icon

Ako mám pokračovať vo vzťahu?

12. apr 2022

Ahojte. Chcela by som vas poprosit o radu, co dalej v nasom vztahu. Mam priatela uz 6 rokov. Ja mam 25, on 31. Ide o to, ze sa snazime nehadat, ale akonahle poviem nieco proti nemu, co sa mi nepaci, popiera to, vsetku vinu hadze na mna, je agresivny, preto sa ani nesnazim nanho zvysovat hlas, lebo by bol schopny mi ublizit fyzicky, nakolko sa nevie ovladat a jeho telu nestoji v tej chvili nic v ceste..Hned, ako pride z prace, ide na WC, kde je aj 20 min s mobilom v ruke..ked odtial vyjde, automaticky zapina PC a ani sa nepozdravi..ma svoje dni, kedy ma zvlastne stavy. Staci, ze mu poviem, aby bol menej na PC a je schopny rano nevstat z postele. Lezi tam cely den, neje, nepije, nejde ani na WC. Inokedy je uplne normalny az preafektovany, hovori, ze ma lubi. To neustale vysedavanie na mobile mi prislo podozrive, kedze si ho bral aj do vane a opytala som sa na rovinu, ci niekoho ma. Zacal ziapat, bol agresivny, tak som to obratila na zart a ze mu verim. Pred rokom som mu nasla v mobile konverzacie s inymi zenami, ktorym ponukal sex a flirtoval s nimi. Ked som mu to povedala, vsetko poprel, dokonca mi povedal, ze som zle videla. Potom sa priznal, ale vraj si nie je vedomi chyby. Vymazal si skoro vsetky socialne siete, no ma v mobile stiahnuty sukromny rezim. Este som zabudla dodat, ze ked chceme obedovat spolu, volam ho aj 5x, vzdy povie, ze uz ide alebo sa vobec neozve. Tak to vacsinou skonci tak, ze jem sama. Bojim sa ho poslat prec, lebo vraj by nabural autom v plnej rychlosti. Aby fo nevyznelo tak, ze je iba takyto, tak ked sa snazim vyhybat hadkam, tak je velmi milujuci clovek, ktory pre mna urobi vsetko na svete. Byvame u mojej mamy v dome a v poslednych dnoch sme riesili aj svadbu a deti, no nie som si celkom ista, ci sa jeho chyby a nalady daju tolerovat alebo minimalizovat. Dakujem za rady ❤️

Strana
z2
dori2
12. apr 2022

hmm, precitaj si to po sebe este raz- take spravanie nie je normalne a sotva mozes ocakavat napravu. Nohy na ramena a prec zo vztahu

andrejkap123
12. apr 2022

Hned na zaciatku: “ lebo by bol schopny mi ublizit fyzicky, ” ved toto je odpoved sorry ani som nedocitala…. UTEKAJ!!!

amiaja
12. apr 2022

Toto myslis vazne??
S takymto chujom deti a rodinu?
Potom ze su tu take temy ake su.

pribinak
12. apr 2022

Fuuu, toto sa zle čítalo. Ako pokračovať vo vzťahu? Nijako. nájdi som iného. Toto je nejaký manipulátor a despota. Kašli na svadbu

viestta
Odpoveď bola odstránená
melanta
12. apr 2022

Áno, len s ním ostaň a maj s ním deti a nechaj sa biť, lebo asi aj to príde skôr či neskôr. Takýto chlapi potrebujú takéto hlupáčky. Lebo normálna žena by s takýmto chlapom nebola. Som tu mesiac na MK a nestačím sa čudovať, koľko žien padnutých na hlavu existuje.

deti95060810
12. apr 2022

s týmto človekom nemá zmysel ani ďálej pokračovať vo vzťahu. O svadbe ani neuvažuj. Deti tiež neodporúčam - trpeli by v takomto vzťahu. Doporučujem pri slovke deti a svadba zahrýznuť si radšej do jazyka...
Najlepšie by bolo s daným princom sa rozlúčiť a čakať kým si nájde inú obeť.... Dopraj mu to. Pre teba to bude vyslobodením....

meluela
12. apr 2022

Nepokracovat. Mas obrovske stastie, ze spolu nemate deti. Neboj sa ho poslat prec napriek tym vyhrazkam. Ano, nie je vylucene ze to niekedy spravi, ale zdravy jedinec vie ustat rozchod. Nie si povinna obetovat svoj zivot jemu. On ma hlboky problem, ktory by mal riesit, ale to si asi nikdy nebude schopny pripustit.

