icon

Ako hájiť svoje sebavedomie pred kritikou svokry?

20. júl 2024

Ahojte ako by ste reagovali na svokru ktorá mi stále vraví aké mám malé prsia (mám veľkosti B plne) prirovnáva mi ich ku lentilkam, dosť mi je z toho smutno, že sa ma môj partren s ktorým som 3roky nezastane a vraví že riešim somariny ale mňa sa to naozaj dotýka :( mňa to už nebaví

Strana
z3
danyelia
20. júl 2024

Ahoj, tak Ty jej na oplátku porovnaj jej prsia k melónom, citrónom alebo najlepšie k banánom 😄

0silvia0
20. júl 2024

Povedz jej, ze uz ti to viac krat povedala, ze ti to nemusi dokola opakovat len preto, ze ona uprednostnuje melony alebo tekvice na hrudi.

oli18
20. júl 2024

@danyelia kedze je to uz pani v rokoch, tak zeby k plackam? 😅

rozculena
20. júl 2024

ona je dokonalá manekýnka? Asi nie.......veď jej povedz,že lepšie malé pevné ako tie jej rozgajdané ovisnuté...prípadne má inú vadu na kráse...

ukgirls
20. júl 2024

lepsie pevne b-cka ako sa bat ist na bike s tym,ze sa mi zamotaju do kolesa.. btw vy nebicyklujete vsak?

sevrin
20. júl 2024

Spýtaj sa svokry, či je lesba, keď má furt potrebu toto komentovať.

lindous
20. júl 2024

Ako na to reaguješ? Ja mám omnoho menšie prsia a sama si z toho občas robím srandu v správnej spoločnosti, ale aby to niekto iny takto komentoval je naozaj blbé… máš niekoľko možnosti, keď sa ta nezastane partner, čo by ma dosť mrzelo… môžeš jej povedať narovinu, že to je naozaj nevhodné, že už si to od nej párkrát počula a že ťa naozaj nezaujíma čo si myslí o tvojom tele, môžeš jej povedať, že ty si s nimi spokojná a jej syn sa tiež nikdy nesťažoval alebo si môžeš zažartovať, že aspoň z nich gravitácia nespraví uši kokršpaniela ako u podaktorých s významným pohľadom na jej hruď 😅

danyelia
20. júl 2024

@oli18 ...môže byť, už som videla aj prirovnanie k lievancom alebo ušiam kokeršpaniela 😁

mimka1402
20. júl 2024

"No váš syn keď ich olizuje/ocuciava tak sa na nič také nesťažuje. "

Moje prsia hľadali už viacerí, ale sú skryté, ale takéto reči z duše neznášam. A asi by som sa veľmi škaredo ohradila doma partnerovi nech si uprace svoju mater, keď sa nevie chovať.

fantaghiro21
20. júl 2024

no ved to je vyborne, lepsie ako ich rolovat do podprsenky, ci?
Prsiami sa nerozmysla, ale ona okrem prs ma v hlave prievan

laurika173
20. júl 2024

Poslala by som ju do riti 😉 (krajsie povedane)

mamutka
20. júl 2024

Normálne by som jej povedala “viete, že to nie je v poriadku keď jedna žena toto stále komentuje?”
Alebo, keď nebudeš mať na to nervy, povedz len “nenarodila som sa ako dojnica”
Neviem či máte deti, ale ako príklad, som na tom ako ty, tiež by niekto mohol povedať, že malé, ale odkojila som dve deti, spolu takmer šesť rokov dojčenia a prsia sú pevne ako v dvadsiatke. Tolko k “výhodám” tých väčších pŕs

autor
20. júl 2024

@mamutka mám 20 rokov a nemám deti

hellionka
20. júl 2024

Och žena nevieš si upratať svokru? Mňa by takto komentoval predomnou hockto na zemeguli len raz. A to mam Áčka 😉 Držim palce, nech si k ľuďom viac asertívna a asi aj k mužom viac vyberavá.

