Ako hájiť svoje sebavedomie pred kritikou svokry?
Ahojte ako by ste reagovali na svokru ktorá mi stále vraví aké mám malé prsia (mám veľkosti B plne) prirovnáva mi ich ku lentilkam, dosť mi je z toho smutno, že sa ma môj partren s ktorým som 3roky nezastane a vraví že riešim somariny ale mňa sa to naozaj dotýka :( mňa to už nebaví
Toto ženy väčšinou robia, ak sa cítia v prítomnosti inej ženy nekomfortne. Potreba ponížiť, zneistiť. ;)
Je super, že sa vyfarbila hneď na začiatku a vieš na čom si. Viem, že sa mi to ľahko hovorí, ale buď v pohode. Sú to len reči. Skús sa opýtať priateľa, čo na tú situáciu hovorí. Či sa jeho mama správa takto bežne - čo na srdci to na jazyku alebo je to len konkrétny výpad voči Tebe.
Ukradla si jej miláčika a to sa neodpúšťa🤪hneď ju stopni a povedz jej, že sa opakuje toto zdravá psychicky vyrovnaná žena nerobi
Ved jej povedz, ze ak je to take strasne, nech ti zaplati zvacsenie 😂😂😂
ale nie, ak sa ta partner nevie zastat, tak sa ohrad ty, lebo ona si bude dovolovat viac a viac. Je otazne kde tvoj partner uvidi hranicu, co je a nie je somarina, takze je to na tebe... Pani xy, uz ste mi niekolkokrat priamo povedali, ze vas irituje velkost mojho poprsia. Nuz, uz by ste mali vediet, ze niektore veci clovek jednoducho neovplyvni - vysku, farbu oci ci aku typ postavy. Mam male prsia, som s tym zmierena, tak sa zmierte aj vy.
A ten tvoj partner - ak nevidi dolezitost v hocicom s cim ty niesi ok a zranuje ta to, zamyslela by som sa ako asi bude vyzerat nasa buducnost.
Ta ženská je debilne a bude sa volať ešte milion krat horsie. A vies preco? Lebo syn jej dáva tiché povolenie! Sorry, mas chlapa, ktorý mema gule postavit sa mamičke a vždy to tak bude.
Ries maminka a posli ho do prdele! Ste spolu od tvojich 17tich a garantujem ti, ze mas na viac!
Bola som s prvym priatelom od 18tich a nikdy ma neurazili! Ešte keď som bola odcestovaná, jeho mama mi extra kolace co piekla zamrazilo, lebo som ich mala rada.
Toto bude rodinka úžasných! To ešte počkaj tie mudrosti keď otehotnies. Veľké brucho, priveľké prsia ešte ti snáď aj spodok po porode spomenuté.
Ber nohy na plecia, ten dilino nech ostane pri mamičke. On totiž už zenu svojho zivota našiel.
Alebo bud masochistka q trp celý život, lebo toto sa fakt k lepšiemu nezmení.
Ešte by som jej napísala, že je senilna, uchilna,svoje sebavedomie ma dvíhať inak a ego si ho...ť na syncekovi, keď pre neho sú to blbosti 😉. Tak by som jej napísala, aby mi neskakala do reči a pekne si to prečítala.
Oni sa môžu mojkat do konca života trebars
Ty si ten svoj nenič!
Postavu okej ale ako sa vôbec dostane debata k obsahu podprsenky? Nie je nejak mimo?
Divne aby si svokra vsimala tvoje prsia.
To je hlúpa žena. Škoda, že ju neuprace syn, keď si takto nemiestne k Tebe dovoľuje. Musíš sa brániť. Nenechaj si to. Ja by som si vymyslela nejakú ostrú reakciu a šplechla jej ju hneď, ako by začala. Ja som s béčkovými prsiami odkojila dve deti takmer 7 rokov. Nikdy som veľké nemala a také hlúpe reči som počúvala občas od primitívov. Vtedy som sa ešte nevedela brániť, ale teraz by som už ticho nebola.
V 20tke síce lentilky ale aspoň v 60ke nie sáčky s mliekom ako mate vy. Dohovorené.
Inak tvoja svokra musí byť primitívna žena, takže nič si z nej nerob.
Normálne jej povedz že jej syn očividne miluje lentilky.. 😆👌🏼
Však jej povedz nech sa stará o svoje kozy, že ty si spokojná, čo ju do toho, a ona je ináč fitness žena?, lebo ak nie by som jej povedala, že ona má rit ako kufor a bola by spoko 🤣, a muža by som nakopala do riti, keď nevie nič povedat
Ako sa vlastne dostanete k debate ohľadom takejto témy? Či len pridete k nej na kavu a ona spustí že máš malé prsia?