cubo2
12. apr 2022

To je akoze tvoj partner, ci nejaky divny neuroticky spolubyvajuci? Lebo z toho, co si napisala je to to druhe. Ja sa tu uz fakt potom necudujem niektorym temam. Treba ho vyhodit z domu a najst si normalneho muza, zijes len raz. A nie, nenabura autom v plnej rychlosti, na to sa ma prilis rad. Toto vyhrazanie sa, ze si ublizi je len manipulacia, aby si sa bala ho opustit ale v skutocnosti to samozrejme nespravi.

Myslis si ze je normalne bat sa povedat nieco svojmu muzovi? Nie je.
Myslis si ze je normalne mat strach, ze ti tvoj muz fyzicky ublizi? Nie je.
Myslis si ze je normalne, ze tvoj muz ta po prichode z prace ani nepozdravi? Nie je.
Myslis si ze je normalne, ze ked nieco vycitas svojmu muzovi, tak on potom trucuje cely den v posteli? Nie je.
Myslis si ze je normalne najst v mobile konverzacie s inymi zenami, ktorym ponuka sex? Nie je.

andrejkap123
12. apr 2022

A dalsia vec, partnera si treba hladat tak…. Aby si bola spokojna s tym ako sa sprava k tebe lebo rovnako sa bude spravat k vasim detom! Cize ak sa teraz bojis ze ti ublizi alebo uz nebodaj ublizil…. Chces toto pre svoje deti? Lebo ver mi, bitka sem bitka tam…..

dzulli1980
12. apr 2022

Citujem "Aby to nevyznelo tak, ze je iba takyto, tak ked sa snazim vyhybat hadkam, tak je velmi milujuci clovek, ktory pre mna urobi vsetko na svete" ... ak si nechceš pokaziť život, zlož ružové okuliare a šup, šup do reality ... nie, nie je milujúci partner ... je to agresor, manipulátor atď. ...

caroline_
12. apr 2022

Byvate u tvojej mamy. To je tvoje jedine stastie. Vykopni ho cim skor, naco ti je taky chlap? Ved to je cista diagnoza. Naco cakas? Kedy sem budes pisat z nemocnice? Fakt chces aby toto videli tvoje deti?

komplikovana
12. apr 2022

Bojis sa ho. Tu viac netreba. V normalnom zdravom vztahu su 2ja rovnocenni partneri. Clovek, ktory ti je schopny ublizit nie je vobec milujuci. On ta terorizuje. Jeho chovanie sa nezmeni a na tvojom mieste by som nad svatbou ani neuvazovala. Neboj sa ho poslat prec, on si nic neurobi, su to iba blbe reci. Za jeho spravanie nie si vobec zodpovedna. Pozbieraj vsetky sily a odvahu ak to chces ukoncit. Co na to tvoja mama?

vilma7
12. apr 2022

Máš život pred sebou, nepokaz si ho s takýmto .......

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
penelope11
12. apr 2022

To s takymto clovekom si a este aj tak dlho? To nemyslis vazne. Uz by som sa balila, mas pred sebou cely zivot, neviem preco by si ho mala stravit s takymto clovekom, pri ktorom sa musis mat na pozore ci mozes vobec nazor vyjadrit. To je cele zle.

lenkasarka
12. apr 2022

Prosím ťa, máj sa aspoň trochu rada.

tosomja
12. apr 2022

Aj keby bol "úplne normálny" ale medzi rečou by mi povedal, že ak ho opustim, by si to hodili, alebo ináč ublížil, v tom momente mu ukážem kde sú dvere a pre mňa za mňa aj trikrát si omotaj slučku a hod si to.
Samozrejme, že by to nespravil a ak áno, tak určite nie kvôli mne ale kvôli svojim psychickým problémom, do ktorých sa nemienim nechať vtiahnuť.
Možno som hnusná, ale veľmi dobre poznám také prípady, kedy si to nakoniec hodila tá žena, lebo už nezvládala tie nátlaky od muža.
Mám sa natoľko rada, že radšej budem sama, ako s debilom.
Držím prsty, aby si sa rozhodla správne kým si mladá a zdravá.

