jar do ruky a uvidí na konci mesiaca koľko vám umývačka ušetrila na vode. A povedz mu keď bude vyťahovať čistý tanier na jedlo, že on nemá právo. Lebo veľmi špini riad. Tak by som mu to vrátila, že až.