nikaeli
20. júl 2024

@mamutka to hovorím ja 😛 s malými som 2x plne odkojila drobcov a dokonca som sa aj 2x vydala. Naviac, teraz mám 44 a môžem spokojne chodiť bez podprsenky bez toho, aby som ich hľadala na bruchu a mala v lete zapareniny 🤷🏻‍♀️

Autorka niekedy platí iba rovnako nechutný šplech naspäť. Alebo naopak, ďakujem mamička že neustále komentujete moje prsia. Asi ste si ešte nevšimli, že mi je to naozaj nepríjemné. Dúfam, že to bolo naposledy.

lindous
20. júl 2024

V 20 som sa ani ja nevedela tak dobre zastať samej seba, ak sa necítiš na to, aby si jej na to niečo povedala, tak môžeš proste vstať a odísť, keď bude mať blbé komentáre…ale ono povedzme si narovinu, problém bude asi niekde inde a keď ju prejde toto, nájde si zas niečo iné… úplný ideál by bolo vysvetliť si s partnerom, že to nie je kravina…

enmery
20. júl 2024

Povedz jej, že jej synovi tvoje prsia vyhovujú😃

enmery
20. júl 2024

@ukgirls Ty si ma tak rozosmiala,že asi mi prídu zachvíľu klopat susedia, že ruším nočný kľud.😄

autor
20. júl 2024

@ukgirls bicyklujem

osky
20. júl 2024

Odpoved-chvalabohu s Vami spavat nemusim.takze ziaden problem...

joannita
20. júl 2024

Povedz jej ze radsej budem mat svoje lentilky (aj ked teda Bcka su skor pomarance), ako vase kokršpanielove uši.

sardinka32
21. júl 2024

Veď jej povedz, že chlapi majú radi také akurát do ruky...a vybavené. Na zvesené lajdáky máš ešte čas, takže neviem, čo komentuje. 😉

mimi_lali
21. júl 2024

Veľké prsia su absolútne škaredé, nepáči sa mi to pridáva to žene kilá naviac plus bolesti chrbtice a ďalšie problémy. Absolútne není pekné keď majú také mladé baby “lojdy” a za ďalšie ja mám menšie prsia a odkojila by som trojičky, za to v pôrodnici somnou ležali asi 2 baby čo mali prsia jak svet ani mlieko nemali a bradavky vpadnute každá jedna klobučiky mala. Takže nie neni to in mať veľké prsia, priateľ povedal že mal babu s veľkými a už nikdy viac dala dole podprdu a cicky jak uši loveckého psa, a za ďalšie jej povec že jej synovi sa tak male nezdajú keď ich každú noc cumle.

miadi
21. júl 2024

Povedz jej ze vzdy je lepsie mat lentilky na hrudi ako ich mat v hlave ako ona . 😀

miadi
21. júl 2024

Ona ta normalne sikanuje za telo a veci ktore nemas ako ovplyvnit .. co je od nej neskutocne drze nevychovane az uchylne. No najvacsi problem je ze to tvoj partner dovoli. Nech mu skusi tvoja mama komentovat velkost pipika ze nic moc .. hnet by vedel ze to nie su somariny.

misinka0611
21. júl 2024

Povedz jej, že ona ich má ako baset uši a tiež jej ich nekomentuješ a dúfaš že týmto je téma tvojich pŕs uzavretá. Škoda že muž mlčí..

ahhola
21. júl 2024

Tak partner, ci manzel? Partnerova mat, nie svokra. Ako hodnoti zvysok tvojen postavy? 😂Otazka na prebudenie, toto z nej nemalo vypadnut, max. raz a hned jej nadelit rovnakym dielom.... Vasa 43 noha... A 140cm v pase... Ci je to bezchybna kocka?

tamta
21. júl 2024

..nie je nejaká uchylna? 😃 Komentovať nevestine prsia? 😃 To mas aj ty komentovať svokrov penis ci ake majú v tej rodine tradicie?

lily246
21. júl 2024

Neviem si predstaviť, pri akej príležitosti to z nej vôbec vypadne?

0silvia0
21. júl 2024

V dvadsiatke chapem, ze ti to nejde z ust tak lahko, ale naozaj to treba stopnut. Popis nam pani svokru, skusime vymysliet nieco na mieru

Strana
z3