icon

Ako mám pokračovať vo vzťahu?

12. apr 2022

Ahojte. Chcela by som vas poprosit o radu, co dalej v nasom vztahu. Mam priatela uz 6 rokov. Ja mam 25, on 31. Ide o to, ze sa snazime nehadat, ale akonahle poviem nieco proti nemu, co sa mi nepaci, popiera to, vsetku vinu hadze na mna, je agresivny, preto sa ani nesnazim nanho zvysovat hlas, lebo by bol schopny mi ublizit fyzicky, nakolko sa nevie ovladat a jeho telu nestoji v tej chvili nic v ceste..Hned, ako pride z prace, ide na WC, kde je aj 20 min s mobilom v ruke..ked odtial vyjde, automaticky zapina PC a ani sa nepozdravi..ma svoje dni, kedy ma zvlastne stavy. Staci, ze mu poviem, aby bol menej na PC a je schopny rano nevstat z postele. Lezi tam cely den, neje, nepije, nejde ani na WC. Inokedy je uplne normalny az preafektovany, hovori, ze ma lubi. To neustale vysedavanie na mobile mi prislo podozrive, kedze si ho bral aj do vane a opytala som sa na rovinu, ci niekoho ma. Zacal ziapat, bol agresivny, tak som to obratila na zart a ze mu verim. Pred rokom som mu nasla v mobile konverzacie s inymi zenami, ktorym ponukal sex a flirtoval s nimi. Ked som mu to povedala, vsetko poprel, dokonca mi povedal, ze som zle videla. Potom sa priznal, ale vraj si nie je vedomi chyby. Vymazal si skoro vsetky socialne siete, no ma v mobile stiahnuty sukromny rezim. Este som zabudla dodat, ze ked chceme obedovat spolu, volam ho aj 5x, vzdy povie, ze uz ide alebo sa vobec neozve. Tak to vacsinou skonci tak, ze jem sama. Bojim sa ho poslat prec, lebo vraj by nabural autom v plnej rychlosti. Aby fo nevyznelo tak, ze je iba takyto, tak ked sa snazim vyhybat hadkam, tak je velmi milujuci clovek, ktory pre mna urobi vsetko na svete. Byvame u mojej mamy v dome a v poslednych dnoch sme riesili aj svadbu a deti, no nie som si celkom ista, ci sa jeho chyby a nalady daju tolerovat alebo minimalizovat. Dakujem za rady ❤️

Strana
z2
stanulienkat
12. apr 2022

Pobal ho pri najblizsej hadke. Nech ti nie je luto obetovat tych par spolocnych rokov. Prec od neho.

zdenkastanka
12. apr 2022

🙏🙏neprecitala som ani tretinu... sorry... načo si s nim?čo ťa pri nom drzi?prosim chod od neho, utekaj by som skor napisala... toto vobec nie je chlap do buducnosti.agresivny, nasilnicky?a len mobil a pc???zobud sa dievca.... len si s nim neurob dieta lebo budes na neho sama, to ti pisem uz dopredu..

zdenkastanka
12. apr 2022

Vo vztahu ale nejde o to ze vyhybat sa hádkam .. takto... povedat si svoj nazor ok.druha strana to neberie, ok, vymena nazorov ale nie ze bat sa mu cosi povedat lebo jemu sa to isto nebude páčiť a tresne ti po papuli... dievča ved ty zijes v neustálom strachu a strese... len aby si mu bola po voli... citam ze byva u tvojej mamy.to chces riskovať ze taky clovek napadne aj ju? 2 tyzdne by mal na hľadanie noveho byvania a vykopla by som ho... je to kreten co ta bude len a len manipulovat.najdes 100% lepsieho neuväzuj si ho na krk 🙏🙏toto nie je milujuci chlap.

dominika126
12. apr 2022

Ako mám pokračovať vo vzťahu? No nijako... ma stavy,že nevyjde z izby, neje,nepije,nechodí na záchod? Žeby ta vedel fyzicky napadnúť? Ze si vypisuje s inými a ponúka im sex? Že čo? Nikdy by som nebola ochotná tolerovať nič z toho. Dievča, vazis si samú seba? Ak áno, pošli ho kade ľahšie. Že on nikam nepôjde? Polícia to veľmi rýchlo vyrieši, je to dom tvojej mamy,takže ani smrad po ňom nezostane. A že si niečo spraví? Takých už bolo, no nech sa páči. Ale neboj, on ma sám seba natoľko rad, že by si ani vlások neskrivil. Ma len plnú hubu reči.
Tiež som mala s 1 takým tu česť. Že pozerie lieky. No daj si. Už bol bývalý.
Zamysli sa, ako by to vyzeralo po svadbe, nedajbože s deťmi. Tlkol by ťa ako zito pri každom zaplakani bábätka. A tých placov teda bude. Bola by si tá najneschopnejsia mater pod slnkom, ktorá sa nevie o deti postarať, lebo plaču, lebo sú choré, lebo sa udreli, lebo nič nestíhaš, lebo si na materskej a nezarabas, lebo ... lebo ... lebo....
A teraz nádych, ešte raz si to prečítaj, aký klenot máš doma, potom mu pobal veci a sup s ním k vlastnej mame. Nech si ho trošku uprace, 31rocneho corgona, ktorý asi potrebuje preplesk od života nech sa znormalizuje.
A ty hlavu hore a začni žiť.