Máš 20r ide to ťažko z úst ale normálne by som povedala. Ďakujem, že ste taká starostlivá a zaujímate sa o moje prsia. Myslím, že sú v poriadku. Takže ďakujem za názor a budem rada ak sa k tomu viac nebudeme vracať. Mne aj Vášmu synovi sa páčia.... A keď by neprestala tak by som pritvrdila štýlom okej nabudúce ich nechám doma alebo ani mne sa nepáčia tie vaše a nekomentujem ich... Pripadne ak stále neprestane tak by som jej povedala ak máte stále potrebu riešiť prsia priateľky vášho syna mám ja začať riešiť veľkosť penisu vášho manžela?... Akože aká otázka taka odpoveď 🙈
Ak do teba priatelova mama rype a on sa tvari Mna do toho netahaj, a zatvara pred tym oci, je cas si urobit poznamku, ze aj ked ho milujes az za hrob, nebude pre teba uplne ten pravy.
(A je na tebe, ci sa uspokojis s polovicne vhodnym tovarom).
Tym duplom, ak sa najblizsie pred nou nahlas slusne ohradis (ak sa na to odvazis), aby uz s tymi recami o tvojich prsiach prestala, lebo je to neslusne a on sa potom obuje do teba, co si to dovolujes skritizovat jeho mamu.
Ty sa nauc o sebe zmyslat v rozumnej miere, ze si sa nenarodila preto, aby sa niekto po tebe vozil hlupymi recami, ani ta rodicia nevychovali na to, aby si zivot zaviazala s niekym, kto sice stoji o sex s tebou a rozprava ti zalubene reci, ale uz mu je zatazko sa za teba postavit a branit si ta, ked treba. Radsej zbabelo cuvne.
Vas syn je s nimi spokojny, rad si ich polaska a nazor niekoho ineho ma nezaujima.
Dúfam , že svokra vyzerá minimálne ako Monica Bellucci alebo Jennifer Lopez 😅😁
Povedz jej, že synovi sa páčia. Že sú akurát do ruky 😆.
Pekne poďakuj a povedz že aj tvojmu priateľovi sa páčia a prinášajú mu radosť🙂
@jednoduchomaria89 tak to vôbec 🙈 vrásky ma po celej tvári a to nie je taká stará
@aurora33 začne vravieť aké ma ona veľké prsia 24/7 nosí podprsenku tak Som sa jej opýtala raz či ju to netlačia tie kostice a ona že si nemôže dať dole lebo ma veľké kozy a že čo to ja také lentilky ani cítiť nemôžem
No v prvom rade partnerova matka nie je svokra ešte. V druhom rade, asi sa mamičke nepáčiš, alebo situácia že nie ste zrelí na dlhodobý vzťah a frustruje ju
Zakladom je tvoja veta "mna sa to dotyka". Najskor si musis ty sama upratat v hlave, ze mas prsia ako modelka. Ze si mozes dat velky vystrih a nebudes posobit vulgarne. A hlavne, ze ak by si chcela, tak zvacsenie je v sucasnej dobe jednoducha zalezitost....A co odpovedat. Zaklad je sa neobhajovat - to len podtrhne, ze si neni spokojna sama zo sebou ....Skor si pripravit sebavedomu odpoved prave napriklad to obratit na svkokru a akoze v dobrom jej odporucit zmensenie. A ze by jej to aj vedeli vymodelovat do takeho pevnejsieho tvaru, ze by to vobec vulgarne nebolo. Zaklad je sofistikovany presun na superovo uzemie 🤣
To bola iba táto jedna príležitosť, jedna veta alebo sa to opakovalo viac x, teda koľko x ?
Lebo z tejto jednej vety sa stresovať, zakladať diskusiu je bolo ehmm.
Ale ak sa to opakuje, nauč sa konečne byť vztahovačná a reaguj. Odpinkaj. Zrkadli. Uprac. Svokru aj chlapa..
@cacianka zakaždým čo som Snou mi to povie
@petkavka ja som spokojná so svojimi prsiami, nič by som nemenila len ma zaujíma názor iných ľudí čo by na to povedali
Podla mna to povie preto, ze ti zavidi. Ona ma velke obludy, taha ju to, tlaci ju to, musi nosit furt podprsenku, ked pozrie na tu lahkost bytia s malymi prsiami, tak povzdychne o tvojich "lentilkach". Tebe to pripada nevhodne, aj to nevhodne je, lebo ziadne lentilky nemas, ale normalne prsia. Skor je to zavist ako nejake vysmechy.
teta a to za každým, pri každom stretnutí musíte komentovať moje prsia ?! ja vaše prsia ani vrásky nekomentujem.
a doma sa s chlapom porozprávaj, aby aj on povedal : mama prečo furt komentuješ majkine prsia, je to už nepríjemné a začína byť trápne pri každom stretnutí len cecky riešiť. nevieš o inom pokecať ?

@sardinka32 , @ukgirls 😅😂