Rodičia môjho partnera

zuzadri
13. jún 2022

Ahojte, chcela by som pocut nazor aj niekoho nestranneho. Resp ake vztahy mate s rodicmi svojho partnera? Ja som jeho rodicov nikdy nevidela ani len na fotke, odmietaju ma, kedze sa ich syn rozviedol a nasiel si mna. Kym odmietali len mna bolo mi to jedno, avsak uz mame aj spolocnu dcerku, ktoru nemaju zaujem ani vidiet a vyjadruju sa, ze ona nie je ich vnucka a ze aby som neratala, ze nam po nich nieco zostane. Je mi to strasne luto kvoli malej. Mam uz po 30tke, je to moje jedine dieta a mrzi ma, ze sa k nam (k nej) niekto takto sprava. Oni totiz povazuju za svoje vnucky iba partnerove dcery, ktore ma z manzelstva. Priatel tiez nie je chlap, ktory by sa nas zastal, mam casto pocit, ze nas za svoju rodinu nepovazuje. Mozno sa este len nezmieril s tym, ze sa rozviedol a zial jeho dcery z manzelstva o neho odvtedy nejavia zaujem.

dskjhfdlkdjhl
13. jún 2022

@zuzadri Ovela viac by ma trapilo, ako sa chova partner. Keby sa on choval normalne, tak aj rodicia by casom asi zmenili nazor. Takze neries jeho rodicov, ale jeho samotneho.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simca06022011
13. jún 2022

Akeho chlapa si si vybrala, tak to teraz mas... to nei je vizitka jeho rodicov, ale jeho. Cize ty si mala brat nohy na plecia hned (ked si videla, ze idete do vztahu a nedokaze ta ani rodine predstavit a postavit sa s tebou pred nich), a nie teraz ta to trapit, ked uz mate dieta.
Priprav sa na to, ze takto to bude dlho a zmier sa s tym, nic lepsie ti neviem poradit. Bohuzial.

solange7
13. jún 2022

@zuzadri to, ze ti po nich nic neostane ti povedal tvoj muz? To je dost zvlastne, ze take veci ti odkazuje.

rencina_4
13. jún 2022

pozri sa toto vypoveda o nich a o tom aki su to ludia, nie o tebe, pokial ta odmietaju a aj vasu dceru nic s tym nespravis a je to zbytocne sa nad tym trapit, ludia su vselijaki a aby ich to raz nemrzelo vies 🙂

viestta
13. jún 2022

No iste je, že tebe po nich neostane nič. Až ak by si bola manželka, tak máš nárok na dedenie po otcovi svojho dieťaťa. Takže je fakt, že v tvojom postavení naozaj na nič po nich nemáš.
No a ako sa správa k tebe tvoj partner? Za to jeho rodičia nemôžu. Keď si ich ešte ani nestretla, tak ako vieš čo hovoria a aký majú postoj k vnucke?

anjelicek26
13. jún 2022

Nuz nestranne - ak si bola milenkou zenateho muza, je ta reakcia absolutne pochopitelna a prakticky si za to cele mozes uplne sama... rozbil (samozrejme on) - manzelstvo, prisiel o deti, svokrovci nasraty maximalne na to, co urobil, ale tak "synacik", lahsie sa to hadze na milenku, boh vie, co im on narozpraval...ze si ho obletovala, k bokovke prakticky prinutila, otehotnela narocky a boh vie co este... toto dobre este dlho dlho nebude...ak vobec niekedy...

dievcacitajucelist
13. jún 2022

@zuzadri Pozri sa na to z hľadiska "svokrovcov" ak mali dobrý vzťah s partnerov ex manželkou a brali ju ako dcéru, ich deti maju radi a ty si dôvod rozvodu...tak teba určite vnímajú negatívne a to sa nezmení za "jeden deň" .....čo si čakala, že ťa privítajú s otvorenou náručou???? No jo rozbila si manželstvo tak nes následky!

zuzadri
autor
13. jún 2022

Nemam pocit, ze by som rozbila ich manzelstvo. Co som pocula nie len od partnera, velmi davno im to vraj nefungovalo, ak vlastne niekedy... ale teda mate zrejme pravdu, ze nemozem cakat, ze ma jeho rodicia budu brat. Je mi to vsak luto kvoli nasej malej. Mne pomaly taha na 40r a rozmyslam, ako jej budem zachvilu vysvetlovat, ze ona ma iba jednu babku a jedneho dedka. Som tiez z rozvedenej rodiny, kde sa moji rodicia nebavia spolu uz viac 30rokov, ale toto som nikdy nezazila.

