icon

Ako jemne naznačiť priateľovi, že má zubný kameň?

5. nov 2020

A nedotknut sa jeho citov, ze by si mohol umyvat zuby a tak sa zbavit zubneho kamena?
Aby sa neurazil.

Strana
z2
viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
6. nov 2020

@len_nig povedala som mu to narovinu a teraz je na nom, co spravi. Povedal, ze sa objedna k zubarovi. Uvidim.
A dakujem.

marca12
6. nov 2020

@simsalabim no vidis a mne moj zubar tvrdi,ze si neumyvam,pritom na hygienu som pedant a ze preto sa mi tvori kamen.

simca06022011
6. nov 2020

A inak autorka ti si dobornicka na zubny kamen 🙂 dentalna hygiena funguje aj teraz, aj u zubarky sme boli, povedala som povinne/nepovinne, my ju chceme.. a zobrali nas v pohode. Ja napr. musim na dentalnu chodit kazdy pol rok, lebo ten zubny kamen sa mi tvori a mozem pozivat vsetko na svete ;) Pred 20 rokmi sme o medzizubkach nevedeli prezili sme to ;) Ak je problem iba kamen, tak to je to najmenej..

evaachesa
6. nov 2020

Objednaj Vás oboch na dentálnu hygienu ...po výsledku snáď pochopí že sa treba viac starať ... A určite mu k tomu niečo povie aj hygienička🙂

simsalabim
6. nov 2020

@marca12 tak neumyvanie urcite jeho ukladanie urychluje, ale hlavne za to moze zlozenie slin. Pozri napr. tuto https://www.zdravie.sk/choroba/49974/zubny-kamen

Strana
z2