Ako funngovať s deťmi môjho partnera?
Ahojte...rada by som pokecala na tému ako vychádzať s deťmi svojho partnera a Vaše skúsennosti...čo sa týka aj zasahovania jeho ex do našich životov.... Rady ..skúsennosti..postrehy...teším sa...🙂
@winonajedna tu, ale opisujes celkom rodinu atmosferu, ako ste spolu 😉 https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/viac-trojica-ako-dvojica-2/
A ja nemam problem napisat, ze moj manzel sa rozviedol kvôli mne, jasne, ze ich manzelstvo malo velke problemy, ale urychlila som to ja. A vôbec s tym nemam problem. Tiez ma zaujalo, ako ani jedna s dotycnych nebola dôvodom rozvodu, rozchodu, ale ved to je nakoniec uplne jedno 😉
@maciatkolulu to čo opisujem nie je spolužitie,každý z nás ma svoje 4 steny a svoje súkromie a možno preto nam to funguje už dlho.
@adrina chápem ťa, som vo veľmi podobnej situácii ako Ty....nerozumiem, prečo sa do Teba niektoré baby takto navážajú, prečítala som všetky príspevky a v tých Tvojich nevidím nič zlé...Každopádne držím Ti palce, aby sa všetky veci začali uberať tým správnym smerom. Správnym pre všetkých....
Tu neexistuju rady aj ked rada by som sa aj ja k niecomu dopracovala ale ja som rezignovala .. dieta mojho partnera ma ,,naucene” ze nase spolocne nieje jeho surodenec ale za surodenca ma svojho bratranceka ako mu to mamka vysvetlila, alebo obcas je nase pre neho ,, polovicny surodenec”😃same vychytavky pre tretiaka na zakladnej.. u nas moj partner neriesi nic , nepovie jej nic- stale je s niecom problem naposledy preto lebo som si dovolila po 2 hodinach ked tu bolo jeho dieta vypnut telku lebo nase je male aby cumelo do telky cely den - s vysvetlenim slusnym ze u nas sa telka cely den nepozera.. tak uz boli smsky 5 riadkove.. stale je ,, nieco” co sa riesi a pritom oodveci.. lebo nikto ich tu dieta netyra , nekrici.. a tak.. aj to sa uz riesilo ze sa musi hrat ich dieta s nasim malym😃travia spolu 15 minut cca.. kedze ja maleho dam spat potom po zobudeni sa naje a idem von.. jasne ze maly je maly tak sa chce hrat ale to ja bohuzial nevysvetlim malemu 4 rocnemu chlapcekovi aby neobtazoval dieta mojho partnera.. takze za mna, pokial sa byvale nevedia premoct a neviest to dieta aspon nejako aby to fungovalo, ,, my “ asi nezmozeme nic😃

@tilda moja polovička sa nechce ťahať po súdoch a ani nahlasovať sociálke/ale tiež ma len jedne nervy a hranicu trpezlivosti/..lebo keby že ide po ich mamine...ona to otočí,že aha váš ocko mi ubližuje ☹ ☹ ☹
ja napr. s mojim ex nefungujeme podľa rozsudku...vikendy každý druhý si ich vezme a prázdniny ja mu dám dopredu vedieť kedy ja mám dovolenku..a kedy idú k babke či do tábora a dohodneme sa 😉 a dá sa to 😉