simca06022011
13. jún 2022

@anjelicek26 ak by tymto reciam uverili rodicia, tak je to este horsie, bola by to rodina hlupakov. za to ze ma chlap nebodaj bokovku, a ta nebodaj nasilu nahodou a co ja viem ak otehotnie (pistol pri hlave mu drzala pri sexe) sa predsa nemusel rozvadzat :D mohol spoko ju poslat do teplych krajin, poslat mini vyzivne.. ale to neurobil.

S takouto rodinou by som ja osobne nechcela mat nic spolocne... Tam sa nik nebude na dobro vnucky pozerat. Ja mam toto v rodine, a proste vnuka prijali, syn proste si dupol, dokonca jeho matka sa o maleho starala pravidelne, aj ked novu partnerku "nebrali". Vzdy je to o chlapovi, je to jeho rodina, len su taky tutkovi, co budu mamicke pritakavat, alebo si myslia, ze ked nic nepovedia a nebduu riesit, "nejak to prejde".. ale fakt je ze ked chlap neriesi -nic neprejde, idu len reci a ohovaracky a len sa situacia zhorsuje.
Autorka.. este si aj naivna, ty nevies co rozpravaju nevernici veselo ? ze uz daaavno to neklapalo a bla bla... a hlavne, rodicov nezaujima ze za dverami to neklape(to vidim aj u nas, mozeme sa vadit ako v talianskej domacnosti,a le nepatri sa rozchadzat), proste rodina ma drzat spolu.. nebudu sa na to ak su takyto zastarali pozerat inak ako ze on sa rozviedol... A vysvetlovat nebudes nic, proste si zvyknete, nerob si stres z toho co nebude. Moja dcera ma 2+2+2 starych rodicov a aj tak chodi v podstate len k jednym, s tymi ma aj blizky vztah, moju mamu len "vydrzi" a moj otec ten je vyletovy dedko, sporty s nou riesi sem tam a to je vsetko. Cize vsetko bude tak ako si zvykne.

anjelicek26
13. jún 2022

@zuzadri tak vies tebe rozprava on jedno, zene rozpraval urcite nieco uplne ineho a aj svojim rodicom... sustred sa na dietatko, uzivaj si ho, aj tak je mama pre nu teraz cely svet... tvoji rodicia sa zaujimaju? Tak super... ver mi - deti moc nejako neporovnavaju, beru to, co dostanu..
@simca06022011 staci, ak mu na to zena prisla a rozviedla sa s jej iniciativy... tazko radit niekomu, o kom viem par viet na anonymnom fore, ale tu situaciu, v akej je, jej nezavidim... a toto urovna az cas, more more casu.

simca06022011
13. jún 2022

@anjelicek26 no mozno ani nie, u nas sa to dosloav vyriesilo az na "smrtelnej posteli" a to nechcem byt morbidna.. ked byvala zena, sestra a kazdy sa vykaslal na jeho mamu a ta hnusna nove nevesta sa starala... dost vela nervov za tie roky. Preto si myslim, ze to treba ignorovat a zit svoj zivot. ak ten chlap je takyto svihnuty, ze este aj chodi domov s recickami od rodicov nema vnucka nic cakat a bla bla, netrpela by som taketo reci dalsich 30 rokov...

0silvia0
13. jún 2022

@zuzadri nie je nič hrozné mať len jednu babku a jedneho dedka. To je vedľajšie. Hlavný problém máš s tvojim mužom, píšeš akoby vás za rodinu ani nepovažoval.

danica2711
13. jún 2022

@zuzadri rieš si predovšetkým partnera a zvláštnosti vo vašom vzťahu, nie jeho rodičov, tí nie sú až tak podstatní... Navyše, nevzal si ťa, máš pocit, že teba a vaše dieťa nepovažuje za svoju rodinu, takže vlastne riešiš cudzích ľudí

deti95060810
13. jún 2022

ani manž. nenavštevuje svojich rodičov?
Netráp sa, keď nechcú tak nechcú... Taký istý vzťah bude mať aj tvoja dcéra s nimi - starými rodičmi....