aniele
12. apr 2022

Vieš čo? Keby žila u mňa, v mojom dome, dcéra s takýmto frajerom ( lebo označenie "priateľ" si nezaslúži!), tak by som ho vyrazila sama. A neboj sa, nič by si neurobil. Len by hľadal ďalšiu..., na ktorej by mohol parazitovať a ktorú by mohol ovládať.

simca06022011
12. apr 2022

bohovsky milujuci clovek... moje nervy, ako sa rozmnozili na svete takyto muzu :DD niekde musi byt chyba v systeme, ved dneska je to tu samý "poklad"...
Ako pokracovat, aj ty ho posli kade lahsie... raz by mi povedal takuto vec, ze nabura v plnej rychlosti, ze ho poslem v tej minute do...

petra92
12. apr 2022

Prosím ťa len sa vy dvaja nerozmnozujte 🙏Jeho pošli tam odkiaľ vyšiel a ty hľadaj šťastie inde. Nemáte rodinu, bývate u tvojich rodičov, žiadne záväzky, na čo čakáš? Roztoč tie mozgové závity dievča. Veľa šťastia 😉

tyaja5
12. apr 2022

tiez si myslim, ze ked si to precitas este raz asi aj sama usudis ze to nie je ok.

autor
12. apr 2022

Ako som písala, my sa vôbec nehádame, jednak mne to robí zle, neznášam hádky, ale ani sa nemôžeme, lebo to bude k ničomu, keďže priateľ buď bude agresívny, alebo odíde a nevyrieši sa nič. Rozprávať s ním pekne sa dá, ale pokiaľ mu neukážem nejakú jeho chybu, tú skoro vždy popiera, aj keď mám dôkaz. Mamka teda hádky vôbec nepočuje, väčšinou je dlho v práci a keď je už doma, tak môj milý je na počítači, takže doma je ticho. Už sme sa o tom my dve rozprávali, lenže ona je veľmi mäkká, na všetkých v okolí a pochybujem, že také niečo dokáže spraviť, zvlášť keď ho pozná tak dlho a možno si iba myslí, že preháňam, keďže veľakrát nebola svedok takých výbuchov. A ja som veľmi citlivá, neviem, ako to dokážem. Asi pred dvomi rokmi som mu povedala, aby odišiel, no povedal, že on určite nikam nepôjde.

andrejkap123
12. apr 2022

Nic si si nevzala z nasich rad

zuzina25
12. apr 2022

Odpoved na tvoju otázku je; nie nedá sa pokračovať .. toto nie je vzťah. Máš len dve možnosti- Buď v tom zotrvas a nebodaj si ho aj vezmeš a dobrovoľne dovolíš jemu aby ta ničil a znicis aj ty samu seba alebo odíď z toho ,,vztahu’’ kým sa dá . Iná cesta nie je.. toto nie že nie len že je chorý vzťah.. toto by som ani nenazývali vzťahom. Zakomplexovaný, toxický, sebecky. Naštuduj si niečo o toxických vzťahoch

marcellka32
12. apr 2022

Že nabúral by v plnej rýchlosti do stromu...ale kde, nič by neurobil, len ťa manipuluje ako on chce a ty pekne robíš čo on chce, radim rozchod

janetinka27
12. apr 2022

myslis ze tvojim osudom je obetovat svoj zivot muzovi, len preto, aby nenabural autom v plnej rychlosti? si sa vzdala svojho zivota, aby si robila spolocnicku muzovi, ktory sa ti ani nepozdravi, je na mobile, pisal si s inymi zenami, ponukal sex?
chudina tvoja mama, ze sa musi denne divat na to, ako nalozila so svojim zivotom jej dcera, ktoru porodila.
ten chlap je pohodlny, zistil, ze mu vsetko tolerujes a je mu sveta zit.

danica2711
12. apr 2022

ako máš pokračovať vo vzťahu? Preboha! Nepokračuj!

mimi3008
12. apr 2022

Nemyslis vazne! Deti a svadbu ste riesili? Je to despoticky manipulatorsky psychopat. A co, ked sa nabura autom? Nebude to tvoja vina, ale jeho! Bude ti robit peklo zo zivota a nie len tebe, ale aj vasim detom. To si ozaj deticky nezasluzia

vikes
12. apr 2022

Úprimne, čo vám bráni sa s ním rozísť? Alebo si počkáte na pravý hák a možno dostanete rozum, len s ním nemajte deti.

Strana
z2