autor
12. apr 2022

Ďakujem vám, ste všetky veľmi zlaté <3

mamutka
Odpoveď bola odstránená
lulu5
12. apr 2022

Dobre, že ste sa nevzali...jeho správanie nie je normálne. Máš 25, určite si nájdeš lepšieho.

caroline_
12. apr 2022

@mamutka je to tak, ako dieta som zila v prostredi kde si mama nechala nadavat,znasilnovat sa,otec ju stale bil,obmedzoval financie atd...nie je nuc horsie ako ked sa ma nevinne dieta na to pozerat

pbra40
12. apr 2022

Priprav sa na jeho odchod. Porus vsetky spolocne financne zavazky, ak mate. Ak ma dispozicne pravo k tvojim uctom, zrusit. Zrusit mu trvaly pobyt, ak ma u tvojej mamy. Tvoje doklady mat zvlast v sanone a mat napriklad u mamy v izbe.
Kedze ste tam dve zeny, poprosit kamosa, bratranca, uja, aby ked ho budes balit a vyhadzovat prisiel k vam, ti pomoct a ochranit ta.
Zobrat kluce od bytu pri odchode.
Drzim ti palce, treba sa ho zbavit cim skor. Suhlasim so vsetkym co tu baby popisali, ale teda veta, ze sa ho bojis mi utkvela najviac. Toto nie je zdravy vztah

mamutka
12. apr 2022

@caroline_ je mi to veľmi ľúto 😔 čítala som tu viac takých skúsenosti v poslednej dobe, kvôli jednej téme a toto ma už dorazilo. Dúfam že dievča sa ho zbaví a bude veľmi opatrne v budúcnosti, s kým si začne. Mam pocit ze pochopenie a dobre rady u takýchto žien nezaberajú, nijak ich to nenakopne. Nezobudila sa. Ja už som sa nedržala. Držím palce, aby si s tými spomienkami dokazala v pohode žiť a užívať si vlastnú rodinu.

tinamary
12. apr 2022

Si rozumne mlade dievca, snad pochopis dobre mienene rady, ktore Ti tu vacsina z nas dava...
Tu nieje nad cim rozmyslat, ak nechces neskor trpiet Ty a nebodaj Vase deti... Bud neoblomna a rozid sa s nim, kym je cas... Takyto chlap sa zmeni iba ak k horsiemu... Drzim palce ✊

aandrea9
12. apr 2022

Urobí pre teba všetko na svete? 🤔 Snáď žartuješ. Nájdi si niekoho, kto bude rád s tebou stolovať a nebude ťa vydierať samovraždou. Stratila si 6 rokov.

modrykonik1237
12. apr 2022

Moja rada - strácaš s ním najkrajšie roky života.

sindla
12. apr 2022

Pre boha.. povieš mi čo ťa pri tomto človeku drží?

sindla
12. apr 2022

Máš 25, vzchop sa a odíď od neho. Najlepšie roky ťa ešte len čakajú za tými dverami, kde sa momentálne nachádzaš. Tam niekde je niekto, pri kom zistíš čo je to skutočná láska. Len musíš spraviť veľký krok, odísť od psychopata.

modraslamka
12. apr 2022

Bez, Forest, bez! a ty tak isto od neho!🤦

elizabet173
12. apr 2022

To sa skutocne pytas, ako mas pokracovat? Svojej najlepsej kamaratke by si co poradila? Od zajtra je byvaly. Tu nie je co riesit

tosomja
12. apr 2022

Ako keby sme hrach na stenu hádzali. Tak "stvrdni" a kopni ho do prdele! Alebo si rob čo chceš a ešte ho poškrabkaj za uškom aký je milučký, kým mu nepovieš čo sa mu nepáči.

autor
12. apr 2022

@tosomja prečo si to myslíš? ja som v tom komentári iba povedala to, že a nehádame, respektíve sa ani nemôžeme -preto to moja mamka nepočuje- to bola pointa a odpoveď na otázku jednej diskutujúcej

ummimaryam
12. apr 2022

Mas 25. Prosim ta, dievca... Zasluzis si skvelejo chlapa. Tento je pijavica a este aj so psychickymi problemami. Prosim ta na kolenach, nenic so takto zivot, si v naklepsich rokoch, bude to tazsie a tazsie niekoho najst v buducnosti. Odid a uvidis ze bude ovela lepsie.

nurielka
Autor odpoveď zmazal
katkazuz
12. apr 2022

Ženy, ja mam normálne obavy o budúcnosť mojej dcéri. Čo je to to za doba a vzťahy?
Pomaly v každej druhej téme ma človek chuť sa opýtať- to si nevidela pred tym?
Prečo sa necháš týrať? Prečo máš s ním aj druhé dieťa?
Ja som normálne v koncoch…
Mila autorka, prosím Ta, partner, ktorý príde domov a neprivíta sa s tebou ale sa hneď zavrie na WC,
nemá pomenovanie partner a už tobôž nie budúci otec tvojich deti.
Veľmi Ti držím palce, aby si to pochopila a rozišla sa s ním 🙏

mell27
12. apr 2022

Ty musíš byť riadna masochistka, keď ešte aj plánuješ svadbu a deti ...🙄

michaela16
12. apr 2022

Autorka, úprimne? - "vezmi nohy na plecia a urekaaaaaj kade ľahšie..."

sabina_71
Odpoveď bola odstránená
zuzana9393
14. apr 2022

Nebud hlupa!!! Posli ho do prdele, snad nebudes vycgovavat chudence deti s takym psychopatom. Ani niesi povinna s nim byt preto, ze chce napalit do stromu.

Strana
z2