abbey1
13. jún 2022

@zuzadri Keď sa s nimi nestretávaš, ako vieš, vo o vás rozprávajú?
Aj ja vidím hlavný problém medzi tebou a partnerom.
On si mal v prvom rade najskôr vyriešiť svoje manželstvo a potom nadväzovať nový vzťah. To bol problém hneď na úvod a tam si veľkú chybu urobila i ty.
Následne ste mali dieťa, i keď ste nemali medzi sebou doriešené veci ohľadom vášho vzťahu. Je ste manželia, jeho rodina ťa neprijala, on obetoval svoje deti za vzťah s tebou.
Teraz je neskoro nad tým plakať. Sústredila by som sa na svoje dieťa, skúsila dať do poriadku vzťah s partnerom, jeho podporiť, aby skúsil aspoň vzťah s jeho deťmi urovnať. A časom a s trpezlivosťou sa možno všetky vzťahy utrasú.

dievcacitajucelist
13. jún 2022

@zuzadri To je taký "bullshit" a ty aj veríš, že im to nefungovalo....lebo "jedná pani povedala"??? Keď je medzi vami taká láska, že tvoj chlap obetoval svoju rodinu....a ty máš "jediný problem" svokru, že ignoruje vnúča....tak sa porozpravaj s partnerom...povedz mu čo ťa trápi...a on ako chlap, ktorému záleží na tvojom šťastí by sa mal porozprávať so svojou mamou....Ja si myslím, že vy ste už davno tento rozhovor mali a on sa na to .... lebo je si vedomý toho, že rozbil rodinu a jeho rodičia nie sú celkom padnuti na hlavu...predpokladám, že oni mali reálnejší pohľad na ich manželstvo ako zdroj "jpp"....a vedia aká bola pravda....

roja01
13. jún 2022

Vsetko chce svoj cas. Ak budete manzelia a budete zit spolu spokojne viac rokov, ich syn bude kludny a spokojny, potom aj stari rodicia zmaknu a prijmu svoju novu vnucku. Cas rany zahoji. Vztahy sa buduju, oni nevznikaju samovolne. A kazdy sa o dobry vztah musi snazit. Posli po muzovi starym rodicom fotografiu vnucky. Nech ju iba necha niekde polozenu, napis na zadnu stranu vnucka ......, pozdravuje a praje vela stastia a zdravia svojim starkym. A tak pokracujte. Mysli pozitivne a v dobrom na starkych a dobro sa ti vrati. No nie hned.

zmrzlinka2021
13. jún 2022

@zuzadri
Lenze na to, aby vztah fungoval, treba nieco preto spravit. On sa na svoju rodinu a zenu vykaslal a isiel za tebou. Tebe spravil dieta, v zivote ta ani ako frajerku nepredstavil svojim vlastnym rodicom - si uplne mimo ich rodiny. Ty sama vnimas, ze ta neberie ako svoju "rodinu".
Predpokladam, ze ani spolu nevlastnite nehnutelnost.

Budem uprimna, ja problem nevnimam ani u jeho rodicov, ani u neho, ale u teba - v tvojom zlom vybere a vstupu do rodiny niekoho ineho.
Vzdy budes ty ta neprijata, a ial aj to dieta.

jaskolka
13. jún 2022

@zuzadri veľa chlapov co majú, alebo riešia bokovku, tak tvrdí, že "už nám to nefunguje dlho neľúbime sa, nespíme spolu" a pravda to je tak na 20%.Keby ti povedal, že milujem svoju ženu stále, ale chcem si vyhodiť z kopytka, tak ako by si reagovala?
Poviem to rovno, pre jeho rodičov si príčina rozvodu ich syna,nemajú ta radi a ich postoj zrejme nezmení nič. A bohužiaľ, ani dieťa, ktoré máte spolu.
Mame v rodine podobne niečo, bratranec sa tak rozviedol, lebo jeho milenka bola už tehotná, žena požiadala o rozvod. Jeho otec vtedy skoro zinfarktoval, pobili sa vtedy vonku na dvore, a keďže žili u nich, vyhodil ho z domu bez milosti, len s jedným ruksakom, že už v živote ho nechce vidieť. Jeho žena ostala tam aj s deťmi (mali 4 a 7),aj po rozvode. Výsledok je taky, že bratranec žije v susednej dedine, s tou ženou už majú druhé dieťa, ale nevzal si ju, k rodičom nechodia vôbec. Proste "ho odpísali". Netusim, ako to bude ďalej
Sú také povahy, nezmeníš to. Zvlášt, ak mali s nevestou dobrý vzťah. Nikdy sa neoplatí začínať si so zenacom. Bohužiaľ urobila si takú chybu a momentálne za ňu platíš ty aj dieťa.

xsuzannex
13. jún 2022

Ako byvala milenka ktora v ich ociach rozbila rodinu ine ani necakaj.. bolo by uuuuplne ine keby si to vyriesili, rozviedli sa a az potom si prisla ty.. hoc, pri prizmurenom oku aj keby steto tajili..v mojej rodine tiez jedna zena takto rozbila bratovu rodinu a jej podobna skoro aj tu moju.. a ver mi ze takyto chlapi povedia kazdemu nieco ine len aby oni neboli za debilov.. cize jedva verzia pre rodicov, jedna pre manzelku a dalsia pre milenku.. jasne ze ti povedal ze to nefunguje uz dlho, co ine by sa dalo cakat, ze im to klape len napr chce viac sexu? Zas nebudme naivni.. takze nezime v rozpravke ze budu tie vztahy teraz srdecne z kazdej strany.

rachel36a
13. jún 2022

Ja oosobne sa nedivim , ze teba a tvoje dieta neprijali. Odsudzujem ked niekto rozbija rodinu. Ocividne aj oni. Tebe by sa tiez asi nepacilo, keby sa teraz tvoj partner zobral k dalsej zene, urobil jej dalsie dieta a na vas sa vykaslal...ries hlavne vztah s partnerom, a nie jeho rodičov

0kristina0
13. jún 2022

@zuzadri je uplne jedno ako vychadzal so svojou manzelkou, zenaty chlap ma byt pre kazdu zenu tabu. Co si si zasiala to zneš. Alebo karma je zdarma sa tomu zvykne hovorit. Vratilo sa ti to, tak teraz co cakas, ze vsetci budu vo vytrzeni?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
13. jún 2022

@zuzadri napíšem ti to aj inac, a je jedno ci ste spolu paktovali počas alebo po jeho manželstve. Máš doma použitý tovar, so stopami používania. Tak to akceptuj a zvykaj si. Pretože jeho deti sú pre neho všetky rovnaké, aj tie co mu porodila ex, aj to tvoje. Bude ich treba brať na Vianoce, na prázdniny, sem tam budu mimoriadne výdavky, ktoré by mal znášať aj otec. Nezačína a nekončí to zaplateným výživným. Toto co je teraz je ešte len slabú ký odvar z toho co ta čaká. A v kontexte toho je to, že ťa neprijala jeho rodina iba michernost. Jazdenka nikdy nebude to, čo by bola funglovka.

zuzadri
autor
13. jún 2022

@viestta asi mate pravdu. Uz ked stale za mnou lozil a rozpraval mi, co vsetko by pre mna spravil a ako to bude fungovat, mi mohlo napadnut, ze tieto jeho rozpravky nebudu nikdy realne. Narozpraval mi tolko krasnych veci, z ktorych sa nesplnilo zatial hadam nic.

viestta
13. jún 2022

@zuzadri tak ho posli do múky. Naozaj ti takého treba? Nebude vám samým lepšie? Z neho nikdy použiteľný chlap nebude. On je asi od prirodzená slubotechna, absolútne nepoužiteľné pre normálny rodinný život. A vždy ta bude v kolene matat, že ktorej zas tlači kaleráby do hlavy. Tak ako tlačil tebe.

ateh
13. jún 2022

@viestta aj moj (druhy) manzel je slubotechna, ja sa smejem ze "nikto mi nemoze dat to, co mi Ty vies slubit" ale ruku na srdce, milujem ho 😉

@zuzadri posli svokrovcom fotku vnucky ked bude mat sviatok, mozno sa na niekoho z nich podoba 😉 moj maly napr je nacisto svokor 😅

mell27
13. jún 2022

@zuzadri veľmi smutný vzťah,keď sa ťa tvoj muž nezastane pred rodičmi, cítila by som sa ako handra...

viestta
13. jún 2022

@ateh vieš sú sľuby a potom kaleráby. Aj mne ten môj sľubuje. Co si budeme nahovárať, však aj ja jemu. Ale kaleráby do hlavy tomu druhému netlačí ani jeden z nás.